Βίντεο- ντοκουμέντο από τον εντοπισμό βρέφους μέσα σε πλαστική σακούλα


Σοκ προκαλεί το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Πολιτείας της Τζόρτζιας στο οποίο καταγράφεται ο εντοπισμός ενός εγκαταλελειμμένου βρέφους μέσα σε κλειστή
πλαστική σακούλα σε δάσος της περιοχής, στην προσπάθεια που γίνεται για να βρεθεί η μητέρα του.

Το βίντεο -περιέχει πλάνα από τη μίνι-κάμερα στη στολή του ενός από τους αστυνομικούς που επενέβησαν- προκάλεσε έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις χρηστών ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης.

Καταγράφει τον εντοπισμό από αστυνομικούς της πόλης Κάμινγκς του νεογέννητου κοριτσιού, σε μικρή απόσταση από τον δρόμο, τη νύχτα της 6ης προς 7η Ιουνίου. Το νεογέννητο κοριτσάκι σώθηκε χάρη στα δυνατά κλάματα του καθώς η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κάποιον που είπε πως άκουσε κλάματα μωρού σε περιοχή με βλάστηση. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φορσάιθ «συνεχίζει την έρευνα» που διενεργεί για το βρέφος, το οποίο οι αστυνομικοί ονόμασαν Ίντια, όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter.

«Δημοσιεύοντας το βίντεο της ανακάλυψης του μωρού Ίντια, ελπίζουμε να λάβουμε αξιόπιστες πληροφορίες και να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα», εξηγεί η αστυνομία, διαβεβαιώνοντας πως το κοριτσάκι τα πάει «πολύ καλά» αφού το ανέλαβαν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Δείτε το βίντεο :


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :