ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η Ν.Δ. ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ;

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν. Δ.



Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης
Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση και ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν ότι η αιτία της πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωπαϊκές και Δημοτικές εκλογές οφείλεται  τάχα στην όντως άθλια οικονομική του πολιτική αλλά όπως είδαμε η προεκλογική πολιτική παροχολογίας προς έναν στερημένο και φτωχοποιημένο λαό δεν έπιασε τόπο. 
Όλοι προσπαθούν να αποκρύψουν το γεγονός ότι το αποτέλεσμα το έκρινε κυρίως η προδοσία της Μακεδονίας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το αποκρύπτουν διότι κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να ακυρώσει την προδοσία όταν έλθει στην εξουσία.
Έλληνες και ξένοι μελετητές του διεθνούς δικαίου έχουν δηλώσει ότι η συμφωνία των Πρεσπών και παρανόμως έχει αναγνωριστεί από ανθελληνικούς κύκλους αλλά  ακόμη και τώρα μπορεί να εκπέσει σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. 
Είναι πλέον προφανές εκ των πραγμάτων ότι οι κύκλοι που οργάνωσαν και πραγματοποίησαν την πτώχευση της Ελλάδος με την εξαγορά ή τον εκβιασμό των Ελλήνων πολιτικών που υπέγραψαν τα μνημόνια είναι οι ίδιοι που με την ίδια μέθοδο εξαγοράς και εκβιασμού πέτυχαν την υπογραφή μίας προδοσίας πρωτοφανούς στην ελληνική ιστορία παρά την προφανή αντίθεση του Ελληνικού λαού ο οποίος και έδωσε την απάντηση του μέσω των ευρωεκλογών.
Σήμερα σύσσωμοι οι πολιτικοί ηγέτες του λεγόμενου «Δημοκρατικού Τόξου» οι οποίοι συνυπέγραψαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα μνημόνια και έχουν δέσει την θηλιά στον λαιμό του Ελληνικού λαού για τα επόμενα 100 χρόνια ανταγωνίζονται ο καθένας με ψεύδη και διαστροφές ότι η δική του πολιτική  διαχείρισης της υποτέλειας θα φέρει ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο χωρίς καν να αναφέρουν την στάση τους στις δυνάμεις κατοχής που τις θεωρούν μάλιστα σαν εγγυητές της συμμετοχής μας σε έναν υψηλότερο πολιτισμό παραβλέποντας ότι αυτός ο πολιτισμός στηρίζεται στην δύναμη του ισχυροτέρου και οδηγεί σε έναν νέο μεσαίωνα εκφυλισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, του δικαίου και της ελευθερίας.
Είναι χαρακτηριστικό της προσπάθειας τους να εξαπατήσουν τον  λαό το ότι κατά τις ευρωεκλογές μετέθεσαν τον  προβληματισμό της υποτελούς σχέσης της χώρας με την Ε.Ε. και τον μετέφεραν σε μία εσωτερική αντιπαράθεση χρησιμοποιώντας μάλιστα μεθόδους εξαγοράς της ψήφου των δυστυχισμένων και των αφελών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ





loading...

1 thought on “ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η Ν.Δ. ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ;

  1. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΑ ΕΣΥ ΒΑΛΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

Comments are closed.