Γελάστε ελεύθερα !! Δείτε το νέο κάλτ προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων: «Δεν τελειώσαμε ακόμη κύριοι»

Ο Βασίλης Λεβέντης επιχειρεί να δώσει μια… αισιόδοξη νότα πως η Ένωση Κεντρώων θα μπει εκ νέου στη Βουλή, εμποδίζοντας τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Το προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές φέρνει στο προσκήνιο την μεγάλη πληγή του πελατειακού κράτους.

Το σποτ είναι στα όρια του καλτ. Σ’αυτό παρουσιάζονται φίλοι της Ένωσης Κεντρώων να είναι απαισιόδοξοι για την εξέλιξη του πελατειακού κράτους, αλλά και την είσοδο του κόμματος στη Βουλή. Την ίδια στιγμή, ο διεφθαρμένος γενικός γραμματέας κάθεται αυτάρεσκα στο γραφείο του, φωνάζοντας “δεν με κουνάει κανένας, είμαι αυτοδύναμος!”

Αυτή την απαισιοδοξία καταρρίπτει η φωνή του Βασίλη Λεβέντη, που έρχεται να… βάλει τάξη στα πράγματα και να δώσει την αισιόδοξη νότα πως η Ένωση Κεντρώων θα μπει εκ νέου στη Βουλή, εμποδίζοντας τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Στο ρόλο του διεφθαρμένου υπουργού, ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης (για την φουκαριάρα τη μάνα μου), ο οποίος κατεβαίνει και υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων στην Αιτωλοακαρνανία.

Το μήνυμα του σποτ:

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΥΡΙΟΙ. Ψήφο στον Λεβέντη! Εσείς, οι φίλοι της αξιοκρατίας και της διαφάνειας πείτε όχι στις αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Βάλτε την Ένωση Κεντρώων στη Βουλή με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό και δώστε την ευκαιρία στον Βασίλη Λεβέντη να ποινικοποιήσει το ρουσφέτι και να απομακρύνει τους διεφθαρμένους πολιτικούς και το πελατειακό κράτος που τους ακολουθεί.

loading...