ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ…»

 ΠΑΛΙΕΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ!

– «Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβη από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η
προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν…

Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι»… σελ. 410.

– «Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι» Μάρτιος 1994, σελ. 412.

– «Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους» 1991, σελ. 413.

– «Άντε, άντε, δε θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση, όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη» 1992, προς Αξκο της Π.Α., σελ. 413.

– «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας.

«Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» σελ. 417.

– «Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού.

Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν…..

Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους.

Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς…… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…» σελ. 417 – 418.

– Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτόν….» σελ. 418-419 σ.σ. πρόκειται για την γνωστή Προφητεία του Αγίου Κοσμά…

– «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους» σελ. 432.

– Οι Τούρκοι «θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

1 thought on “ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ…»

  1. O ανιψιός του Γέροντα Παϊσιου, Αντώνης Εζνεπίδης, έχει δηλώσει στην εφημερίδα "News":

    "Εκμεταλλεύονται τον θείο μου. Εμάς δεν μας ρώτησε ποτέ κανένας για όσα γράφονται".
    Επιτίθεται σε όσους πλουτίζουν στο όνομά του. Βιβλία για λόγια και "προφητείες" που ουδέποτε είπε, υπερβολές για δήθεν θεραπείες κ.α.

    Ο Γέροντας υπέφερε από διάφορες ασθένειες. Εισήχθη πολλές φορές σε νοσοκομείο, αλλά παρά τις προπάθειες των γιατρών κατέληξε. Τον γνώρισα στο "Παπανικολάου".

    Οι πινακίδες στον δρόμο γράφουν "Μοναστήρι Σουρωτής – Γ. Παΐσιος". Όμως μοναστήρι με την ονομασία "Γ. Παΐσιος" δεν υπάρχει, αλλά η γυναικεία μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Εκεί είναι θαμμένος από το 1994 ο Γέροντας.

    Η αλλαγή ονόματος έχει να κάνει με τα "θαύματα" και τα κέρδη από παγκάρια, τάματα, κεριά, λαμπάδες, δωρεές κ.λπ. ενός κόσμου απελπισμένου.
    Εμπόριο ελπίδας. Πλουτίζουν από τον πόνο συνανθρώπων μας!

    Οι συνανθρωποί μας που πάσχουν, να μην απογοητεύονται. Να ελπίζουν στην Επιστήμη, όπως και ο Παϊσιος. Να δώσουν την μάχη γιά την ζωή, όπως ο σεβαστός Γέροντας.

    Επιτέλους ας πάψουν να τον καπηλεύονται, ας τον σεβαστούν.

Comments are closed.