Γεννηματά για Βενιζέλο: Μου είπε πρώτος στο Επικρατείας η τίποτα

Την εκδοχή της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής για το ραντεβού της με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζουν οι συνεργάτες της

Σύμφωνα με τους επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε στον Ευάγγελο Βενιζέλο την πρόθεσή της να είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Γιώργος Καμίνης και του ζήτησε να συζητήσουν τους τρόπους της δικής του συμμετοχής στον προεκλογικό αγώνα.

Η επιλογή Καμίνη ήταν για να υπογραμμιστεί η διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ, για αυτό και η δεύτερη θέση θα δοθεί στον προερχόμενο από τη ΔΗΜΑΡ, Θόδωρο Μαργαρίτη.

Αλλά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος διαφώνησε και η συζήτηση πήρε χαρακτηριστικά ρήξης.  Ή πρώτος στο Επικρατείας ή τίποτα, απάντησε σύμφωνα με τους συνεργατες της Φώφης Γεννηματά.

Ακόμη, υποστηρίζουν ότι τη σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ θα σηματοδοτηθεί από τους παρόντες και όχι από τους απόντες, απαντώντας έτσι στη μομφή Βενιζέλου ότι το Κίνημα Αλλαγής γίνεται ουρά του ΣΥΡΙΖΑ.

loading...

4 thoughts on “Γεννηματά για Βενιζέλο: Μου είπε πρώτος στο Επικρατείας η τίποτα

  1. Η σκατοπετονιέρα της Πασοκο-ληστείας έτοιμη για απόσυρση, στην χωματερή της ιστορίας …

    Το προαναφερόμενο παχύδερμο-δωσίλογο-λαμόγιο και ότι άλλο κοσμητικό επίθετο επιθυμείτε να του προσάψετε, είναι από τα πρώτα στην λίστα που θα λογοδοτήσει λίαν συντόμως στον Ελληνικό Λαό για τα εγκλήματα που διέπραξε και εξακολουθεί να διαπράττει εις βάρος της Χώρας και των Ελλήνων Πολιτών.

  2. Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος που όπως είναι γνωστό εφεύρε τον παγκοσμίου πρωτοτυπίας νόμο περί παραγραφής και ασυλίας των πολιτικών προσώπων, έδωσε το δικαίωμα τα τελευταία χρόνια σε πολλά πολιτικά και πλουτοκρατικά καθάρματα να κατακλέψουν ή να κάνουν τα στραβά μάτια (με το αζημίωτο φυσικά) σε ανομίες και σε παράνομες πράξεις που έφεραν την χώρα μας στο χείλος του γκρεμού

  3. Ο ρόλος του Βουβουζέλου, του προέδρου που οδήγησε το πάλαι ποτέ "Κίνημα" στην ανυπαρξία, είναι διαχρονικά υπονομευτικός. Από το Ζάππειο το 2007, από τους "καφέδες" του γραφικού Ρέλου λίγο μετά, μέχρι την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου, τον σχηματισμό της δοτής κυβέρνησης Παπαδήμου και την κυβερνητική σύμπραξη με την ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά.

    Ο Βουβουζέλος… ο τέλειος εθνικός και κοινωνικός Νενέκος.

    Ενας φανφαρόνος πολυλογάς που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο βουλημικός εαυτός του.

    Η απογείωση του εγωπαθούς εγωκεντρισμού!

    Σε πλήρη όσμωση με τις προσωπικές του υποθέσεις.

    Αυτός ο σαπιοκοιλιας ,ο υπερτιμημένος και υπερόπτης πολιτικός, έχει συνδέσει το όνομά του είτε με αυταρχισμούς (νόμος περί Τύπου), είτε με πονηρίες (νόμος περί Ευθύνης Υπουργών), είτε με ανοησίες (διαφοροποίηση του ΦΠΑ στις μπουγάτσες).

  4. Αυτο το αρπαρχτικο,το θυμαμαι στο Ζαππειο,οταν εχασε ο Αντρεας τις εκλογες.Ειχαμε φριξει ολοι στην παρεα ,Πασοκοι και μη.Να παει στα τσακιδια,να ξεβρωμισει το ΚΙΝΑΛ.Για να μην πουμε ,για τον ανεκδιηγητο νομο περι παραγραφης και πολλους αλλους.Μπραβο Φωφη.

Comments are closed.