Υπό τον φόβο νέας συντριβής ο Σύριζα …Ακυρώνει & τα Εγκαίνια του Ισλαμικού Τεμένους στο Βοτανικό

Η κυβέρνηση προχώρησε στην ακύρωση της τελετής εγκαινίων για το ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό, εξαιτίας της βαριάς ήττας στις ευρωεκλογές.

Το τζαμί θα άνοιγε τις πόρτες του για τους μουσουλμάνους της Αθήνας την εβδομάδα που πέρασε, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου».

Η κυβέρνηση είχε πάρει τη σχετική απόφαση πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών, ενώ στα εγκαίνια στον Βοτανικό θα έδινε το παρών και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Όμως, το εκλογικό αποτέλεσμα και η βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές είχε ως αποτέλεσμα να ακυρώσει η κυβέρνηση αυτά τα σχέδια.

Και αυτό γιατί υπήρχε ο φόβος να υποστεί περαιτέρω απώλειες το κυβερνών κόμμα, καθώς ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας ήταν & είναι αντίθετο με τη λειτουργία του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό.

Πάντως, το τζαμί είναι έτοιμο να λειτουργήσει, αλλά είναι άγνωστο το πότε θα παραδοθεί στους μουσουλμάνους.

loading...

3 thoughts on “Υπό τον φόβο νέας συντριβής ο Σύριζα …Ακυρώνει & τα Εγκαίνια του Ισλαμικού Τεμένους στο Βοτανικό

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΚΗΡΑΛΟΙΦΟΠΩΛΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΓΑΠΟΝΤΗ ΚΑΛΑ ΕΚΠΕΔΕΥΜΕΝΟ ΚΑΡΑΓΞΙΟΖΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΠΑΚΑΛΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΣΚΟΣ ΤΟΥΡΛΑΤΟΥΤΖΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΙΛΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΑ ΚΑΘΩΣ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΥ ''SAN PUTSU'' ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΡΑΚΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑ…

    ΕΣΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑ ΤΟΥΡΛΑΤΟΥΤΖΗ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟ ΞΕΥΤΙΛΑ.ΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ

  2. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΝΕΝΟΣ.ΡΕ,ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…………………………..

  3. ΑΜΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΗΛΑ ΕΙΣΑΙ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ ΚΟΒΕΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΥΝΗΓΑΤΕ.ΑΡΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΑΛΩΣΤΕ ΔΟΡΥΦΟΡΑΚΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΟΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.ΑΛΩΣΤΕ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ…

Comments are closed.