Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό .Δείτε τη ¨δημοσκόπηση¨ που δεν έκανε ποτέ λάθος και δείχνει επ ακριβώς το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ακόμα ¨χοροπηδάνε από τη χαρά τους ¨οι εταιρείες δημοσκόπησης . Ξέρετε γιατί ; ‘Έπεσαν μέσα στις Ευρωεκλογές και έτσι αποκατέστησαν την αξιοπιστία τους.

Αποκατέστησαν την αξιοπιστία τους που σημαίνει  ότι , ό,τι δείχνουν  από εδώ και πέρα και μέχρι την 7η Ιουλίου , αυτό και θα βγει .Άλλωστε , τι μπορεί να αλλάξει σε 40 ημέρες;

Η τέλεια συνταγή δηλαδή για να κατευθύνουν τη βούληση του λαού εκεί που θέλουν . ¨Εκπαιδευμένο¨ ένα  μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού να αποφασίζει με βάση το ρουσφέτι που θέλει , σπεύδει ως σαν υπνωτισμένο  και με χωρίς βούληση , να στηρίξει το κόμμα που του δείχνουν ότι θα βγει πρώτο .

Ενστικτωδώς , επιχειρηματίες , συμφέροντα , φιλοδοξίες και  χιλιάδες  συμπολίτες μας δυστυχώς , σπεύδουν να συνταχθούν με τον νικητή  που ¨βλέπουν να έρχεται¨ χωρίς να ξέρουν το γιατί .

Να πως οι δημοσκοπήσεις  καθορίζουν το αποτέλεσμα και οδηγούν πλέον σε αυτοδυναμία το 1ο κόμμα .

Για αναρωτηθείτε , είστε ένας από αυτούς ;

Ας δούμε όμως την πραγματικότητα μέσα από μια άλλη ¨δημοσκοπική¨ οπτική.

Στις πρόσφατες ευρωεκλογές λοιπόν του Μαΐου 2019  , ψήφισαν  5.920.355 πολίτες , ενώ δεν ψήφισαν 4.167.970  και ως γνωστό , η ΝΔ έλαβε 1.873.137 ψήφους και το ΣΥΡΙΖΑ 1.353.595  ,δηλαδή από τους 5.920.355 , οι 3.226.732 επέλεξαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και 2.693.623 όλα τα υπόλοιπα κόμματα .

Η διαφορά ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ  είναι  519.542 ψήφοι , όσο δηλαδή το 12% αυτών που δεν ψήφισαν.

Τα κόμματα που δεν κατεβαίνουν στις Εθνικές εκλογές την 7η Ιουλίου  έλαβαν στις Ευρωεκλογές 499.031 , ενώ μαζί με τα και τα κόμματα που δεν θα εκπροσωπηθούν κατά πάσα πιθανότητα λόγο μικρού βεληνεκούς ,  πήραν στις Ευρωεκλογές  845.409 ψήφους

Εάν η αποχή αυξηθεί 2% , δε θα ψηφίσουν 118.407 άτομα , ενώ εάν ψηφίσουν 2% από αυτούς που δεν ψήφισαν στις Ευρο-εκλογές , θα έχουμε 83.360 νέους ψήφους 

Με βάση κι αυτά, ας δούμε την ορθολογική στάθμιση του ποσοστού που θα λάβει σε μερικές ημέρες κάθε κόμμα ξεχωριστά , όπως προέκυψε με βάσει τους δικούς μας αλγόριθμους .

ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ : Τα πολεμικά σενάρια με την Τουρκία που μας απασχόλησαν έως τώρα , επισκίασαν την αίσθηση πικρίας που προκάλεσε η διαχείριση τους Μακεδονικού , από την οποία πιστώθηκε επικοινωνιακά  περισσότερο η ΝΔ. Έτσι , το ΣΥΡΙΖΑ βρήκε την ευκαιρία να βάλει στην θέση της ¨αίσθησης πικρίας¨ και να καλύψει το επικοινωνιακό κενό ,δείχνοντας  πυγμή και αποφασιστικότητα στο ενδεχόμενο μιας πολεμικής σύρραξη με την Τουρκία. Αυτό συνεπώς πιστώνει σήμερα ,  περισσότερο  το ΣΥΡΙΖΑ το οποίο εκκινεί πλέον  ,σχεδόν από την βάση που δεν είχε επιβαρυνθεί από τη Συμφωνία των Πρεσπών .

Σε τι ποσοστό ;

Τον Σεπτέμβριο  του 2015 το ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 1.920.000 ψήφους δηλαδή έχασε στην 4αετία έως σήμερα  570 .000 , ενώ  η ΝΔ  έλαβε τότε 1.500.000 και πήρε στις Ευρο-εκλογές του Μαΐου παραπάνω 370.000 ψήφους .

Εάν δεχτούμε κατ ελάχιστον ότι , εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών ( την οποία αποδοκίμασε το 68% )  το ΣΥΡΙΖΑ  , απώλεσε το 40% από της ανωτέρω μείωσης  , σημαίνει ότι ανέκτησε από την προβολή των πολεμικών σεναρίων 230.000 ψήφους από τους Χαμένους , ενώ αντιθέτως η ΝΔ δεν ωφελήθηκε από τα πολεμικά σενάρια

Περαιτέρω !

Επιπλέον αποχή 3% σημαίνει ότι δεν θα ψηφίσουν επιπλέον 300.000 πολίτες και αναλογικά η ΝΔ θα χάσει 93.000 ψήφους και το ΣΥΡΙΖΑ 68.000 επομένως η διαφορά μόνο από αυτό θα μειώνεται κατά 25.000 ψήφους για κάθε 3% περισσότερη ΑΠΟΧΗ από τις Ευρω-εκλογές . Επειδή όμως η ΝΔ αποφεύγει να δεσμευτεί  ξεκάθαρα για την Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ,θα επιβαρύνεται  στο 60% του 5% της αποχής , δηλαδή για κάθε 5% αποχής η διαφορά θα μειώνεται κατά 30.000 ψήφους

Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι , εάν η αποχή φτάσει τα επίπεδα του 2015 , 44% , η ψαλίδα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει , με βάσει τα παραπάνω , κατά 260.000 ψήφους ή σε ποσοστό 48% περίπου .

Το τελικό αποτέλεσμα όμως θα διαμορφώσουν τα παρακάτω .

ΚΙΝΑΛ ( ΠΑΣΟΚ) : Το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα απόλαυσε το μέγιστο της άνωσής  του φτάνοντας στο 7,72% , από 6,28 το 2015 , αφού στο διάστημα της 4ατείας που πέρασε ξεδίπλωσε όλη του την στρατηγική και είχε αυτά τα αποτελέσματα . Ωστόσο ,η ¨ αποπομπή ¨  Βενιζέλου από το επικρατείας , που δείχνει ότι ξέμεινε από στρατηγικές , αποκαλύπτει το παρασκήνιο που θέλει ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ να είναι οι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος που λέγεται ΠΑΣΟΚ .

Αυτό πλέον ενεργοποιεί απροκάλυπτα μια τεράστια μεταφορά ψηφοφόρων από το ένα στο άλλο. Έτσι , το δίλλημα , γυρίζω στο ΚΙΝΑΛ που μπορεί να συνεργαστεί με τη ΝΔ σε μια πιθανή Κυβέρνηση ή πηγαίνω και εγώ στο ΣΥΡΙΖΑ αφού ¨γυρίζει¨ το μάτς , θα προκαλέσει ισχυρές τάσεις εξισορρόπησης που θα προσελκύσουν στο τέλος ψηφοφόρους από τα συγγενικά κόμματα που δημιουργήθηκαν . Τα πολιτικά κόμματα ΜέΡΑ25 και ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ θα υποστούν μεγάλη φθορά και δεν αναμένεται να μπουν στην Βουλή , ανεβάζοντας έτσι το ποσοστό των κομμάτων που θα παραμείνουν εκτός Βουλής .

Στο σημείο αυτό να τονιστεί ότι , δύσκολα κάποιος που δεν ψήφισε  ΝΔ στις Ευρω-εκλογές θα της δώσει τώρα αυτοδυναμία .

Με βάση  τα ανωτέρω :

 Το ΣΥΡΙΖΑ από το 23,75 % θα φτάσει στο 28%

Το  ΚΙΝΑΛ από το 7,72% θα κατέβει στο 7%

Η συμφωνία των Πρεσπών δημιούργησε το φαινόμενο του λεγόμενου ¨Πατριωτικού μετώπου¨  το οποίο για πολλούς λόγους , δεν μπόρεσε να εκφραστεί μέσα από ένα νέο κόμμα και κατακερματίστηκε  . Η αδυναμία αυτή και η καθολική επίθεση όλων των κομμάτων σχεδόν στη Χρυσή Αυγή , γέννησε το κόμμα του κύριου Βελόπουλου το οποίο τελικά έλαβε μεγάλο ποσοστό από την ΧΑ και μικρότερο από την πίτα του ¨Πατριωτικού μετώπου ¨ το οποίο προσπαθούν να διαβολίσουν , από την άλλη πλευρά , το κόμμα ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ αλλά και άλλα κόμματα .

Το ποσοστό του λεγόμενου ¨πατριωτικού μετώπου ¨ αναζητά διακαώς πολιτική στέγη , την οποία δεν προσφέρει η ΝΔ ( παρά του ότι το επιθυμεί )  αφού αποφεύγει να δεσμευτεί ξεκάθαρα για την κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών  Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα , δεδομένου του ότι , δεν κατεβαίνουν στις εκλογές τα κόμματα που εκφράζουν τα συναισθήματα του πατριωτικού μετώπου , να μεγαλώσει η ΑΠΟΧΗ και μα μην πιστώνεται η ΝΔ .

Εκ των ανωτέρω συνεπώς προκύπτει ( παραλείπεται περαιτέρω ανάλυση )

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΑ από 33% στο 32%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το 4,87 να κατέβει στο 3,9% αφού υπάρχουν σε εξέλιξη οι ίδιες συνθήκες .

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ από το 4,18 % να ανέβει στο 8%

ΚΚΕ από το 5,35 % να ανέβει στο 6,5%

Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι η ΝΔ , παρά τις προσπάθειας κάποιων δημοκοπικών εταιρειών , δεν μπορεί να φτάσει στην αυτοδυναμία αφού παράλληλα το ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής ( εάν γίνουν οι πράξεις ) ορίζεται στο 14% και για αυτοδυναμία απαιτείται 34,8% . Για κάθε 1% που θα λάβουν τα κόμματα που δεν θα μπουν στη Βουλή, σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο , μειώνεται κατά 0,4% το ποσοστό που είναι αναγκαίο για την αυτοδυναμία. ξεκινώντας από το ταβάνι του 40.4%.

Εξάγεται δηλαδή το συμπέρασμα ότι οι ψηφοφόροι , δεν έχουν αποφασίσει εάν είναι καλύτερα για την χώρα , μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ ή μια αναγκαστική συγκυβέρνηση εθνικής ενότητας .

Υγ Τα αποτελέσματα που αναδείξαμε εδώ , δεν απηχούν κατ ανάγκη το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Εν Αθήναι 25 Ιουνίου 2019

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Γεωπολιτικής Στρατηγικής ) 

loading...

5 thoughts on “Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό .Δείτε τη ¨δημοσκόπηση¨ που δεν έκανε ποτέ λάθος και δείχνει επ ακριβώς το αποτέλεσμα των εκλογών.

  1. Παλι χτυπησε ο παλιανθρωπος αυτος ντε ο γνωστος Κλασταρχιδιας του ηλεκτρικου εκει στην ερμη καλλιθεα…ωρες ατελειωτες ποσοι ΑΨΗΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ολοι τους πανω απο 2 μετρα υψος πολυ αυστηρα τα κριτηρια για να σε επειλεξουν σε αυτη την ομαδα ΑΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ποσα παιδια ευθυτενη καλογυμνασμενα υψοσ 2,10 …2,13 ολοι επιλεγμενοι ενας κιένας ποσες ωρες εκπευδευσης δεν υπεμειναν αυτοι οι λεβεντες ποσες? και το αποτελεσμα? ενας παλιανθρωπος αντε να ειναι 1.65 βαρια βαρια 1.70 υψος ενας που ουτε του δινεις σημασια και ομως και ομως αγαπητοι μου αυτος το ανθρωπαριο επιτρεψατε μου να τον αποκαλω ετσι αυτος ο κακουργος κατεκαυσε δια του ανεμισμου του τα μεζεα σχεδον ολων αυτων των νερων παιδιων των επιλεκτων ΑΨΗΛΩΝ του σωματος τι ιδιοτητα εχει κλανει με ποση δυναμη εκτοξευει τα καυστικα και δυσωμσα αερια του εις τους γεννητικους αδενας αυτων των ανδρων τους εφαγε ολους δεν αφησε αρχιδια ακλαστα υποφερουν τα ΑΨΗΛΑ ΠΑΙΔΙΑ εξ ου και του απεδωθη ο χαρακτηρισμο ο ''Κλασταρχιδιας'' της Καλλιθεας που κατεκαυσε ξεκληρισε τα αρχιδακια αυτων των παιδιων…..εχει ατονησει τωρα η επειχειρηση συλληψης υου διοτι κατεστη αδυνατη οποτε αποφασισε ο διοικητης τησ ΑΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ να ασχοληθουν με αλλα θεματα του τομεα ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗς ΣΡΑΗΓΗΚΗΣ οπως αποτελεσματα δημοσκοπησεων και διαφορα αλλα εκτος απο το θεμα ου κλασταρχιδια…τι θα γινει ωρα κανεις δεν ξερει και καλα ενταξει οσο υπηρχαν Αψηλοι ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ εκει τους εκλανε αυτους τα αρχιδια οι πολιτεσ ηταν σχετικα σαφαλεις τωρα που τους αποσυρανε λογω αδυναμιας συλληψης αυτου του αισχρου οι πολιτες εκει στον ηλεκτρικο τι θα κανουν? πως θα κυκλοφορουν? Αχχ ατυχοι Αψηλοι Αστυνομοι αρχιδι για αρχιδι δεν σας αφησε ο παλιανθρωπος …

  2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 8%. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΠΙΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  3. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

  4. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΧΗ

Comments are closed.