Η μητέρα και λεσβία σύντροφός της σκότωσαν τον εννιάχρονο γιο, ακρωτηρίασαν τα γεννητικά του όργανα και τον αποκεφάλισαν

Ένα σοκαριστικό έγκλημα ήρθε στο φως στη Βραζιλία

Οι λεπτομέρειες ενός φριχτού εγκλήματος έρχονται στο φως από τη Βραζιλία, όπου μια μητέρα με την λεσβία σύντροφό της σκότωσαν, ακρωτηρίασαν και αποκεφάλισαν τον μόλις εννιάχρονο γιο της πρώτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Σαμαμπάγια, περίπου 30 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Μπραζίλια.

Η 27χρονη μητέρα Ροζάνα Καντίτο και η 28χρονη φίλη της Κασίλα Πεσόα σκότωσαν τον εννιάχρονο Ρουάν και του έκοψαν τα γεννητικά του όργανα πριν τον αποκεφαλίσουν γιατί ο μικρός θύμιζε στην Καντίτο τον πατέρα του! Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες έραψαν στο σημείο των γεννητικών οργάνων ένα ψεύτικο γυναικείο επειδή όπως υποστήριξαν οι ίδιες το αγόρι ήθελε να είναι κορίτσι!

Αφού τον σκότωσαν μαχαιρώνοντάς τον πολλαπλές φορές και τον ακρωτηρίασαν, στην προσπάθειά τους να εξαφανίσουν το πτώμα το τεμάχισαν και κάποια κομμάτια τα έκαψαν στο μπάρμπεκιου και άλλα τα έβαλαν σε μια βαλίτσα και τα πέταξαν στον υπόνομο.

Σύμφωνα με την Καντίτο, η οποία ομολόγησε την πράξη της, ο μικρός Ρουάν αποτελούσε βάρος γι’ αυτήν για τη σχέση της με την Πεσόα, ενώ ένιωθε γι’ αυτόν μίσος επειδή της θύμιζε τον πατέρα του, ο οποίος την κακοποιούσε. Ο πατέρας του αγοριού ζει σε μια πόλη κοντά στο Περού και πριν πέντε χρόνια είχε χάσει την κηδεμονία του παιδιού. Τότε, η Καντίτο έφυγε μαζί με τον μικρό Ρουάν και εξαφανίστηκε.

Η Πεσόα από την άλλη, η οποία επίσης ομολόγησε, έχει επίσης μια εννιάχρονη κόρη, η οποία πλέον έχει μεταφερθεί σε ίδρυμα.

loading...

3 thoughts on “Η μητέρα και λεσβία σύντροφός της σκότωσαν τον εννιάχρονο γιο, ακρωτηρίασαν τα γεννητικά του όργανα και τον αποκεφάλισαν

  1. Μικρέ μου άγγελε, τί να γράψω, τί; θάνατος με τον ίδιο τρόπο στίς ανώμαλες πουτάνες.

  2. Η πρόοδος στα χρόνια της αριστερο-δεξιάς παγκοσμιοποίησης τρέχει από τα μπατζάκια μας.

  3. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΤΖΙΒΙΝΤΕΛΟΥΔΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΙΟΙ? ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ…ΓΑΜΗΕΜΝΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ…

Comments are closed.