Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Έκπληξη η αντιδημοκρατική στροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη σημερινή δήλωσή του σε τηλεοπτική συνέντευξη για διορισμό εξω-κοινουβουλευτικών Υπουργών και Υφυπουργών στην Κυβέρνησή του. Ενώ σε προηγούμενη συνέντευξή του πρόσφατα είχε δηλώσει ρητά για πολιτική
δοσολογία της Κυβέρνησης και αξιοποίηση εξω-κοινοβουλευτικών μόνο σε χαμηλότερες θέσεις εξουσίας, ο κ.Μητσοτάκης μας προβληματίζει πριν ακόμα αναλάβει την εξουσία.

Δυστυχώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναιρεί τον εαυτό του υποκύπτοντας προφανώς στα προστάγματα των ελίτ και της Μαντάμ “Ο” υποσκάπτοντας τη δημοκρατία. Υπουργοί διορισμένοι από το πεζοδρόμιο ή καλύτερα από τα σαλόνια με παντελώς αφανείς διαδικασίες. Αν είναι τόσο καλοί και αξιοσέβαστοι, το ερώτημα είναι γιατί δεν νομιμοποιούνται με την ψήφο του λαού, άραγε. Αν δεν μπορούν να κερδίσουν την ψήφο του λαού σημαίνει ότι η κοινωνία και η δημοκρατία μας έχει δομικό πρόβλημα. Δεν λύνεται με την επιβολή εξουσίας, κύριε Μητσοτάκη, αλλά με την ανύψωση της δημοκρατικής ευθύνης, που φέρει ο κάθε ένας εκλεγμένος βουλευτής ξεχωριστά και όλοι μαζί ως ενιαίο σώμα της Βουλής.

Νερό στο κρασί της δημοκρατίας δεν χωράει άλλο πια. Ποιον θέλει η Μαντάμ “Ο” να τοποθετήσει για να ελέγξει την Κυβέρνηση Μητσοτάκη θα φανεί. Η κωλοτούμπα Μητσοτάκη προμηνύει άσχημες εξελίξεις για την Κυβέρνησή του και παρέμβαση από το βαθύ Κράτος της Ελλάδας που μας βασάνισε επί δεκαετίες.

Μπαράζ δημοσιευμάτων αναμένεται μετά τη δήλωση Μητσοτάκη από απαραίτητες “προσωπικότητες” στη δημοκρατία μας.

Για όλα τα άλλα ας μην πολυμιλάμε. Απλά θα πριμένουμε να μας πει ο κ.Μητσοτάκης πόσες θέσεις θα ανέλθει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων στην παγκόσμια κατάταξη το 2020. Θα ξεπεράσει τους Ρουμάνους και Πολωνούς; Όχι άλλη παρέμβαση της βρώμικης ελίτ.

Δεν χρειαζόμαστε νέα Κυβέρνηση Κουρελού με δοτούς Υπουργούς όπως Αποστολάκη, Κουβέλη κ.λπ. Χρειαζόμαστε Kυβέρνηση εκλεγμένη με την ψήφο του λαού δημοκρατικά και μόνο.

Λ.ΚΑΛ. 

loading...

3 thoughts on “Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

  1. Ανάλογα με τα Πρόβατα και το Γάλα

  2. Εσυ τι ζόρι τραβάς εάν ένας πράγματι πετυχημένος γίνει υπουργός ?Μακάρι να κυβερνούσαν οι άριστοι σε κάθε τομέα κι από εκλεγμένους χέστα κι άστα , Γιά Νοτοπούλου κλπ δεν έχεις τίποτα ? Υποκριτή που νοιάζεσε γιά τη δημοκρατία ! Βρε ούστ κοματόσκυλο του συριζα .

  3. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΦΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΝΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΩΝ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΩΛΟΛΑΓΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟ.ΜΑ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΥΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ.ΦΤΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΕΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΞΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΕΙΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ ΕΛΛΗΝΒΕΣ….

Comments are closed.