Το να εισαι ομοφυλόφιλος είναι δημοκρατικό και προσωπικό σου δικαίωμα

Το να εισαι ομοφυλόφιλος είναι δημοκρατικό και προσωπικό σου δικαίωμα. Αλλά όταν κάνεις παρέλαση για να επιβάλεις την διαφορετικότητα σου με τέτοια συνθήματα τότε μέσα σου κυλάει φασιστικό αίμα. Όταν θέλεις να επιβάλεις κάτι με μίσος τότε δεν θα γίνεις ποτέ ο αγαπημένος που επιθυμείς διότι έχεις ήδη επιλέξει τον δρόμο της τοξικής μοναξιάς.

Όχι αγαπητοί μου ομοφυλόφιλοι δεν διεκδικείτε δικαιώματα …. Απλά από ό,τι φαίνεται ή μάλλον από αυτό που προβάλλετε πίσω από την σεξουαλική επιλογή σας κρύβεται μια ιδεολογία μίσους , ρατσισμού, κακίας, τοξικότητας και ανθελληνισμού. Σας αγαπάμε διότι είστε εικόνες Θεού αλλά με τέτοιες συμπεριφορές μεταμορφώνεστε σε ομοιώματα των δαιμόνων.

loading...

5 thoughts on “Το να εισαι ομοφυλόφιλος είναι δημοκρατικό και προσωπικό σου δικαίωμα

  1. Nai sta dikaiomata ton gay kai sti gay symviosi kai yiothesia, alla an to pano tis fotografias einai alithino,tote sta tsakidia kai to pano kai aftoi pou to egrapsan.I Ellada kai o Xristos pote den pethainoun.

  2. Ελλήνικος γράφετε Ελλήνικος. Όχι αλαμπουρνέζικα.

  3. Γκέι, ομοφυλόφιλοι, ξεδιάντροποι, ανώμαλες κουφάλες, στο διάβολο να πάτε καί να μην ξαναγυρνάτε!… Έτσι που το πάτε, να ψοφήσετε όλοι εσείς καί να ζήσει η Πατρίς!…… Ούστ!…. Άχθος Αρούρης!…… ψόφος!…. Κακός Ψόφος να σας βρεί όλους σας, για να ξεβρωμίσει η Γή επιτέλους!…… …Ε.

  4. ΠΟΥΣΑΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ
    ΠΟΥΣΑΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ

    ΠΟΥΣΤΑΡΕΙΣ?

  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΜΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΕΣΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΑΓΑΜΗΤΕ….

    ΝΑΙ ΒΛΑΚΑΚΟ ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ!!

Comments are closed.