ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Το «βαθύ Κράτος» της Ελλάδας, οι ευυπόληπτοι διακινητές ανθρώπων και ουσιών, στοχεύει στην Άμυνα της χώρας και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οίκοι ραπτικής, τα παιδιά του λιμανιού, γιουσουφάκια του εξωτερικού και ευπατρίδες αχυράνθρωποι έχουν εξαπολύσει έφοδο προκατάληψης της άμυνας της Νέας Δημοκρατίας. Η σκοτεινή Μαντάμ «Ο» έχει ρίξει όλα τα όπλα της για να ελέγξει Δικαιοσύνη, Δημόσια Τάξη και Άμυνα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Σκάνδαλα, σύνορα και πληροφορίες καθώς και εξοπλιστικά αποτελούν τις κύριες οδούς σκλαβιάς της Ελλάδας από μία ανθελληνική ελίτ του παρακράτους διαχρονικά.

Οι Ανώτατοι υπηρέτες της πολιτικής Τσίπρα εισέρχονται στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ως δούρειος ίππος υπονόμευσης της επόμενης ημέρας της άμυνας της Ελλάδας. Οι ηγέτες που σιώπησαν στο παρελθόν σε εγκληματικές αμέλειες φαντάζουν τώρα ως η αποκλειστική λύση. Οι μαριονέτες που σιωπούσαν όταν ο Στρατός υπολειτουργούσε σύμφωνα με τις αποκαλύψεις Καμμένου το 2015 τώρα προωθούνται στην επικράτεια ύπουλα. Εντός της Νέας Δημοκρατίας γάμοι γίνονται μεταξύ κράτους και παρακράτους.

Οι μέρες του Κυριάκου Μητσοτάκη αν δεν ελέγξει την άμυνα της χώρας με πρόσωπα απολύτου εμπιστοσύνης θα είναι μετρημένες. Ο λαός και ο εαυτός του είναι η μεγάλη δύναμή του που αν τη διαπραγματευτεί με τη Μαντάμ «Ο» θα έχει τη μοίρα Σαμαρά και ακόμη χειρότερη. Δυστυχώς το μήνυμα του λαού στις Ευρωεκλογές δεν έγινε κατανοητό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο λαός δεν ζήτησε να αλλάξει ρούχα το παρακράτος της Ελλάδας για μία ακόμη φορά και να ντυθεί στα μπλε.


Ας ευχηθούμε στη μάχη Μητσοτάκη – Παρακράτους να μην ρουφήξει τον πρώτον το δεύτερο όπως έγινε επί δεκαετίες στη βρώμικη μεταπολίτευση και χαθεί και αυτή η ευκαιρία. Ο λαός απαίτησε άλλο στην κάλπη. Η δημοκρατία μας σπαράσσεται τις επόμενες εβδομάδες. Έτσι είναι κάθε γέννα ελευθερίας…

Λ.ΚΑΛ.


https://thedayaftergr.blogspot.com/2019/06/blog-post_72.html
loading...