Προδώσατε για άλλη μια φορά την Κύπρο θρασύδειλα ανθρωπάκια , προσκυνημένοι , ανθέλληνες .

Στις 16 Μαΐου σας είχαμε προειδοποιήσει μέσω διαδικτύου «Προς ανθέλληνες και μισέλληνες. Δε σας κρύβει καμιά εκλογική αναμέτρηση. Ερχόμαστε σύντομα να σας αποτελειώσουμε »Ήρθαμε , το νιώσατε , και θα το νιώσετε ακόμα πιο έντονα !!
Δείτε τη σειρά των διαδικτυακών μας εξαγγελιών για να καταλάβετε τι σας περιμένει !!
Σύντομα θα καταλάβετε ποιοι θα κάνουν πλέον κουμάντο σε τούτο το προτεκτοράτο που καταντήσατε την πατρίδα μας . Οι ΦΥΛΑΚΕΣ δεν μένουν στα λόγια , στις ευχές και στην αναμονή εκπλήρωσης των προφητειών.
Δεν περιμένουν να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες και δεν τους ενδιαφέρει να αναγνωριστούν.
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ !! ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ !! ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΝΟΥΝ !!
Εις το Όνομα της Αγίας και Αδιαιρέτου Τριάδας.
Εις το Όνομα τους Ελληνικού Λαού.
Εις τα κόκαλα των προγόνων μας.

Πήρατε μια γεύση της δύναμής μας . Έκπληκτοι είδατε τις εξελίξεις στην Κωνσταντινούπολη που θα αλλάξουν το γεωπολιτικό χάρτη υπέρ μας , στην Αλβανία που πάνε σε εμφύλιο για να ελευθερωθεί η Βόρεια Ήπειρος ( εμείς δώσαμε την εντολή ΑΠΟΧΗΣ ) και σε λίγο και στα Σκόπια ,τις οποίες όμως καθυστερούμε για μη συνδεθούν με πρόωρη ανάφλεξη στα Βαλκάνια .
Τίποτα δεν είδατε ακόμα !
Έκπληκτοι θα δείτε την συρρίκνωση του Τουρκικού Κόμματος στη Θράκη μας ( όσοι θα το ψηφίσουν με τη σημαία της Τουρκίας θα γίνουν κόκκινο πανί αυτοί, τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους ) , έκπληκτοι θα δείτε να σας πηγαίνουμε σε ένα νέο πολιτικό τοπίο , έκπληκτοι θα δείτε ένα νέο εμφύλιο στην Τουρκία ( μέχρι τέλος του έτους θα έχουμε μια δολοφονία πολιτικού που θα αλλάξει το ρουν της Τουρκίας ) άλλωστε και εδώ σας είχαμε προειδοποιήσει πριν ένα χρόνο με σχετική μας ανάρτηση στο διαδίκτυο «Κάντε λίγο υπομονή , άρχισε η διάλυση της Τουρκίας . Ο Ερντογάν χάνει τις εκλογές »
Είχαμε όμως και μια οδυνηρή ήττα . Η Τουρκία εν τω μεταξύ ,έχει μπήξει για άλλη μια φορά με δύναμη το μαχαίρι της μέχρι τα έγκατα της Κυπριακής γης και η πληγή χαίνει συνέχεια Ελληνικό Αίμα .
Εσείς τι κάνατε ; Είπατε ότι είναι μια χώρα ανεξάρτητη , είπατε , ας αφήσουμε την Κύπρο να σχεδιάσει και εμείς θα στηρίξουμε τα σχέδιά της , ότι είναι θέμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του διεθνούς δικαίου , αποφύγατε να ζωντανέψετε το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα Ελλάδας – Κύπρου , ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ να στείλετε υποβρύχια , αποφύγατε να λειτουργήσετε ως εγγυήτρια δύναμη … ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
Είστε ανίκανοι να σταθμίσετε τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή κα να σχεδιάσετε ανάλογα .
Δεν βλέπεται το διπλό παιχνίδι που παίζει η Τουρκία με τις δύο Υπερδυνάμεις ;
Δεν βλέπεται ότι οι ΗΠΑ εκ διώχνονται από την περιοχή της Μέσης Ανατολής, της Κεντρικής Ασίας και του Καυκάσου ;
Δεν βλέπεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν την δυνατότητα να διαχειριστούν την ισορροπία δυνάμεων στην περιοχή αυτή και να αποτρέψουν άλλη ανταγωνιστική δύναμη ;
Δεν βλέπεται ότι , όλη αυτή η υποχώρηση των ΗΠΑ δυναμώνει την Τουρκία σε βάρος μας ;

Για άλλη μια φορά , ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ !!
Αναστέλλουμε τη δράση μας σ όλους τους τομείς για να ανασυνταχτούμε σε νέα βάση
Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε στη σωτηρία της Αδελφής μας Κύπρου! (Δεκάδες μέλη μας θα στρατοπεδευόσουν σύντομα ΣΕ ΟΛΗ την Κύπρο )
Για να γίνουμε πιο δυνατοί .
Ο Θεός ας μας συγχωρέσει εάν χρειαστεί να …. !!
Ευχαριστούμε όλους όσους κατανοούν τη στρατηγική μας και το σκοπό μας και γίνονται η φωνή μας και η δύναμή μας , όσους στηρίζουν οικονομικά την προσπάθειά μας
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ !
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ !!
Στηρίξτε τους με όλη σας την καρδιά . Πολεμούν για εσάς , για τα παιδιά σας και για το μέλλον των αγέννητων Ελλήνων .
Υ.γ Προς Κυπριακή Αστυνομία . Σταματήστε ΤΩΡΑ τις ροών μεταναστών από τις κατεχόμενες περιοχές , ζητήστε ΑΜΕΣΑ τη συνδρομή της Ε.Ε. και της Frontex
Κατόπιν εντολής ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Ο Υποδιοικητής )

loading...

1 thought on “Προδώσατε για άλλη μια φορά την Κύπρο θρασύδειλα ανθρωπάκια , προσκυνημένοι , ανθέλληνες .

  1. ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ . ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ .. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ .. ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ …ο απόστρατος Αντιστράτηγος Ανδρέας Πενταράς, είπε ότι ενδέχεται ο πύραυλος να είναι απ΄ αυτούς που χρησιμοποίησαν οι δυνάμεις της Συρίας ,που αντιμετώπιζαν ισραηλινή αεροπορική επιδρομή.
    ” Μπορούμε να συμπεράνουμε, με βάση τα στοιχεία”, είπε, “ότι πρόκειται για αντιαεροπορικό πύραυλο, που για κάποιο λόγο εκτράπηκε και έπεσε στην Κύπρο

Comments are closed.