Ελληνική λύση:Ο Κ.Βελόπουλος ‘ΕΦΤΥΣΕ’ την Ελ. Στάη…ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η επίθεση της Έλλης Στάη στον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ, Κ. Βελόπουλο.
Πέρα από την απίστευτη καθυστέρηση στο να βγει στον αέρα ο Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, δεν ήταν καν καλεσμένος στο πάνελ, παρόλο που ήταν στο στούντιο καλεσμένοι εκπρόσωποι και του κόμματος του κου Βαρουφάκη και της κας Κωνσταντοπούλου. Το λέμε διότι κανένα από αυτά τα κόμματα δεν έχει ούτε Ευρωβουλευτή ούτε κοινοβουλευτική παρουσία. Κι όλοι γνωρίζουμε πως άλλο η παρουσία στο στούντιο κι άλλο με λινκ.

Tα δε σχόλια μετά την αποχώρηση του Κ. Βελόπουλου περισσότερο προς τις ύβρεις πάνε παρά προς τον πολιτικό σχολιασμό.

Ωστόσο αυτό που έκανε τον Κ. Βελόπουλο να εκραγεί είναι η συνεχής προσπάθεια συσχετισμού της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και του ιδίου με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το Ναζισμό. Το OPEN σε πλήρη αντιστοιχία με τη γραμμή Μητσοτάκη.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΕΦΙΑΛΤΕΣ βλέπει με τον Κ. Βελόπουλο στη Βουλή…

Ο ίδιος ο Κ.Βελόπουλος το έχει πει ξανά και ξανά.

loading...

3 thoughts on “Ελληνική λύση:Ο Κ.Βελόπουλος ‘ΕΦΤΥΣΕ’ την Ελ. Στάη…ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

  1. ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ,,,,,Ο ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑΣ ΚΗΡΑΛΟΙΦΟΠΩΛΗΣ ΠΑΡΕ ΠΑΠΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΕΜΠΛΑΣΤΡΟ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ ΦΩΥΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟΜ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΑΡΕ ΒΑΛΤΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΙΑΝΕΙΣ ΑΠ΄ΤΣΙ ΠΟΝΟΥΣ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΡΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕΕ!!!

  2. ΤΟ ΝΤΕΜΕΚ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΕΝΑ ΧΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙ ΜΑΤΖΟΥΝΙΩΝ ΚΗΡΑΛΟΙΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤ'ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ''ΑΓΙΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ'' ΠΟΥ ΜΟΣΧΟΠΟΥΑΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΚΜΕΜΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΣΥΝΔΗΤΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΜΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΝΩΤΟΥ ''ΣΚΥΛΑ'' ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΛΑΥΑΝΕ ''ΚΟΥΤΡΑ ΒΕΒΑΙΑ'' ΤΑ CIVAS ΣΤΟ ΣΚΥΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ? ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΑΙ ΑΥΤΑ? ΤΗΝ ΦΑΛΑΚΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΡΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΑΛΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ? ΕΣΥ ''ΝΑΚΑ '' ΜΑΛΙΑ? ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥΡΛΑΤΟΥΤΖΗ …ΆΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟ ΨΕΥΤΑΡΑ…ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΜΙΑ ΝΑΡΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΄΄ΚΑΚΑΛΑ''…..ΑΑΑΑΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

Comments are closed.