Βγήκε από το νοσοκομείο ο Κουφοντίνας – Επέστρεψε στις φυλακές Κασσαβέτειας

Εξιτήριο έλαβε σήμερα από το νοσοκομείου Βόλου το μέλος της «17Ν» Δημήτρης Κουφοντίνας και μεταφέρθηκε στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας, όπου και θα συνεχίσει την φαρμακευτική αγωγή αποκατάστασης της υγείας του.

Ο ίδιος και η οικογένειά του εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έκανε το προηγούμενο διάστημα πολυήμερη απεργία πείνας για την άδειά του από τις φυλακές.

loading...

2 thoughts on “Βγήκε από το νοσοκομείο ο Κουφοντίνας – Επέστρεψε στις φυλακές Κασσαβέτειας

  1. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΟΦΑΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΖΩΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ''ΕΛΛΕΙΩΣΕ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.
    Ε ΕΚΤΩΡ? ΤΙ ΛΕΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ? ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΕ ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ…ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ….ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!

  2. Αντί το κάθαρμα να έχει οδηγηθεί σε δημόσιο απαγχονισμό για τα εγκλήματα του ως κατά συρροή δολοφόνος, του δίνουν και άδεια για να καλοπερνά.
    Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε σε αυτή τη χώρα ότι η αριστερά δεν εινα λύση για τα προβλήματα μας, αλλά το ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Comments are closed.