Όλοι ενωμένοι στην μεγάλη εκλογική μάχη που έρχεται – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων που γύρισαν την πλάτη σε ένα ολόκληρο καθεστώς και υπεστήριξαν με υπερηφάνεια την Χρυσή Αυγή.
Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής και της διαφθοράς για τον πόλεμο που έκαναν, όπως και στα κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου», αλλά να ξέρουν πως ό,τι δεν μας καταστρέφει μας κάνει περισσότερο δυνατούς!» Τελικά ο γεμάτος λύσσα πόλεμος ολόκληρου του πολιτικού κατεστημένου είχε αποτέλεσμα, αλλά όχι το αποτέλεσμα που ήθελαν!

Από τη μία πλευρά, ήταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία κτύπησε με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με αποκλεισμούς διώξεις, απαγορεύσεις. Πλήθος οι επιθέσεις κατά των γραφείων μας, χωρίς ποτέ να συλλάβουν κανέναν… Τρομοκρατία στους ιδιοκτήτες χώρων ομιλιών σε αίθουσες και ξενοδοχεία και πλήρως αποκλεισμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Όπου αναγγέλλαμε συγκέντρωση, υπήρχε αντισυγκέντρωση με τις ευλογίες του κράτους και των αρχών. Και από την άλλη πλευρά η Νέα Δημοκρατία με την βρώμικη προπαγάνδα της έλεγε ότι συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Επίσης, χρησιμοποιώντας σαν βάση της το επιχείρημα αυτό και έχοντας ατέλειωτα υλικά μέσα και μεγάλη προβολή από τα ΜΜΕ έπαιζε το παιχνίδι της πόλωσης, λέγοντας ότι δεν πρέπει να ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά Ν.Δ. για να φύγει ο Τσίπρας. Αυτοί που τους πίστεψαν θα διαπιστώσουν πριν να περάσει πολύς καιρός ότι έκαναν λάθος.

Οι Ευρωεκλογές όμως τέλειωσαν και έρχονται εθνικές εκλογές στις οποίες πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με ψηλά το κεφάλι για να κερδίσουμε και πάλι αυτούς που δείλιασαν να σταθούν στο πλευρό μας σε αυτή την δύσκολη μάχη. Σε αυτούς που προτίμησαν γυρολόγους όλων των πολιτικών κομμάτων και αγύρτες του κοινού ποινικού δικαίου και προπαντός αυτούς που γεμάτοι φόβο ψήφισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να φύγει ο Τσίπρας, ενώ ήταν αφ’ ενός μεν γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία προηγείται κατά πολύ και αφ’ ετέρου ότι ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ασκήσει κάποια άλλη πολιτική, αλλά θα συνεχίσει την ίδια αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική του Τσίπρα.

Μεγάλη η ευθύνη του κράτους του ΣΥΡΙΖΑ και για αυτή την πόλωση και το καθεστώς φόβου που απλώθηκε στους κακομοίρηδες μικροαστούς, που είδαν τις τελευταίες ημέρες πλήθος επιθέσεων και προκλητικών ενεργειών από συμμορίες της αριστεράς. Τους έσπρωξαν στον Μητσοτάκη, υπηρετώντας θαυμάσια το σύστημα. Μη ξεχνάτε επίσης ότι εκατομμύρια Ελλήνων δεν πήγαν καν να ψηφίσουν και ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν Έλληνες και Ελληνίδες ξεχωριστοί που θέλουν να πολεμήσουν το σύστημα. Πρέπει να τους πείσουμε ότι εμείς είμαστε το μόνο κόμμα που πολεμάει το σύστημα.

Για τον λόγο αυτό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προχωρά σε εθνικό προσκλητήριο συστράτευσης όλων των υγιών πατριωτικών δυνάμεων. Τα ψηφοδέλτιά μας θα είναι ανοικτά για κάθε Έλληνα Πατριώτη και Εθνικιστή, με μόνη προϋπόθεση την εντιμότητα και την ειλικρινή διάθεση για εθνικούς αγώνες. Θα είμαστε όλοι ενωμένοι στην μεγάλη εκλογική μάχη που έρχεται!

Άφησα για τελευταία την παρακάτω είδηση από το βράδυ των εκλογών, είδηση που δείχνει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι παρελθόν, είναι προπαντός μέλλον: “Στην δεξαμενή περίπου μισού εκατομμυρίου ψηφοφόρων, από 17 έως 21 ετών που είχαν δικαίωμα ψήφου για πρώτη φορά στην ζωή τους η ΝΔ κατατάσσεται πρώτη, προηγούμενη με 4,9 ποσοστιαίες μονάδες. Αρνητικό στα ευρήματα είναι το γεγονός ότι 13,3% των νέων ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Αναλυτικά πώς ψήφισαν οι νέοι σύμφωνα με το exit poll: ΝΔ 30,5%, ΣΥΡΙΖΑ: 25,6%, ΚΙΝΑΛ: 3,1%, Χρυσή Αυγή 13,3%, ΚΚΕ: 3,7%, άλλα κόμματα: 23,7%”

Όσο και να μας πολεμάνε είμαστε η Ελλάδα που έρχεται και μόνο όπου κοχλάζει αίμα νεανικό υπάρχει αγώνας για Πατρίδα και Ιδανικά.

loading...

5 thoughts on “Όλοι ενωμένοι στην μεγάλη εκλογική μάχη που έρχεται – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. εξεταση προστατη εκανεs;μπουρδοκαρατζαφερομπελοπουλο.

  2. Επισήμανε μία από τις πολλές μπούρδες και εξήγησέ μας γιατί είναι μπούρδα.
    Περιμένω απάντηση.

  3. Ο λαός, στην συντριπτική του πλειοψηφία, εξακολουθεί να ψηφίζει κόμματα που τον εξαθλίωσαν.
    Πώς το κρίνετε αυτό;

  4. ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΟΥΦΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΒΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΣΟΥ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΓΑΜΙΩΛΗ….

Comments are closed.