ΠΕΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ

Ευριπίδης Μπίλλης

(θα ακολουθήσει αντίστοιχη ανάλυση για τον Αλέξιο)

Τον χαρακτηρίζουν πρώτα-πρώτα οι υποψήφιοι του και το τι εκπροσωπεί καθένας απ αυτούς.

Η ΝΔ, προ της προδοσίας του εφιάλτη ΓΑΠ ( προφανώς εν γνώσει του παραιτηθέντα προς τούτο τότε μετά από μάλλον εντολή της καγκελαρίας) Κώστα Καραμανλή, διέθετε πολλούς πατριώτες βουλευτές.

(Του Κώστα Καραμανλή, που θυμίζω ότι πριν παραιτηθεί είχε πάει στην Κύπρο για να φροντίσει ως λέγεται να μην γίνει η προγραμματισμένη κρίση της τουρκίας για το Κυπριακό τον Δεκέμβριο του 2009 στην ΕΕ)

Πολλοί από τους οποίους διαχώρισαν τη θέση τους από την προδοσία της ψευδούς μνημονιακής χρεοκοπίας της Ελλάδας.

Που δυστυχώς όμως έβαλαν μετά κατοχικό νερό στο κρασί τους και επέστρεψαν υπό τον τέως φημιζόμενο για τον πατριωτισμό του και μεταβληθέντα σε μνημονιακό δηλωσία του Ντράγκι, Σαμαρά.

Και σήμερα επίσης η ΝΔ διαθέτει πλην των ανωτέρω μηδισάντων, αξιόλογα νέα στελέχη. Πχ τον Καθηγητή Συρίγο.

Που πιστεύω δεν έχουν αντιληφθεί σε τι είδους κόμμα έχει μεταλλαχθεί η κουρελιάσασα την ιδεολογία της ΝΔ.

Που αν κρίνουμε όμως από τα κατωτέρω, ή θα μηδίσουν ή θα αποχωρήσουν από την ΝΔ, των κατωτέρω επιλεγέντων από τον κ. Μητσοτάκη. Που δυστυχώς την χαρακτηρίζουν απόλυτα, όπως και τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη και συνεπώς τη ΝΔ. Που είτε τους επέλεξε ο ίδιος ή τους επέβαλαν στη ΝΔ υπέρτερες κατοχικές δυνάμεις

Τα νέα αυτά «άνθη» του κ. Μητσοτάκη (πλην βέβαια του αναφερόμενου κατωτέρω, ίσως πραγματικού στην κατοχική ιεραρχία και ανωτέρου όλων Κωστή «μας» και του επίσης βαθμούχου μνημονιακού κ. Σταϊκούρα) είναι τα εξής.

«Θαυμάστε» τα

1. Πικραμένος.

Ως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, απεφάνθη, ότι το δολοφονικό των Ελλήνων πρώτο μνημόνιο που τους υποδούλωνε, τους λήστευε, τους γενοκτονούσε, ήταν σύμφωνο με το Σύνταγμα!!!!

Εκπροσωπεί την γερμανοτσολιαδική νεοναζιστική κατοχή που για να ληστέψει την Ελλάδα γενοκτονεί τον Ελληνισμό. Συνεπώς ο Κυριάκος θρασύτατα στέλλει το μήνυμα του κατοχικού υπηρέτη των γερμανών.

2. Μαριέττα Γιαννάκου Κούτσικου.

Η αρχιέρεια της κατοχικής εθνομηδενιστικής ΝΔ.

Είναι αυτή που εξέδωσε το βιβλίο της 6ης Δημοτικού της διαβόητης «τουρκάλας» Ρεπούσας (που αρνείται τη γενοκτονία των Ποντίων, που αστειεύεται με την καταστροφή της Σμύρνης και θρασύτατα ομιλεί για συνωστισμό στην παραλία της Σμύρνης κτλ.

Δείτε επίσης το «πατριωτικό» προπαρασκευαστικό της έργο την υποδούλωση και καταστροφή του Ελληνισμού:

Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου: Από το 115 του (και συνημμένου):

https://www.scribd.com/doc/158205508/%CE%9A%CE%95%CE%99%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F-%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%A9%CE%9D-%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A1-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%9D%CE%91%CE%99-%CE%A3%CE%A4%CE%9F-%CE%A3%CE%A7%CE%95%CE%94%CE%99%CE%9F-%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9D-7-%CE%91%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-2004

LA CONVENZIONE EUROPEA, Bruxelles, 17 giugno 2002 (24.06), Dibattito nazionale sul futuro dell’Europa − Grecia

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ∆ΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»

Πιστές στη ∆ΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΕΝ για το µέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προβλέπει την συγκρότηση ενός ΦΟΡΟΥΜ εκπροσώπων ΜΚΟ και µελών της κοινωνίας των πολιτών στα πλαίσια της «Συνέλευσης της Ευρώπης» για να συµπράξουν στο ∆ιάλογο για το µέλλον της Ευρώπης οι πολίτες, 50 Ελληνικές ΜΚΟ µε Ευρωπαϊκό προσανατολισµό συγκρότησαν την 1ηΑπριλίου 2001, στην Αθήνα,…κτλ΄

Στη δεύτερη εκδήλωση που έγινε στις 29 Απριλίου 2002 οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου στη Συνέλευση κ. Παρασκευάς Αυγερινός και κ. Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου ενηµέρωσαν για τις θέσεις τους στη Συνέλευση και εξέφρασαν την διαθεσιµότητα τους να συµµετάσχουν σε ενηµερωτικές συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα µε σκοπό να ευαισθητοποιηθεί η … Κοινωνία των Πολιτών και να λάβει ενεργό µέρος στο διάλογο για το Μέλλον της Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής εξελέγη προσωρινή «Συντονιστική Γραµµατεία της Εθνικής Επιτροπής ΜΚΟ» που απαρτίζεται από τους: ….

2. Χατζηδάκης Κωστής.

α) Ο τότε ευρωβουλευτής Ν.Δ Για τον μακαριστό πατριώτη Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και την νέα τάξη του Σόρος:

Eίναι χαρισματικός κρίμα να αναλώνεται… «Ως Ελλην πολίτης που πιστεύει στην Ορθοδοξία, στο φιλελευθερισμό και στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας (ελπίζω να θεωρούνται συμβατά), θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής:

Πρώτον, όλοι… Οσο για την παγκοσμιοποίηση, είτε μας αρέσει είτε όχι, κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει, όπως δεν μπορεί να σταματήσει τον ήλιο να ανατέλλει και να δύει.

β) ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΑΝΑΝ

Ρώτησε δήθεν αφελώς υποστηρίζοντας τον εκτουρκισμό της Κύπρου (που θα είχε ως και έχει συνέχεια το Αιγαίο κτλ)

«Ξέρετε» είπε «έξυπνα», «γιατί η τουρκία (άκουσον- άκουσον) μας έκανε τη χάρη να δεχθεί το σχέδιο Ανάν»; Που θυμίζω της έδινε την Κύπρο. «Λόγω είχε πει», ο καθοδηγητής Κωστής «μας», «της προοπτικής ένταξης της στην ΕΕ!!!»

3. Καιρίδης.

Εκπροσωπεί την χειρότερη μορφή εθνομηδενισμού γιατί καλύπτεται από τον δήθεν πλέον «πατριωτισμό» της τέως ΝΔ. Το ίδιο και ο Κυριάκος που θρασύτατα μας τον σερβίρει και σηματοδοτεί την κατοχική γερμανική του στάση του σε όλα τα εθνικά θέματα.

6. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Καθαρόαιμος πρωτοπόρος κατοχικός μνημονιακός. Δείτε:

Απο: EVRIPIDIS BILLIS <[email protected]>

Στάλθηκε: 9:25 π.μ. Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Θεμα: ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΔ

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας,

Δημιουργείται για πολλοστή φορά πρόβλημα για τη θέση της Νέας Δημοκρατίας. Όσον αφορά το συνεχώς μεταλλασσόμενο επικαιροποιημένα μνημόνιο. Βέβαια είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε το μνημόνιο.

Φαίνεται όμως ότι διαφωνεί γι αυτό ο επί των Οικονομικών εκπρόσωπος του κόμματος Βουλευτής κ. Χρήστος Κωνσταντίνου Σταϊκούρας, Βουλευτής Φθιώτιδας..

Όχι για πρώτη φορά σε σαφές ερώτημα που του αποτάθηκε πρόσφατα στην τηλεόραση σχετικά με το μνημόνιο έδειξε ότι είναι υπέρ του καταστροφικού για τη χώρα μνημονίου.

Ως αντιλαμβάνεστε δημιουργείται τεράστιο θέμα αξιοπιστίας του κόμματος σας και υμών προσωπικά και θα πρέπει να λάβετε σαφή θέση.

Ευριπίδης Μπίλλης

Συνταξιούχος Καθηγητής ΕΜΠ

Υ.Γ. Το παρόν είναι ανοικτή επιστολή

7. ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Άνθρωπος του εφιάλτη Γιωργάκη

α) Με μπάλες και μολύβια στο Σύνταγμα

http://www.papandreou.gr/papandreou/content/Document.aspx?d=6&rd=7739474&f=1468&rf=-352525860&m=9233&rm=17241673&l=2

β) Τα μέλη της επιτροπής που θα αξιολογήσουν τις συμμετοχές είναι οι Δημήτρης Αρβανίτης (γραφίστας), …….και Πέτρος Τατσόπουλος (συγγραφέας).

http://www.papandreou.gr/papandreou/content/Document.aspx?d=-1&rd=0&f=1650&rf=-568018414&m=8327&rm=8674796&l=2

………

Συγκεκριμένα συγκροτήθηκαν λέσχες ανάγνωσης με τα εξής θέματα:

….

Συντονιστές: Πέτρος Τατσόπουλος, συγγραφέας, Νίκος Κουνενής, συγγραφέας

γ )Αυτός που …. τη μισή Αθήνα (http://www.star.gr/Pages/Politiki_Oikonomia.aspx?art=155995&artTitle=petros_tatsopoulos_sto_crash_echo_pidixei_ti_misi_athina)

δ) Που εξύβρισε τον Εθνικό ήρωα Κολοκοτρώνη στο «tweetτάκι» του(http://www.protothema.gr/culture/article/104509/to-kalampoyri-toy-tatsopoyloy-gia-ton-kolokotronh/) κτλ:

4. Κωνσταντίνα Μπότσιου:

ΕΛΙΑΜΕΠ (με ότι αυτό σημαίνει. Και Σόρος: Περιφερειακή Συνεργασία στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη)

(https://www.eliamep.gr/experts/%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%85/)

5. ΚΟΛΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Από το 1999 έως και το 2003 ήταν γενική γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών (πανευρωπαϊκός θεσμός που ιδρύθηκε το 1953 και μέλη της οποίας είναι τα γυναικεία τμήματα των κεντροδεξιών, χριστιανοδημοκρατικών και φιλελεύθερων κομμάτων της Ευρώπης). Με ότι αυτό σημαίνει

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...

1 thought on “ΠΕΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ

  1. ΘΕΛΕΙ…..ΑΥΤΟΔΗΝΑΜΙΑ Ο….ΚΟΥΛΗΣ…….ΝΑ ΓΕΙΝΕΙ……ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

Comments are closed.