Τροπολογία για τα «μάτια» της Ξένης Δημητρίου Η… θυσία της μάνας

Αντιδράσεις και μάλιστα έντονες προκάλεσε η πληροφορία που δημοσιεύθηκε στα parapolitika.gr, σύμφωνα με την οποία η Μαρία Παπασπύρου, μεσολαβεί προκειμένου να πείσει την απερχόμενη
εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, για να αποχωρήσει πριν την 30η Ιουνίου.

Μάλιστα, γράψαμε –και αυτό προκάλεσε αντιδράσεις- ότι κάποιοι, υπενθυμίζουν προς την κυρία Δημητρίου, το ρουσφέτι για την κόρη της. Πιο είναι αυτό.

Η θυγατέρα της Εισαγγελέως φιλοδοξούσε να γίνει εισαγγελέας.

Για να γίνει αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εισαγωγή στην Σχολή Δικαστών. Στις διαδικασίες που ολοκληρώθηκαν στις αρχές του χρόνου, το κορίτσι της κυρίας Δημητρίου, κατετάγη στην 33η θέση μετά από εξετάσεις, ενώ οι θέσεις των επιτυχόντων ήταν μόλις 25. 

Επειδή μάνα είναι και έχει άγχος για το μέλλον του παιδιού της, πληροφορίες θέλουν την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να κοινοποίησε δεξιά κι’ αριστερά της στεναχώρια της.

Έτσι, εμφανίστηκε με τη δύναμη του Υψίστου, ένας κυβερνητικός αξιωματούχος (σ.σ. που ταυτόχρονα δίνει αγώνα για να ξεκουμπιστεί από την θέση της η κυρία Δημητρίου) και έριξε την ιδέα, της προώθησης μιας διάταξης, όπου θα προβλέπει, οι περσινοί επιλαχόντες να προσμετρηθούν ως εισακτέοι στην Σχολή Δικαστών, κατά την φετινή χρονιά, όπως γίνεται με τους Ειρηνοδίκες. Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για να περάσει από την Βουλή η διάταξη, ήρθε ο Τσίπρας, για να τινάξει στην μπάγκα τον αέρα.

parapolitika.gr/

loading...

1 thought on “Τροπολογία για τα «μάτια» της Ξένης Δημητρίου Η… θυσία της μάνας

  1. Καταλαβα αμα ειναι πιο κοντη και απομ τον τσιπρα βραστα χαραλαμπε….

Comments are closed.