Δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, κλιματική αλλαγή και απολύσεις δασκάλων στο νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ! (βίντεο)


Σε δηκτικό ύφος κινείται και το δεύτερο επίσημο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.


Το κόνσεπτ κινείται στην «πεπατημένη» του πρώτου σποτ, που είχε τίτλο «μη ζητάς πολλά» και με τίτλο «μην ασχολείσαι» καταπιάνεται με μια σειρά από ζητήματα όπως το περιβάλλον, η κλιματική αλλαγή, τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας, τα δικαιώματα των γκέι, τα δικαιώματα, τις απολύσεις δασκάλων, την Παιδεία και τα δικαιώματα.

«Τώρα δεν παίζουμε. Τώρα αποφασίζουμε για την ζωή μας», είναι το μήνυμα με το οποίο καταλήγει το σποτ.


loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

5 σχόλια :

 1. Τις λούγκρες και τα μάτια σου συριζα! Τι θα γίνουμε χωρίς λούγκρες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΞΩΩΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ...ΑΝΤΑΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟ ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι ομοφυλόφιλοι, τούς ομοφυλόφιλους θα υποστηρίξουν.
  που είναι το περίεργο ????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πρόοδος σημαίνει να γυρίζεις πίσω, στην εποχή των Σοδόμων και Γομόρρων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Να μην δώσετε σε παθολογικούς ψεύτες και τυχοδιώκτες της πολιτικής την ζωή σας, θα το μετανιώσετε πικρά και λίαν συντόμως γιατί η οικονομία γενικά όποιος και να έρθει έχει ήδη τα μαύρα της τα χάλια και η φορολογική κατάσταση του Έλληνα είναι εξίσου χάλια. Από αυτούς που προσπάθησαν να μας σώσουν χωρίς επιτυχία και ζητάνε και άλλη ευκαιρία για να μας ξανά σώσουν μην περιμένετε τίποτα ή να περιμένετε τα πολύ χειρότερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή