Αυτοί είναι οι διάσημοι που κανένας δεν περίμενε ότι θα βρεθούνε στη φυλακή (βίντεο)

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλούς διάσημους να συλλαμβάνονται και σίγουρα για κάποιους από αυτούς δεν νιώσαμε καμία έκπληξη. Υπάρχουν όμως κάποιοι που δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μας ότι είδαν τα κάγκελα της φυλακής έστω και για μια μέρα.

Bruno Mars
Ο βασιλιάς του uptown funk συνελήφθη το 2010 στο Λας Βέγκας, αφού βρέθηκε με ένα σακουλάκι κοκαΐνης σε ένα μπάνιο στο Hard Rock Hotel. Ο ίδιος για το περιστατικό είπε σε συνέντευξη του το 2016. “Ήμουν πολύ νέος, με χρήματα, στο Vegas. Δεν σκεφτόμουνα σωστά”

Hugh Grant

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, ο Hugh Grant βρισκόταν στην κορυφή του κόσμου: το αστέρι της “Τέσσερις γάμους και μια κηδεία” ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιούς, εξαιρετικά δημοφιλής και αρραβωνιασμένος με την πανέμορφη Elizabeth Hurley.

Έτσι όταν συνελήφθη με μια πόpνη στους δρόμους του Λος Άντζελες η κοινή γνώμη έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Η φωτογραφία του από την σύλληψη έκαναν το γύρο του κόσμου.

Will Smith
To 1989 o Will Smith ήταν στο απόγειο της μουσικής του καριέρας και δεν είχε καν ασχοληθεί με την τηλεόραση. Μάλιστα ήταν η χρονιά που αυτός σε συνεργασία με τον DJ Jazzy Jeff κέρδισαν το πρώτο τους Grammy. Λίγες μέρες μετά την βράβευση ο Will Smith συνελήφθη για βίαιη επίθεση εις βάρος του ατζέντη του William Hendricks ο οποίος παραλίγο να χάσει το μάτι του στην συμπλοκή.

Ο Smith αρνήθηκε της κατηγορίες (που αργότερα αποσύρθηκαν) αλλά πρώτα πέρασε ένα βράδυ στη φυλακή με τους υπόλοιπους κρατούμενους να του ζητάνε…αυτόγραφα.

Reese Witherspoon
Το 2013, η Reese και ο σύζυγός της Jim Toth συνελήφθησαν στην Ατλάντα, αφού ο δεύτερος οδηγούσε στην αντίθετη λωρίδα. Η Reese μάλιστα δεν θα είχε συλληφθεί αν δεν είχε αποφασίσει να βγει από το αυτοκίνητο και να διαμαρτυρηθεί στους αστυνομικούς λέγοντας τους ότι δεν μπορούν να της πουν τι να κάνει σε αμερικανικό έδαφος.

Επειδή όμως μπορούσαν και επειδή η συμπεριφορά της ήταν επιθετική την συνέλαβαν και πέρασε μια νύχτα στη φυλακή.

Δείτε στο video που ακολουθεί ακόμα 6 διάσημους που κανένας δεν περίμενε ότι θα βρεθούνε στη φυλακή

loading...