Ορκίζομαι ότι θέλω τρέφει εις την καρδίαν μου αδιάλλακτον μίσος εναντίον των τυράννων της πατρίδος μου

-Γράφει η Κίττυ Παπαδοπούλου*.
















Τι σημαίνει προδίδω ; Διαβάζουμε στο λεξικό Φυτράκη: “Δίνω στον εχθρό την ευχέρεια να βλάψει την πατρίδα μου”. Στο παλαιό λεξικό του Δημητράκου, στην λέξη προδοσία αναφερει τα εξης : “Αθέτησις των προς ασφάλειαν της πατρίδος υποχρεώσεων”. Την σημερινή εποχή ολα αυτά που συμβαίνουν με τους Σκοπιανούς και με την Τουρκία, με την στάση της δημοκρατικά “εκλεγμένης” κυβέρνησης με την παράνομη παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και την διαγραφή από την ιστορία μας του πιο ενδόξου τμήματός της, είναι προδοσία.

Ο συνεχής εξευτελισμός, η δουλοπρέπεια, η ηττοπάθεια, η καλλιέργεια κλίματος φόβου και υποχωρητικότητας στον λαό, έναντι του Τουρκικού επεκτατισμού και των ύβρεων, από την χώρα που δεν έχει ιστορία παρά ποινικό μητρώο-γενοκτονίες είναι προδοσία.

Όταν δηλώνει ο πρωθυπουργός της χώρας ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, και ότι το όνομα της Μακεδονίας δεν πρέπει να το μονοπωλούν οι Ελληνες είναι προδοσία.

Όταν 1.500.000 Ελληνες, που αυθόρμητα και ειρηνικώς διατρανώνουν την οργή τους και την διαβεβαίωσής του ότι θα υπερασπιστούν τα ιστορικά τους δίκαια, τους αποκαλεί “ετερόκλητο όχλο”, δηλαδή περιθώριο, πλεμπάγια, είναι προδοσία.

Η εισβολή χιλιάδων μεταναστών και η μετατροπή της πατρίδας μας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε μωαμεθανικό εμιράτο- υποδεχόμενοι ακόμη και πρόσφυγες από χώρες που δεν συντρέχουν λόγοι μετανάστευσης είναι προδοσία.

Εαν γίνει πολεμος με τους Τούρκους πώς θα

συμπεριφερθούν οι εν Ελλάδι Αγαρηνοί ; Δεν θα τους καλεί ο Ερντογάν, να ξεσηκωθούν εναντίον ημών των «απίστων» και υπέρ των αδελφών τους Τούρκων; 

Ως πότε θα δεχόμαστε την ανθελληνική προπαγανδα της λεγόμενης Ισλαμοφοβίας, η οποία ενοχοποιεί δολίως και παραλύει το έθνος ; Το ότι καταστρέφονται τα νησιά του Αιγαίου εξαιτίας των ανεξέλεγκτων ορδών είναι προδοσία. Η κατάργηση των όποιων, πενιχρών προνομίων των πολυτέκνων γεγονός που επιδεινώνει την δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδας, η λαφυραγωγία του εθνικού μας πλούτου από το κομματικό σκουπιδαριό, η υπογραφή παράνομων μνημονίων λεηλασίας του τόπου από τους ξένους δυνάστες, η καταστροφή της Εθνικής μας Παιδείας, η κατασυκοφάντηση της εκκλησίας μας και οι συνεχείς βλασφημίες, η ανοχή στα τηλεοπτικά διαφθορεία, είναι προδοσία.

ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ;

Στην θέση Δεμίρ Καπού κοντά στο όρος Μπέλλες, βουλγαρικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον του 69ου Ελληνικού φυλακίου με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο στρατιώτες και ο διοικητής του συνοριακού τμήματος. Ακολούθησε η κατάληψη του Ελληνικού φυλακίου. Αμεσως τότε ο δικτάτορας Πάγκαλος εδωσε διαταγή στο Γ’ Σώμα Στρατού να εισβάλει στο Βουλγαρικό έδαφος και να καταλάβει στο Πετρίτσι, κέντρο δράσεως των κομιτατζήδων.

Παράλληλα επιδόθηκε στην βουλγαρική κυβέρνηση ελληνική διαμαρτυρία με την απαίτηση: 1) να ζητηθεί συγγνώμη από την Ελλάδα 2) να τιμωρηθούν οι ένοχοι 3) να καταβληθεί στην Ελλάδα αποζημίωση 2.000.000 γαλλικών φράγκων. Η Βουλγαρία όμως κατέφυγε στην Κοινωνία Των Εθνών και βρήκε “κατανόηση”. Η Ελλάδα καταδικάστηκε για την προέλαση του στρατού, όμως οι Βούλγαροι έκτοτε Φοβηθηκαν και άπαντες γείτονες, φίλοι και εχθροί, έλαβαν το σαφές Ελληνοπρεπεσταστο μήνυμα ότι ο στρατός μας πολεμά και δεν φοβάται.

Επιστρέφοντας στο σημερα είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες. Είναι λογικό ότι κάποιοι ευελπιστούν-ελπίζουν.

Είναι ανθρωπινο πως την φρικτή αλήθεια που γνωρίζουμε, αν και μας την κρύβουν, δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, και να την αποδεχθούμε.

Είτε μας αρέσει, είτε οχι, στην χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.

Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει σε τι έχει συναινέσει, ενω ξέρουν την κατάληξη των όσων ζούμε μέχρι σήμερα .

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας, χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.

Εγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.

Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς…

Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. Ή αυτοί, ή εμείς.

Η χριστιανική πίστη θεωρεί τον πόλεμο και την χρήση των όπλων προς άμυνα βέβαια, ένα αναγκαίο κακό.

Επομένως, όταν κινδυνεύουν τα αγαθά της ζωής, η τιμή, η ελευθερία, η πατρίδα και η οικογένεια, οφείλουμε ως χριστιανοί να τα υπερασπιστούμε πολεμώντας ακόμη και μέχρι θανάτου εαν χρειαστεί.

Ο Κύριος έλεγε: “Μείζονα ταύτης αγάπη ουδείς έχει ίνα τις θει την ψυχήν αυτού υπέρ των φίλων αυτού”.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από το να θυσιαστεί κανείς για αυτούς που αγαπάει.

Οταν λοιπόν θυσιαστεί κανείς στον πόλεμο για να υπερασπίσει τη γυναίκα του, τα παιδιά του, τους δικούς του είναι επαινετή πράξη.

Βέβαια όλοι οι χριστιανοί πριν φτάσουν στην χρήση των όπλων οφείλουν να εξαντλήσουν κάθε ειρηνικό μέσο και μόνο σαν έσχατο όπλο να χρησιμοποιήσουν τον πόλεμο.

Ο Μέγας Αθανάσιος μας διδασκει : “Ενώ η αφαίρεση της ζωής του άλλου ανθρώπου βιαίως, δηλαδή ο φόνος, είναι καθ’ εαυτόν παράνομος, το να πεθάνεις στον πόλεμο, άρα και το να φονεύσεις τους εχθρούς, και ορθό είναι και νόμιμο είναι και αξιέπαινο”. Στις εθνικές εορτές τιμούμε τους αμυντικούς πολέμους του έθνους μας, καθώς καi oσους θυσιάστηκαν για την πατρίδα.

Ολες οi εθνικές εορτές συνδέονται με επίσημες δοξολογίες και με προσευχή.

Αυτό μας δείχνει ότι η Εκκλησία-Ορθοδοξiα ευλογεί τους δικαίους και αμυντικούς πολέμους. Ενδεικτικά σάς αναφέρω ότι την σημαία του 21’ κρατάει ένας δεσπότης.

Είναι επίσης γνωστό ότι ο Άγιος Κωνσταντίνος στον κρίσιμο εκείνο πόλεμο μετά από τον οποίο έγινε μονοκράτορας πολέμησε με το λάβαρο, το οποίο είχε επάνω το Σταυρό και τη φράση «Εν τούτω Νίκα».

“Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και την θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ενεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν”.

Στρατηγος I. Μακρυγιάννης.

Κλείνοντας να περάσουμε να δούμε τι αναφέρει σχετικά ο κατά γενική ομολογία όλων των πατριωτών, κορυφαίος Έλληνας σε ηθική, παιδεία, θάρρος, αξιοπρεπεια, ευρηματικότητα-δημιουργικότητα, προσφορά την δεκαετία που διανύουμε ο Άγγελος Φ. Γιαννόπουλος :  


ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ








*Η Κίττυ Παπαδοπούλου ειναι απόφοιτη φιλοσοφίας, παιδαγωγικής, ψυχολογίας και αθλήτρια 

 Σε πανικό οι Τούρκοι από την ανέγερση ενός ξεχωριστού χριστιανικού ναού για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά

Σε Πανικό Οι Τούρκοι Από Την Ανέγερση Ενός Ξεχωριστού Χριστιανικού Ναού Για Πρώτη Φορά Στα Παγκόσμια Χρονικά

ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ; 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ :
ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ;
loading...