Β.Πούτιν: «Ελάχιστες πιθανότητες επιστροφής στη Σοβιετική Ένωση – Πιθανή μια αριστερή διακυβέρνηση στη Ρωσία»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα κατά την τηλεοπτική απευθείας επικοινωνία του με τον ρωσικό λαό, μέσω της καθιερωμένης «απευθείας γραμμής», ότι η επιστροφή στην
Σοβιετική Ένωση είναι ελάχιστα πιθανή και δυνατή μόνο μέσω «πολύ οδυνηρών συγκρούσεων».

«Ο σοσιαλισμός να επιστρέψει στην πλήρη του μορφή, αυτή είναι η γνώμη μου, είναι ελάχιστα πιθανό. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω πολύ οδυνηρών εσωτερικών συγκρούσεων. Αλλά χρειαζόμαστε τέτοιες συγκρούσεις;», αναρωτήθηκε ο Ρώσος πρόεδρος.

Παράλληλα ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι θεωρητικά «οι πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες εμφορούνται από αριστερές απόψεις, σοσιαλιστικές ιδέες, μπορούν να ελέγξουν τη χώρα και την ανώτατη πολιτική εξουσία». Διευκρινίζοντας μάλιστα περαιτέρω την άποψή του ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι η «όποια νόμιμη πολιτική δύναμη κατά την διάρκεια μιας ανοιχτής πολιτικής συζήτησης, απευθυνόμενη στον λαό, μπορεί να κερδίσει τη συμπάθειά του και να εδραιωθεί στα ανώτατα κλιμάκια της εξουσίας».

Αναφερόμενος στην ένωση της Ρωσίας με τη Λευκορωσία σ’ ένα κράτος, είπε ότι τέτοιο ζήτημα δεν υφίσταται σήμερα και γίνεται λόγος μόνο για την δημιουργία μιας συμμαχίας.

loading...

2 thoughts on “Β.Πούτιν: «Ελάχιστες πιθανότητες επιστροφής στη Σοβιετική Ένωση – Πιθανή μια αριστερή διακυβέρνηση στη Ρωσία»

  1. Εσείς εκεί εξορκίζετε την Αριστερά , εδώ στην Ελλάδα ορισμένοι ΗΛΙΘΙΟΙ την υμνούν και την εκθειάζουν

  2. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΛΕΙΝΙΝΓΚΡΑΝΤ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ 1,5 ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΘΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ 1.5 ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΕΝΑ ΤΖΗΝ? ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ 3 Η ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΝΕΦΣΚΙ ΠΡΟΣΠΕΚΤ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΚΕΤΑ (Ο ΘΕΟς ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ) ΨΩΜΙ 2-3 ΦΕΤΕΣ ΣΩΛΟΜΟ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2-3 ΜΠΑΝΑΝΕς ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΤΥΡΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΞΥΔΙ ΒΓΑΛΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 45 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ

Comments are closed.