ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ του Κ. Βελόπουλου στη Νέα Δημοκρατία: «Είναι ΨΕΥΤΗΣ ή ΑΝΙΚΑΝΟΣ»… (ΒΙΝΤΕΟ)Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ομολογήσει πολλάκις ότι θα κάνει αυτά που του ζητάνε οι ξένοι, όμως παρόλα αυτά πολλοί συνεχίζουν να εθελοτυφλούν και να αρνούνται να δουν την πραγματικότητα.Ένα από τα δεκάδες παραδείγματα είναι η θέση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τα όσα έχει πει για τα θέματα οικονομικής πολιτικής.

Στο θέμα του σκοπιανού, η Ν.Δ. γνωρίζει ότι οι Αμερικανοί και η Γερμανία δεν θέλουν αλλαγή της συμφωνίας κι έτσι με τη δικαιολογία ότι είναι διεθνής συμφωνία υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να την ακυρώσουν.


Από την άλλη, στα οικονομικά, τάζουν λαγούς και πετραχήλια και τονίζουν ότι θα διαπραγματευτούν γιατί θέλουν στη συνέχεια να ρίξουν στους ξένους τις ευθύνες που δεν θα κάνουν τίποτα απ’ όσα υπόσχονται.

Σχόλιο γι’ αυτή την διγλωσσία έκανε και ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε στον Κ. Μητσοτάκη μέσω Twitter.

Δείτε τα όσα ανέφερε αλλά και το βίντεο που το συνοδεύει:
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :