Μία ακόμη μάχη εναντίον όλων – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Ψηφίζοντας ΝΔ δεν τιμωρείτε τον ΣΥΡΙΖΑ που τέλειωσε, τιμωρείτε την ΕΛΛΑΔΑ”

«Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης». «Ένας είναι ο καλύτερος οιωνός, ν’ αγωνιζόμαστε για την πατρίδα». Ομήρου Ιλιάδα Μ 243

Στην Ιλιάδα του Θεϊκού Ομήρου, στο αιώνιο αυτό τραγούδι του Ηρωισμού πέρα από τον Ημίθεο Αχιλλέα και τον πολυμήχανο Οδυσσέα, προβάλλει η μορφή ενός ακέραιου χαρακτήρα, ενός Ήρωα απαράμιλλου, του Έκτορα, ο οποίος δίνει την ζωή του για την Πατρίδα, έχοντας πλήρη επίγνωση του τέλους του. Και όταν ο Πολυδάμας τον συμβουλεύει να αποφύγει την μάχη γιατί οι οιωνοί προβλέπουν κακό τέλος, αυτός απαντά με την περίφημη φράση «Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης». Πέρα από οιωνούς, λοιπόν, ακολουθεί το χρέος και το καθήκον, χωρίς να λογαριάζει το τραγικό του τέλος, ούτε και τα λόγια της αγαπημένης του Ανδρομάχης επάνω στα τείχη του πολυθρύλητου κάστρου.

Οι “οιωνοί” των ημερών μας

Στην εποχή του Ομήρου, σε μια εποχή όπου ο μύθος και η σκληρή πραγματικότητα αποτελούσαν ένα θεϊκό αμάλγαμα, υπήρχαν μάντεις, υπήρχε ο Κάλχας, ο Πολυδάμας, που μελετούσαν τον ουρανό και τα σπλάχνα και το πέταγμα των αετών και έκαναν προβλέψεις. Σήμερα τους “οιωνούς” τους ερμηνεύουν κάτι γκρίζα ανθρωπάκια, που πληρώνονται από αυτόν που κρατά στα χέρια του το χρήμα για να κατευθύνουν και να ποδηγετούν την κοινή γνώμη. Τους “οιωνούς” τους διαδίδουν στον Λαό μέσα από ρυπαρές φυλλάδες και πολύχρωμα κακόγουστα κανάλια της συμφοράς πληρωμένοι κονδυλοφόροι, που ένα και μόνο έχουν σκοπό, το χρήμα και τίποτε άλλο…

Και αφού ο αφέντης του χρήματος είναι εναντίον μας, μεταφορικά και κυριολεκτικά, τότε και αυτοί δεν μπορούν παρά να στρέφονται κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και για να κτυπήσουν πιο αποφασιστικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τι πιο φυσικό από το να κτυπούν την ηγεσία της, δηλαδή εμένα όχι μόνο τον Γενικό Γραμματέα, αλλά και τον ιδρυτή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, που δημιούργησα μία πολιτική πραγματικότητα κυριολεκτικά από το μηδέν, ένα Κίνημα ενάντια στην ξενοκρατία σε μια χώρα που ήταν και είναι προτεκτοράτο. Παριστάνουν τους πατριώτες κάποιοι άνθρωποι, που γυρνάνε σαν ανεμόμυλοι και αλλάζουν αφεντικό κάθε λίγο και λιγάκι.

Ο καιρός των πονηρών πολιτευτών και η μάχη της 7ης Ιουλίου 2019

Σε κάθε περίοδο προεκλογική αυτοί που επιδιώκουν να αρπάξουν την ψήφο του Ελληνικού Λαού λένε ψέματα, ατέλειωτα ψέματα και υπόσχονται πολλά… Άλλος τάζει το φάρμακο για την φαλάκρα και άλλος διορισμούς… Άλλος παριστάνει τον επαναστάτη και άλλος τον καθώς πρέπει κύριο που θα αποκαταστήσει την τάξη… Και όλοι τους έχουν βήμα, βήμα ελεύθερο σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς εκτός από αυτούς που πολεμάνε το σύστημα, εκτός από αυτούς που μάχονται ενάντια στο σύστημα, εκτός από εμάς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων, την ασυμβίβαστη και απροσκύνητη, που την ίδια ώρα που μας έχει αποκλείσει ένα ολόκληρο καθεστώς, οι πληρωμένοι ψεύτες λένε ότι έχουμε συμβιβαστεί και οδηγούν απλούς και αθώους πλην αφελείς πατριώτες να ψηφίζουν την Νέα Δημοκρατία και άλλους γραφικούς τύπους, οι οποίοι παριστάνουν τους εθνοσωτήρες κι όχι μόνον έχουν ψηφίσει μνημόνια, αλλά έχουν περάσει ο καθένας τους σχεδόν από όλα τα κόμματα! Και βεβαίως απέναντί μας το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, όπως το είχε αποκαλέσει ο Γεώργιος Παπανδρέου, το ΚΚΕ, που μαζί με την Νέα Δημοκρατία έχουν κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, δάνεια, επενδύσεις και όλα αυτά όταν η οικονομική κατάσταση της Πατρίδος μας είναι άθλια και γι΄ αυτό συνένοχοι είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Παρόλο όμως το γεγονός ότι το κράτος είναι χρεωκοπημένο από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεκάδες χιλιάδες διορισμούς τάζουν οι Μαυρογιαλούροι του Μητσοτάκη!

Έλληνες και Ελληνίδες μην τους πιστεύετε λένε ψέματα για να κλέψουν την ψήφο σας. Ψηφίζοντας ΝΔ δεν τιμωρείτε τον ΣΥΡΙΖΑ που τέλειωσε, τιμωρείτε την ΕΛΛΑΔΑ! Η μόνη ψήφος τιμωρίας για το άθλιο παλαιοκομματικό καθεστώς είναι η ψήφος σε αυτούς που δεν σας πρόδωσαν και δεν θα σας προδώσουν ποτέ, στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που οι αγωνιστές της άντεξαν το μίσος ενός ολόκληρου συστήματος, άντεξαν φυλακίσεις, διωγμούς, αλλά και τον φθόνο κάποιων ασήμαντων υποκειμένων, που παριστάνουν τους “πατριώτες”.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

3 thoughts on “Μία ακόμη μάχη εναντίον όλων – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο λαός σε ποσοστό 85%
    ψηφίζει κόμματα που τον εξαθλίωσαν !
    Αυτό πώς το κρίνετε;
    Πού είναι ο πατριωτισμός των Ελλήνων;

  2. Δεν μπορείς να σώσεις ένα λαό που δεν θέλει να σωθεί.

  3. Αξιοι της μοιρας μας ειμαστε…ψεκασμοι ειναι? μυνηματα με κανενα κολπο ειναι? ο κοσμος το εχει χασει δεν παει καλα

Comments are closed.