ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!

«ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ»
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 24ΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Θέλουν την Ελλάδα μισή της μισής.. σηκωθείτε τα βράδια και κάντε προσευχή για να έρθει βοήθεια άνωθεν.
Μας ξεπούλησαν ξένοι και ντόπιοι αλλά μας αγκάλιασε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ που είδε τις αδικίες.
Στις 20 Ιανουαρίου του 1828 ο Ιωάννης Καποδίστριας γράφει Προκήρυξη προς όλους τους Έλληνες, μέσα στην οποία διατυπώνει μία μόλις φράση «Εάν ο Θεός μεθ’ ημών, τις καθ’ ημών;»
Ο χριστιανός Πούτιν μαζί με τους επιχειρηματίες της στρατιωτικής βιομηχανίας του τρέχει να δώσει επικίνδυνα παιχνίδια σε ένα απρόβλεπτο χαρακτήρα φανατικό ισλαμιστή.
Γνωρίζει πολύ καλά ότι με τους S-400 δεν κλειδώνει μόνο το ΑΙΓΑΙΟ αλλά και το ΠΕΡΙΒΟΛΙ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
Ουσιαστικά προτίθεται να δώσει όπλα σε ακραίους ισλαμιστές εναντίων των Ελλήνων Ορθοδόξων.
Και στην καραμέλα που πιπιλάνε ότι οι S-400 είναι μόνο αντιαεροπορικό σύστημα αναχαίτησης, να προσθέσουμε ότι με το σκεφτικό αυτό αν ο τούρκος εξαπολύσει πυραυλική επίθεση εναντίον της Ελλάδος ( που έχει δηλώσει ότι θα το κάνει) η ΠΑ δεν μπορεί να σηκωθεί για να δράσει.
Όταν θα ξαναγράφεται η ιστορία, οι ιστορικοί θα συνιστούν «να μην προδοθεί ποτέ λαός, όσο προδόθηκε η Ελλάδα» 
Αδελφοί μπαίνουμε σε βαθιά νερά, με την βοήθεια των Αγίων Πάτερων μας πρέπει να κολυμπήσουμε αφού κάνουμε ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ του Έθνους την Υπεραγία Θεοτόκο.
Η ιστορία έχει δυο χαρακτηριστικά, απρόσμενες εκπλήξεις και επαναλαμβανόμενους κύκλους.
Η ιστορία ομοιάζει με τηλεοπτική σειρά με παραγωγό τον Ουρανό, καθότι ο Αρχηγός και ο Τελειωτής της ανθρώπινης ιστορίας είναι ο ίδιος ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός που έχει και το γενικό πρόσταγμα. 
Επαναλαμβανόμενοι ιστορικοί κύκλοι;
Η ΕΞΟΔΟΣ
Η Ελλάδα έχει τη δική της ιστορία αποχώρησης από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ και, ακολούθως, επανένταξης σε αυτό. 
Η αποχώρηση δεν ήταν τόσο μακροχρόνια όσο αυτή της Γαλλίας, ωστόσο, συνέβη σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη, ιστορικά και πολιτικά, περίοδο για τη χώρα μας. 
Η απόφαση για απόσυρση από το στρατιωτικό σκέλος της Συμμαχίας ελήφθη στις 14 Αυγούστου του 1974, από την οικουμενική κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Πρόκειται για αντίδραση της ελληνικής πλευράς στην τουρκική στρατιωτική εισβολή στην Κύπρο.
Σε κυβερνητική ανακοίνωση, που δημοσιοποιήθηκε για την αναγγελία της αποχώρησης, μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι
«το ΝΑΤΟ αποδείχθηκε ανίκανο να παρεμποδίσει την Τουρκία από την εξαπόλυση νέας βάρβαρης και απρόκλητης επίθεσης κατά της Κύπρου… 
Το ΝΑΤΟ δεν έχει επομένως λόγο ύπαρξης και δεν μπορεί να εκπληρώσει το σκοπό για τον οποίο συνεστήθη, αφού δεν μπορεί να αποτρέψει τον πόλεμο μεταξύ δύο μελών του…».
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
«Η αποχώρηση από το στρατιωτικό σκέλος της Συμμαχίας διήρκεσε έξι χρόνια. Μόλις εβδομήντα ημέρες πριν από την είσοδο της Ελλάδας στην ΕΟΚ, στις 19 Οκτωβρίου του 1980, η κυβέρνηση Γεωργίου Ράλλη αποφάσισε την επάνοδο.»
ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ
Πολλοί αναλυτές επισημαίνουν την έξοδο της τουρκίας του Ερντογάν από την βορειοατλαντική συμμαχία εξ αιτίας των στενών σχέσεων που ανέπτυξε με το αντίπαλο δέος της, την Ρωσία του Πούτιν.
Οι στενές σχέσεις των δυο αυτών ανδρών έφερε νευρική κρίση στην Δύση που αδυνατεί να διαχειριστεί την τοποθέτηση εντός των επόμενων ημερών των S- 400 στα ΣΤΕΝΑ και την Αν. Μεσόγειο.
Ο πόλεμος στην Συρία δρομολόγησε την αρχή σύστασης του Κουρδικού κράτους , όπως μας προείπαν τα προφητικά ραντάρ των Αγίων Πατέρων, δεκαετίες πριν.
Το Κουρδικό εδώ και χρόνια φαίνεται να έφερε συζητήσεις για ενεργειακές αντιπαροχές των δυτικών προς τους τούρκους στα νερά του ΑΙΓΑΙΟΥ και στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ





loading...

4 thoughts on “ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!

  1. Πάντα ήμασταν μόνοι με μόνο σύμμαχο το Θεό, δεν είμαστε τώρα …

  2. Symfono me ton 1.29, alla an to dei kapoios to thema politika, as min ksexname oti oi Ellines politikoi gyrisan protoi tin plati tous ston poutin.

  3. γραφε ρε κλαπαρχιδι ελληνικα η αντε γαμησου.. θα μας ξεστραβωσεις με τα κωλογραμματα σου παπαρα

  4. κλαπαρχιδι 5:41 μ.μ. γράφε επί της ουσίας η αντε γαμησου.. θα μας σπάσεις τα κάκαλα με τις παραριές σου ρε παπαρα αμερικανοτσολιά

Comments are closed.