Η ΤΡΙΤΗ ΕΝΤΟΛΗ

Της Λέττας Καλαμαρά
Η συντριβή Τσίπρα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι αναπόφευκτη. Τα εγκλήματα και τα ψέματά του αναρίθμητα. Το μεγάλο στοίχημα για το βαθύ κράτος της Ελλάδας, τους τοπικούς αντιπρόσωπους της διεθνούς οργάνωσης είναι ο μη αυτοδύναμος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και τίποτα άλλο.

Ο στρατηγικός στόχος της Μαντάμ “Ο” είναι η επανάληψη των εκλογών με απλή αναλογική, η ακυβερνησία, η Οικουμενική Κυβέρνηση και η κατάργηση της δημοκρατίας επίσημα. Με μία Οικουμενική χωρίς αντιπολίτευση όλα θα είναι εφικτά. Ακόμα και καράβια να φτιαχτούν, ακόμα και Ειδικές Οικονομικές Ζώνες το εμπόρευνα να μπαίνει από Λατινική Αμερική και Ανατολή ανεξέλεγκτο. Ακόμα και ο βελούδινος διαμελισμός της Ελλάδας. Κάπως έτσι χάθηκαν εξάλλου και οι Έλληνες Μακεδόνες με τον Αλέξη Τσίπρα, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Ίσως ήταν όλοι μπουκωμένοι από τις λιχουδιές της εξουσίας.

Το εργαλείο για τον πολιτικό ευνουχισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η καλοχτενισμένη και καλοντυμένη τελευταία Φώφη Γεννηματά. Δεν ξέρω αν χρησιμοποιεί την ίδια στυλίστρια με τη Μπέτυ Μπαζιάνα ή την Τζένη Μπαλατσινού αλλά όλο και πιο ανανεωμένη εμφανίζεται. Μοντέλο πολιτικής η πρώην Υπουργός Άμυνας.

Με την τρίτη εντολή στα χέρια της και τη μη-αυτοδυναμία Μητσοτάκη δύο μπορούν να συμβούν. Είτε η Φώφη να γίνει Πρωθυπουργός είτε να οδηγηθούμε σε νέες εκλογές και η Φώφη να γίνει Πρωθυπουργός. Άντε και αν δεν γίνει η Φώφη, μία νέα Πρωθυπουργός με άρωμα γυναίκας θα βρεθεί, όπως “μύρισε” η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

Το μείζον όλων είναι η Ελλάδα να μην έχει Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που αρνείται να συνεργαστεί με το βαθύ διεθνές και ντόπιο Κράτος όπως τόσο καλά έκαναν οι προκάτοχοί του. Συνεχίζει να επιμένει στην ευημερία των Ελλήνων, δουλειές και αξιοπρέπεια, συνθήματα αλλεργικά για ένα Κράτος που χτίστηκε από το 1981 αν όχι από το 1967 με τέτοιο τρόπο ώστε να αυτοκαταστραφεί τώρα.

Αυτά για να μην ψάχνουμε πώς η Χρυσή Αυγή δεν είναι τρίτη δύναμη και δεν τελεσιδίκησε ποτέ η υπόθεσή της επί της ανεξάρτητης ελληνικής Δικαιοσύνης ΣΥΡΙΖΑ. Καλό το κόλπο με τον Καμίνη, κα Γενηματά. Σχεδόν μας πείσατε ότι το αποφασίσατε μόνη σας. Μην κρύβετε άλλο τη μέντορά σας. Είναι γνωστή στην αγορά. Θα έχετε την πορεία και των υπολοίπων που στιγμάτισαν τη ζωή μας. Ντροπή σας.


Ας δούμε πόσο μπλε θα βαφτεί η Ελλάδα αύριο. Άντε και Υπουργός ο κ.Καμίνης που τόσο διακρίθηκε στο Δήμο Αθηναίων. Άλλος ένας εκλεγμένος βουλευτής διά της πλαγίας οδού, άνευ δημοκρατικής ψήφου. Η Ναυτιλία θα του πήγαινε τόσο πολύ…

Τρίτη Εντολή: Ου λήψη το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω· ου γαρ μη καθαρίση Κύριος ο Θεός σου τον λαμβάνοντα το όνομα αυτού επί ματαίω.

loading...