Ξεδιάντροποι και στα τελευταία τους! Την επόμενη της Παναγίας η πρώτη προσευχή στο τζαμί της Αθήνας;

Ο Γαβρόγλου “βλέπει” μόνο 150.000 μουσουλμάνους στην Ελλάδα

Αν και δεν θα πρέπει να μας ανησυχεί στην πραγματικότητα γιατί αυτό το συνονθύλευμα ψευτοαριστερών δεν θα είναι πια κυβέρνηση μετά τις 7 Ιουλίου, παρόλα αυτά το θράσος τους δεν έχει όρια ακόμη και αυτήν την έσχατη ώρα.

Επίσκεψη στο Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών πραγματοποίησε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων Γιώργο Καλαντζή και παρουσία του ιμάμη Σίντι Μωχάμεντ Ζάκι και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Τεμένους. Ο κ. Γαβρόγλου ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών ανέγερσης που ολοκληρώνονται σύντομα.

Κατά την επίσκεψη του Υπουργού παραβρέθηκαν και μουσουλμάνοι, Έλληνες και αλλοδαποί πολίτες διαφόρων κοινοτήτων.

Ο κ. Γαβρόγλου περιηγήθηκε στον χώρο του Τεμένους και αμέσως μετά στον χαιρετισμό του ανέφερε:

«Όλα τα κόμματα της Βουλής ψήφισαν υπέρ της κατασκευής του Τεμένους. Η Δημοκρατία μίλησε και η επιθυμία της έγινε πράξη. Η Αθήνα έχει πλέον έναν αξιοπρεπή χώρο προσευχής για τους μουσουλμάνους που βρίσκονται εδώ είτε είναι πολίτες, είτε είναι μετανάστες είτε είναι επισκέπτες. Το δικαίωμα να προσεύχεται κάποιος στο Θεό που πιστεύει, όπως και το δικαίωμα ενός παιδιού να πάει στο σχολείο ή ενός ασθενούς να πάει στο νοσοκομείο, δεν εξαρτάται από το πώς βρέθηκε στη χώρα μας. Όλοι και όλες έχουν αυτά τα δικαιώματα, είναι αδιαπραγμάτευτα ανθρώπινα δικαιώματα».

Ο κ. Γαβρόγλου συμπλήρωσε: «Ζήσαμε σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Βρισκόμαστε στο τέλος αυτής της κρίσης η οποία απείλησε ακόμα και τη Δημοκρατία μας. Ο ρατσισμός σήκωσε κεφάλι και προσπάθησε να δηλητηριάσει ειδικά τους νέους μας χρησιμοποιώντας και εξευτελίζοντας ιερές έννοιες που περιέχει η Δημοκρατία. Οι φασίστες και οι ρατσιστές, όπως έκαναν πάντα, προσπάθησαν και προσπαθούν να στενέψουν τους ορίζοντες και να προβάλλουν ένα μέλλον για τη χώρα μας ώστε τελικά να χωρούν μόνοι οι ίδιοι και οι απάνθρωπες ιδέες τους. Αυτή τη μάχη την έχασαν στη Βουλή, την έχασαν στις εκλογές και την χάνουν στην κοινωνία. Το Τέμενος της Αθήνας δεν είναι ένα ιδιωτικό Τζαμί. Δεν ανήκει σε κανέναν γιατί ανήκει σε όλους. Είναι, δηλαδή, ένα δημόσιο Τζαμί σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης όπου τα Τζαμιά είναι ιδιωτικά. Εδώ ιδιοκτήτης δεν είναι ούτε ένα πρόσωπο, ούτε μια κοινότητα, ούτε ένας σύλλογος, ούτε μια ξένη χώρα. Γι’ αυτό και το Τέμενος κατασκευάστηκε αποκλειστικά με χρήματα του ελληνικού λαού και τα έξοδα λειτουργίας του θα τα καταβάλλει το ελληνικό Κράτος.».

Τέλος, ο Υπουργός ευχαρίστησε για τη συνεισφορά τους στην ανέγερση του Τεμένους την κ. Μαριέττα Γιαννάκου που εισηγήθηκε και τον βασικό νόμο του Τεμένους στη Βουλή το 2006, τον κ. Γιάννη Αμανατίδη, τον κ. Χρήστο Σπίρτζη, τον κ. Γιώργο Καλαντζή αλλά και πολλά στελέχη των Υπουργείων. «Τα συγχαρητήριά μας αξίζουν τα μέλη του ΔΣ του Ισλαμικού Τεμένους και τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας απευθύνουμε στους τέσσερις μουσουλμάνους που είναι μέλη του ΔΣ, τον Ιχάμπ, τον Χάλεντ, τον Ασήρ και τον Μουρταζά» ανέφερε.

Ο ιμάμης Σίντι Μωχάμεντ Ζάκι στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό «που μας δέχθηκε σαν Έλληνες πολίτες και μουσουλμάνους και το κράτος που μας βοήθησε για να υπάρχει αυτός ο χώρος», και κάνοντας χρήση αποσπάσματος του Κορανίου είπε χαρακτηριστικά: «ο καλύτερος για τον Αλλάχ είναι εκείνος που προσφέρει στην ανθρωπότητα».

Αμέσως μετά οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του Τεμένους.

Όταν ρωτήθηκε πότε θα λάβει χώρα η πρώτη προσευχή στο τζαμί, ο Γαβρόγλου απάντησε ότι αυτό θα συμβεί το Σεπτέμβριο, αν και δεν απέκλεισε την πιθανότητα να είναι στις 16 Αυγούστου!!!

«Θα θέλαμε να δούμε την πρώτη προσευχή στις 16 Αυγούστου», δήλωσε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί αυτό με απόλυτη βεβαιότητα, αφού «η γραφειοκρατία έχει το δικό της ρυθμό».

Σύμφωνα με τον υπουργό, ο αριθμός των μουσουλμάνων στη χώρα κυμαίνεται από 150.000 έως 200.000(γελάει ο κόσμος με αυτά τα στοιχεία!!!) , συμπεριλαμβανομένων των «Ελλήνων πολιτών, μεταναστών, προσφύγων και επισκεπτών στην Ελλάδα για τουριστικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς».

Ο Acer Haider, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του τζαμιού, δήλωσε στο RIA Novosti ότι 369 πιστοί θα μπορούσαν να προσευχηθούν την ίδια στιγμή.

«Σήμερα το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Το τζαμί της ελληνικής μουσουλμανικής κοινωνίας περιμένει πολλά χρόνια. Είμαστε ικανοποιημένοι που οι Μουσουλμάνοι θα έχουν τελικά ένα αξιοπρεπές μέρος για να προσκυνήσουν και είναι θέμα χρόνου που θα είναι λειτουργικό «, πρόσθεσε.

Στον τομέα της ασφάλειας, είπε, «δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα».

«Η ελληνική κοινωνία είναι πολύ ανεκτική στις θρησκείες. Είναι λάθος να σκεφτόμαστε την αντίδραση ή το φόβο για κάτι «, είπε.

Το αθηναϊκό τζαμί δεν μοιάζει με το οθωμανικό τζαμί. Ειδικότερα, δεν έχει μιναρέ, αφού δεν εναρμονίζεται με το περιβάλλον.

loading...

2 thoughts on “Ξεδιάντροποι και στα τελευταία τους! Την επόμενη της Παναγίας η πρώτη προσευχή στο τζαμί της Αθήνας;

  1. Στο διάβολο όλοι σας Βρωμογραικύλοι!!!!…………………….

  2. ΙΜΑΜΑΚΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΑΝ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟ-ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΥΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΙ ΛΑΘΡΟΕΣΙΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΕΑΝ ΣΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΗΛΘΑΤΕ ''Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Α''. ΒΓΗΚΕ ΧΘΕΣ ΕΝΑ ΣΚΥΒΑΛΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΘΕΩΡΙΑ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΤΕ ΨΗΛΟ ΨΗΛΟ ΤΡΟΥΛΟ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ 4 ΨΗΛΟΥΣ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΕΑΝ ΚΑΜΙΑ 30αρια ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΤΑΜΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ DAMMAM ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΝΚΕΡ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΔΩ ΕΞΩ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ? ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΓΥΜΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΥΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ (ΥΠΟΨΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΝΖΙΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ)ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΖΟΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ 100 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ,,,ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Ο ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΥΡΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΑΣΠΡΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΚΛΙΣΗ ΠΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΑ…..

Comments are closed.