Γ.Βαρουφάκης: «Ο Τσίπρας αποφάσισε ότι θα πιεί μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι της άρνησης της πραγματικότητας»


Με τον τίτλο του βιβλίου του «Ενήλικες στο Δωμάτιο», στο οποίο περιγράφει τις ταραχώδεις εξελίξεις του πρώτου εξαμήνου του 2015, απαντά ο Γιάνης Βαρουφάκης στα όσα είπε εναντίον του ο Αλέξης Τσίπρας στη χθεσινή συνέντευξη στην ΕΡΤ.


Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ είναι μάλιστα πολύ αιχμηρός κατά του πρωθυπουργού, σηκώνοντας έτσι το γάντι και επιβεβαιώνοντας και από την πλευρά του τον ανταγωνισμό της δικής του κίνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, που διεκδικούν ψήφους από την ίδια δεξαμενή.

«Ο Πρωθυπουργός που εφάρμοσε πιστότερα τα Μνημόνια και είχε την πιο ανέφελη συνεργασία με την Τρόϊκα, βγήκε στην τηλεόραση να κατηγορήσει το Γιάνη Βαρουφάκη ότι «θα συνεργαζόταν με το Σόιμπλε» (αναπαράγοντας και το fake news για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία)» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Μετώπου Ριζοσπαστικής Ανατροπής. «Αντί μιας ειλικρινούς μεταμέλειας και της αρχής μιας δύσκολης και μακράς πορείας προς την εξιλέωση, ο κ. Τσίπρας φαίνεται να αποφάσισε ότι θα πιεί μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι της άρνησης της πραγματικότητας και της εξαπάτησης του λαού αλλά και του εαυτού του» τονίζεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει με μία γεμάτη φαρμάκι αποστροφή, υπονοώντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας οδεύει στην ήττα και στην αποχώρηση, για να αναλάβουν άνθρωποι πιο ώριμοι και αποφασιστικοί, όπως, προφανώς, ο κ Βαρουφάκης: «Οι Έλληνες πολίτες αξίζουν κάτι καλύτερο. Ήρθε η ώρα για Ενήλικες στο Δωμάτιο».
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :