ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;


ΑΠΛΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ Ή ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ»;ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Το κείμενο που ακολουθεί ήταν ένα σχόλιο σε προηγούμενη ανάρτησή μας, που κρίναμε σκόπιμο να δημοσιευθεί σαν κύριο άρθρο, ώστε
να το διαβάσουν όλοι οι αναγνώστες μας.

Οι Τούρκοι θα «ανοίξουν επεισόδιο» με την Ελλάδα το βράδυ της 7ης Ιουλίου

Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.

Οι Τούρκοι θα «ανοίξουν επεισόδιο» με την Ελλάδα το βράδυ της 7ης Ιουλίου με το κλείσιμο της κάλπης ή κατά τις 9 μ.μ. που όλοι θα είναι μπροστά στις οθόνες, ας το έχει υπ’ όψη (έστω ως ενδεχόμενο) το αρχηγείο των Ενόπλων Δυνάμεων.


Ακριβώς επειδή οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται κάθε κενό και «χτυπούν» ξαφνικά, όταν εμφανιστούν τρύπες.

Και επειδή ο Τσίπρας θα έχει λάβει το μπουγέλωμά του από τον ελληνικό λαό και επειδή ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται, θα είναι πάρα πολύ επικίνδυνος να δημιουργήσει «τετελεσμένα» για όσο (έστω και ελάχιστο) χρόνο παραμείνει στην καρέκλα του μετά τις εκλογές.

Η νέα κυβέρνηση έχει, άραγε, έτοιμο έναν άξιο και ελληνόψυχο υπουργό εθνικής Άμυνας; Και έχει απόφαση να μη «σφυρίξει» τη λήξη του αγώνα μέχρι να νικήσει η Ελλάδα, ώστε να μην οδηγηθούμε σε (και μάλιστα δυσμενείς για μας) διαπραγματεύσεις;

Επειδή αν δοθεί δυνατότητα χρονικής έκτασης των εχθροπραξιών στις Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι βέβαιο ότι θα νικήσουν τις τουρκικές , έστω και με σημαντικές απώλειες. Μπρος στην ακεραιότητα και την Ελευθερία της πατρίδος μας δεν μετρούν οι απώλειες, αλλά το τελικό αποτέλεσμα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :