ΕΚΤΑΚΤΟ! Εξιχνιάστηκε η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ στο Γουδή – ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ η κόρη της…

Μετά από λίγες ώρες αφότου βρέθηκε το πτώμα ηλικιωμένης στην περιοχή Γουδή, τελικά η δολοφονία εξιχνιάστηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης ήταν η ίδια της η κόρη η οποία την έπνιξε. Το μυστήριο έλυσε ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος είδε τη γυναίκα.
Συγκεκριμένα η 59χρονη κόρη σκότωσε την μητέρα της η οποία έπασχε από άνοια. Η κατάσταση της μητέρας της κάθε μέρα χειροτέρευε και η γυναίκα χθες έχασε την υπομονή της και άρχισε να την χτυπάει, με την μητέρα της να φωνάζει για να σωθεί.

Τότε, στον πανικό της, της έκλεισε το στόμα και εκεί θα πρέπει να επήλθε ο θάνατος λόγω ασφυξίας καθώς η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Μόλις συνειδητοποίησε τι έγινε την έδεσε και την τύλιξε σε μια κουβέρτα και την τοποθέτησε στο σημείο που την βρήκαν οι περαστικοί. Η απροσεξία της την έκανε αντιληπτή από έναν γείτονα ο οποίος την είδε να κουβαλάει το χαλί, όμως δεν έδωσε σημασία.

Στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία να πει τα όσα είχε δει. Μάλιστα η μητροκτόνος στην αρχή το έπαιζε συγκλονισμένη από τον θάνατο της μητέρα της, όμως λίγες ώρες μετά «λύγισε» και αποκάλυψε στους αστυνομικούς την αλήθεια.

Το θύμα ήταν 92 ετών.

loading...