Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται Ταγίπ Ερντογάν .Ιδού μέρος τους σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ» που εκτελέστηκε για την προστασία της Πατρίδας .

Στόχος στη φάση αυτή , η μετατροπή της  Ισταμπούλ ξανά σε  Κωνσταντινούπολη και η Είσοδο του ¨κρατιδίου¨ της Ευρωπαϊκής Τουρκίας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη στην ΕΕ

Αδιανόητο εε ;;

Οι ΦΥΛΑΚΕΣ δε θα αφήσουν τις εταιρείες Κολοσσούς εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων να αιματοκυλίσουν , όπως τη Συρία , την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο .

Μια προειδοποίηση !!

Εάν εσύ που θα διαβάσεις τα παρακάτω είσαι ανθέλληνας , προσκυνημένος ή νενέκος , μην το διαβάσεις θα στενοχωρηθείς.

Εάν δεν πιστεύεις στο Ελληνικό Πνεύμα , δεν καίει μέσα σου η άσβεστη ελληνική φλόγα, εάν δεν έχεις ελληνική συνείδηση , είσαι ανάξιος να λέγεσαι Έλληνας .

Μάθετε λοιπόν ότι !

Πολλές φορές είναι υπερ-αρκετό ένα ¨απλό άγγιγμα ¨την κατάλληλη στιγμή και στο κατάλληλο σημείο του πεδίου των εξελίξεων , για να αλλάξεις τη ροή των πραγμάτων .

Εάν καταφέρεις πολλά τέτοια  συντονισμένα ¨αγγίγματα¨ πετυχαίνεις το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ !!

Η νίκη του Εκρέμ Ιμάμογλου  στην μάχη για το δήμο της Κωνσταντινούπολης ,θα συμφωνήσετε ότι , είχε πολλές εκπλήξεις .

Πολλοί αναλυτές στην Ελλάδα είχαν την πεποίθηση ότι «Ο Ερντογάν δεν πάει σε επαναληπτικές εκλογές για να τις χάσει » . Κι όμως όχι μόνο έχασε , αλλά, από τους 13.000 ψήφους που ήταν η διαφορά έφτασε στις 700.000 υπέρ του Κεμαλιστή Ιμάμογλου.

Ιδού τα ¨αγγίγματά μας ¨

Αναρωτηθήκατε ποτέ  γιατί ακύρωσε ο Ερντογάν 39 προεκλογικές του ομιλίες στην Κωνσταντινούπολη , μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη και δε δόθηκε ποτέ επίσημη απάντηση ανάλογη της σοβαρότητας της αναμέτρησης  ;

Ενημερωθήκατε για σχέδιο δολοφονίας του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, στο οποίο εκτενώς αναφέρθηκε η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, που εκφράζει και το προεδρικό περιβάλλον δια μέσω του πιο πιστού στον Ερντογάν Τούρκου αρθρογράφου, İbrahm Karagül.

Σχέδιο δολοφονίας κατά του Ερντογάν έβλεπε και βλέπει , και το δεξί χέρι και φερέφωνο του Τούρκου Προέδρου ,Καραγιούλ. Γι αυτό άλλωστε η Κωνσταντινούπολη είχε γίνει φρούριο την ημέρα των εκλογών και πριν .

Η απουσία του Ερντογάν από την Κωνσταντινούπολη ( η απόφασή του ήταν οριακή ) ήταν καταλυτική για την ήττα του πρώην πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ και εκλεκτού του Τούρκου Προέδρου . Η σταγόνα που καθόρισε την απόφασή του , να μην κάνει τις 39 προεκλογικές ομιλίες , ήταν το ότι , αξιολογήθηκαν βάσιμες οι πληροφορίες ότι υπάρχει σχέδιο δολοφονίας του , από χίλιους δυο αφού έχει ανοίξει πολλά μέτωπα .

Για δείτε τώρα !!

Θυμάστε την προειδοποίησή μας πριν 1 χρόνο περίπου ; «Έχουμε στο στόχαστρο 12 στελέχη της Τουρκικής Κυβέρνησης » , θυμάστε την τοποθέτησή μας στις 12 Ιουνίου «Θα σε είχαμε σκοτώσει εκατό φορές εάν δεν καταγόσουν από ‘Έλληνες, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» ;

Αυτά είναι τα ελάχιστα , που χρησιμοποιήσαμε για να σχηματίσουμε την πεποίθηση ότι Υπάρχει σχέδιο δολοφονίας  με την βοήθεια και των Τούρκικων ΜΜΕ.

Το 1ο ¨άγγιγμα ¨.

«Κάντε την Ισταμπούλ ξανά Κωνσταντινούπολη» ήταν το σύνθημα των Αρμενίων που έγινε κίνημα και αγκαλιάστηκε από  όλους τους Έλληνες της Πόλης . Χιλιάδες που δεν είχαν ψηφίσει από τα γύρω προάστια, για πολλούς λόγους , συνεπαρμένοι από αυτό το κίνημα έσπευσαν και ψήφισαν , ενώ , ακόμα χιλιάδων τις ευαίσθητες χορδές των οποίων ακούμπησε αυτό το μήνυμα , οδήγησε να ψηφίσουν πλέον ,  ποιον λέτε ;  Αυτόν που εξέπεμπε αυτό το μήνυμα περισσότερο .

 Θυμηθείτε το πρωτοσέλιδο τίτλο της τουρκικής ερντογανικής Yeni Safak, όπου ο  αυτόματος μεταφραστής της Google μετέφραζει από τα τουρκικά την Ισταμπούλ σε Κωνσταντινούπολη, «μπερδεμένος» προφανώς από τη δήλωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  που συνεχώς επαναλάμβανε ενοχλημένος δημοσίως « δεν μπορείτε να κάνετε ξανά την «Ισταμπούλ» Κωνσταντινούπολη »

Στο οριακό σημείο διαφοράς ψήφων ,  που είχε σταματήσει η εκλογική αναμέτρηση , ο Εκρέμ Ιμάμογλου  διψούσε να βρει τρόπους να προσεγγίσει τις μειονότητες και μεταξύ αυτών την μεγαλύτερη , εκείνη των Ελλήνων της Πόλης

Αυτόν τον τρόπο του προσφέραμε στο πιάτο με τη βοήθεια όμως και της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Αμερικής . Δεν ήταν τυχαίο ότι δόθηκε έμφαση και στην  Γενοκτονία των Αρμενίων που πραγματοποιήθηκε παράλληλα και με τον ίδιο τρόπο με γενοκτονίες σε βάρος και άλλων χριστιανικών πληθυσμών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δηλ. των Ελλήνων και των Ασσυρίων

Το 2ο ¨άγγιγμα ¨

 Ο Εκρέμ Ιμάμογλου πράγματι ,  έλκει την καταγωγή του από την Τραπεζούντα, πόλη στα παράλια του Εύξεινου Πόντου, περιοχή που παλαιότερα κατοικείτο από Έλληνες. Αυτό ήταν αρκετό για να προβληθεί από τα ΜΜΕ ότι σέβεται την Ελλάδα και την παράδοση του Πόντου, ότι φέρεται να είναι περήφανος για την ποντιακή καταγωγή του, την οποία τιμάει χορεύοντας εξαιρετικά τα ποντιακά , ότι μιλάει καλά την Ελληνική κ.α

Σκοπός να πέσει στην παγίδα ο Ερντογάν . Και έπεσε !

Χρησιμοποίησε ως «όπλο» τον ελληνικό Τύπο για να.. χτυπήσει με την ποντιακή καταγωγή του υποψήφιου της αντιπολίτευσης χαρακτηρίζοντάς τον «Έλληνα», άρα όχι «γνήσιο Τούρκο». Άλλο που δεν ήθελε και ο Ιμάμογλου και εμείς .

Το 3ο ¨άγγιγμα¨

Σας περιγράψαμε ανωτέρω τον τρόπο δράσης  , όσων  είναι επιφορτισμένοι για την εκτέλεση τους σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ » στην συγκεκριμένη φάση του , για να σας δείξουμε ότι , υπάρχουν κι άλλοι τρόποι , υπάρχουν κι άλλες δυνάμεις ικανές να επιφέρουνε αλλαγές , πέραν τον τεράστιων οικονομικών συμφερόντων και των κάθε είδους συμμαχιών που στις περισσότερες φορές δεν υπολογίζουν , λαούς , ιστορία και ταυτότητα .

Ποια είναι όμως η αιτιολογική βάση τους ανωτέρω σχεδίου ;

Η ευρύτερη περιοχή στα ανατολικά της ιστορικής περιοχής της Θράκης που καλείται επίσης και Ευρωπαϊκή Τουρκία, ως ευρισκόμενη στο νοτιοανατολικό τμήμα της σύγχρονης Ευρώπης, μια περιοχή με ιδιαίτερη γεωστρατηγική θέση και ιστορική σημασία στην οποία υπάρχουν σημαντικές πόλης και περιοχές πέραν του Ιστορικού Κέντρου της Κωνσταντινούπολης , όπως η Αδριανούπολη, Ραιδεστό (Tekirdağ), Τσορλού (Çorlu), Αρκαδιούπολη κ.α , όλη αυτή η περιοχή που υπάρχει και αναπνέει μέσα σε μια ακόμα μεγαλύτερη Ελεύθερη Οικονομική ζώνη , μπορεί με κατάλληλες κινήσεις να αποτελέσει το Κρατίδιο εκείνο που αφού θα αποσπαστεί κατά κάποιο τρόπο από την υπόλοιπη Τουρκία- τείνει έτσι κι αλλιώς μόνο του -να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση .

Σε τι θα ωφελήσει αυτή η γεωπολιτική εξέλιξη ;

Α- Θα δοθεί η δυνατότητα στην Ελλάδα , έδαφος της οποίας στην περιοχή – Έβρος , Δυτική Θράκη – φαίνεται να παρασύρεται από την άναρχη δράση και επέκταση οικονομικών συμφερόντων της εκεί Ελεύθερης Οικονομικής Ζώνης που δημιουργείται , να ελέγξουν αυτήν την αναρχία που οδηγεί σε απώλεια Εθνικής μας Κυριαρχίας  .

Β- Θα μπορέσει η Ελλάδα να αναχαιτίσει την Τουρκική διείσδυση στην περιοχή και να ακυρώσει τα σχέδια της Άγκυρας για δημιουργία μειονοτικού σχήματος στη Θράκη που οδηγεί σε αυτονομία,  ενώ ,θα δεχτεί τεράστιο πλήγμα το μουσουλμανικό τόξο που ενισχύει η Τουρκία στα Βαλκάνια

Γ- Η Τουρκία θα απολέσει Εθνική Κυριαρχία που θα λειτουργήσει ως αντίβαρο στης επεκτατικές της βλέψεις στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο . Τυχόν απόπειρά της να σκληρύνει την στάση της , θα αναγκάσει ΕΕ και άλλες συμμαχίες , προκειμένου να διαφυλάξουν τα συμφέροντά τους , τα θέτουν συνεχώς κόκκινες γραμμές .

Δ- Θα σταματήσει την αποδρομή της Τουρκίας από το δυτικό μπλόκ και την συμμετοχή της στην παρέα της Ευρασίας . Μια τέτοια εξέλιξη συνιστά γεωπολιτική ανάσχεση και επιφέρει ισορροπίες μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων . Η Τουρκία , διακαής πόθος της οποίας είναι να μπει στην Ευρωπαϊκή ένωση , θα αποσυμπιεστεί αφού , θα διεκδικεί πλέον την είσοδό της στην ΕΕ μέσα από ένα ορατό δρόμο , που όμως , θα έχει κανόνες και έλεγχο .

Πείτε τώρα , τι πιο ωραίο , τι πιο ιερό , από το να μεριμνάς για την προστασία της πατρίδας σου ενεργά , από τα να μεριμνάς για το μέλλον των αγέννητων , για την Ιστορία σου και για όλα όσα σε κάνουν περήφανο;

Τι πιο ανώτερο από το να λειτουργείς ως φύλακας της μεγαλύτερης πολιτισμικής αυτοκρατορίας , της Ελληνικής ;

Ένα μόνο είναι το πρόβλημα και σημειώστε το !

Mία ενωμένη Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχτεί μία Μεγάλη Ελλάδα

Μην ξεχνάτε όμως ότι ,  το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον !!

Με εκτίμηση στους αναγνώστες.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής ) 

loading...