Ο Κοτζιάς καλεί τον Τσίπρα να απαντήσει γιατί «έκοψε» υποψήφιο στη Φλώρινα…

Λίγο μετά την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίου του Alpha, ο Νίκος Κοτζιάς του έθεσε ένα ερώτημα μέσω Twitter.

«Παρακαλώ ας απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δημόσια στο εξής ερώτημα: Για ποιο λόγο αρνήθηκε υποψηφιότητα Σάββα Σαπαλιδη, Προέδρου Εμπορικού+ Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φλώρινας, ικανότερο μαχητή και πιο σταθερό υποστηρικτή σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα της Συμφωνίας των Πρεσπων; περιμένω», έγραψε ο Νίκος Κοτζιάς, μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα.

Το διαζύγιο Κοτζιά-Τσίπρα

Η ρήξη του Νίκου Κοτζιά με τον Αλέξη Τσίπρα οριστικοποιήθηκε με την ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ, όπου και γνωστοποιήθηκε πως η κίνηση δεν θα συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές 2019. Οπως σημειώνει, ο ΣΥΡΙΖΑ «απέρριψε ουσιαστικά όλες τις προτάσεις υποψηφιοτήτων του Πράττω, σ’ αυτές ασφαλώς και δεν συμπεριλαμβανόταν ο Πρόεδρός του. Αυτή η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκρίνεται στην κοινή δράση και τις μάχες που έδωσαν οι δύο πλευρές τα τελευταία οκτώ χρόνια».

iefimerida

loading...

2 thoughts on “Ο Κοτζιάς καλεί τον Τσίπρα να απαντήσει γιατί «έκοψε» υποψήφιο στη Φλώρινα…

  1. Σαρσέμη κοτζιά, γιατί κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις; Ο συριζα θ΄ακούει "Μακεδονικό" και θα φεύγει μια ζωή μακριά. Τους έγινε εφιάλτης. Σε σούταρε για να καλμάρει τις αντιδράσεις των "φασιστών". Τα "ηρωϊλίκια" σας τελείωσαν. Ο "ικανότερος μαχητής και πιο σταθερός υποστηρικτής σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα της Συμφωνίας των Πρεσπων" που λες, για τον κόσμο είναι ένας ακόμη σαρσέμης. Σαν εσένα!Επιτέλους κατάλαβέ το !!!

  2. ΦΙΛΕ 8¨33
    Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α

Comments are closed.