Βαρουφάκης: «Η Ελλάδα να ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ τον ορυκτό της πλούτο – ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ μέσω συμμαχίας με Ισραήλ»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες απόψεις κατά των συμφερόντων της Ελλάδος εξέφρασε για άλλη μια φορά σήμερα ο Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στον 98,4 και στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη.

Ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε ότι κακώς η ελληνική κυβέρνηση και κυπριακή συμμάχησαν με το Ισραήλ για την διανομή των ενεργειακών πόρων στην Ανατολική Μεσόγειο, δίνοντας έτσι πρόσχημα στον Ερντογάν να επιχειρήσει να μπει στο παιχνίδι με την επιβολή της στρατιωτικής ισχύος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το κόμμα του αγωνίζεται να μπει «βέτο» στο θέμα των υδρογονανθράκων σε όλη την Μεσόγειο , αφού γεωπολιτικά αλλά και περιβαλλοντικά κατά την γνώμη του, μόνο βάσανα θα επιφέρει στους λαούς της περιοχής, με οφέλη μόνο για τους μεγάλους πολυεθνικούς κολοσσούς.

Με λίγα λόγια; Η Ελλάδα προκαλεί την Τουρκία θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον ορυκτό της πλούτο και θα πρέπει να τα αφήσουμε εκεί αφού το μέλλον είναι… η πράσινη ανάπτυξη.

Ακούστε τις απίστευτες δηλώσεις παρακάτω:

loading...

2 thoughts on “Βαρουφάκης: «Η Ελλάδα να ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ τον ορυκτό της πλούτο – ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ μέσω συμμαχίας με Ισραήλ»… (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. AYΤΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΥΡΕΙΟ ΤΟΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

Comments are closed.