Κλιμακώνονται οι αναμενόμενες επιθέσεις εναντίον της Ελληνικής Λύσης

Οι προσπάθειες διασυρμού, σπίλωσης και παραπληροφόρησης (fake news), όσον αφορά την Ελληνική Λύση και τον πρόεδρο της, αυξήθηκαν κατακόρυφα μετά την εκλογική της καταγραφή στο 4,18% στις Ευρωεκλογές – πόσο μάλλον όταν το ποσοστό της θα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο, εάν
δεν είχε αποκλεισθεί από τα περισσότερα ΜΜΕ προεκλογικά, ενώ ακόμη και μετά τις εκλογές δίνουν βήμα μόνο στον πρόεδρο της, παρά το ότι διαθέτει δεκάδες αξιόλογα στελέχη σε τέσσερις επιτροπές που έχει δημιουργήσει (πολιτική, οικονομική, οργανωτική και επικοινωνιακή).

Ειδικά όσον αφορά τον πρόεδρο της, παρά το ότι έχει δώσει επαρκείς, πειστικές και απόλυτα ειλικρινείς/αληθινές εξηγήσεις δημόσια, σε σχέση με όλα όσα τον κατηγορούν, επιστημονικά αποδεδειγμένες (όπως τα χειρόγραφα του Ιησού ή το πρώτο μνημόνιο), οι επιθέσεις αυξάνονται – γεγονός που φυσικά σημαίνει πως το σύστημα τον υπολογίζει και τα υπόγεια της διαπλοκής τον έχουν τοποθετήσει στο στόχαστρο.

Περαιτέρω, αν και δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί οι υποψήφιοι βουλευτές για τις εθνικές εκλογές, επιστρατεύονται από τις δυνάμεις της διαπλοκής ορισμένοι που δεν διστάζουν, εκτελώντας «συμβόλαια διασυρμού» ενδεχομένως με το αζημίωτο, να δηλώσουν πως παραιτούνται επειδή η παράταξη δεν είναι αυτή που νόμιζαν! Φυσικά χωρίς να δίνουν καμία σαφή ερμηνεία σχετικά με το τι νόμιζαν ή στις κατηγορίες τους, επιλέγοντας τη δημιουργική ασάφεια που έχει καταστρέψει την πατρίδα μας – ενώ κάποια διατεταγμένα ΜΜΕ «παπαγαλίζουν» τέτοιες αναφορές, χωρίς να κάνουν τον κόπο να αναζητήσουν την αλήθεια, ως οφείλουν.

Στόχος όλων τους είναι η σκόπιμη δημιουργία «υπονοιών» στους ψηφοφόρους της Ελληνικής Λύσης για διάφορα θέματα, έτσι ώστε να περιορισθεί η ανοδική εκλογική δυναμική της – σημειώνοντας πως υπόνοιες είναι συνήθως οι σκέψεις για κάτι κακό, οι οποίες όμως δεν στηρίζονται σε αποδείξεις, αλλά σε κάποιες αμυδρές ενδείξεις που στην περίπτωση της Ελληνικής Λύσης είναι ειδικά προκατασκευασμένες. Η Ελληνική Λύση δεν πρόκειται φυσικά να απαντήσει σε τέτοιες ανυπόστατες ΄κατηγορίες, ευχόμενη σε όλους αυτούς να είναι πάντα καλά – τονίζοντας πως η ζηλοφθονία ή όποιο κίνητρο τους προσφέρεται δεν επιβραβεύονται ποτέ.

Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που προσπάθησαν να ζητήσουν θέσεις, για τις οποίες δεν είχαν τις απαιτούμενες δεξιότητες και φυσικά δεν τους δόθηκαν αφού εφαρμόζεται μία 100% αξιοκρατική διαδικασία, αυτοί που χρησιμοποιούν εκβιασμούς ζητώντας ανταλλάγματα, οι ενδεχομένως χρηματιζόμενοι από τους ανταγωνιστές ή εχθρούς κοκ. – όπως άλλωστε συμβαίνει σε οποιαδήποτε οργάνωση, σε όλον τον πλανήτη.

Ειδικά όσον αφορά τον πατριωτικό δημοκρατικό χαρακτήρα της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος φαίνεται καθαρά από το κυβερνητικό της πρόγραμμα για τον κοινοβουλευτισμό (πηγή, σελίδα 198), οι επιτιθέμενοι κάνουν ότι μπορούν για να μη διαβαστεί – διασπείροντας ψευδείς καταγγελίες, σχετικά με το ότι είναι ένα ακραίο κόμμα! Ακόμη όμως και να μην διαβαστεί, η προέλευση των ψηφοφόρων της, έτσι όπως καταγράφεται στον πίνακα που ακολουθεί, αποδεικνύει ξεκάθαρα πως είναι μία παράταξη πολυσυλλεκτική, ούτε αριστερή, ούτε δεξιά, αλλά απλά ελληνική. Ούτε προοδευτική, ότι και αν σημαίνει αυτή η λέξη, ούτε οπισθοδρομική όπως είναι το αντίθετο της, αλλά ξανά απλά ένα πατριωτικό δημοκρατικό κόμμα – στελεχωμένο με ανθρώπους που αγαπούν την πατρίδα τους και τα παιδιά της, αποφασισμένοι να κάνουν ότι μπορούν για να γυρίσουν πίσω.

Κλείνοντας, η Ελληνική Λύση είναι σίγουρη πως όσο και αν προσπαθήσει το σύστημα, όσο και αν αγωνιστεί για να εμποδίσει την ανοδική της πορεία, δεν θα τα καταφέρει – επειδή είναι μία παράταξη που έχει πραγματικές λύσεις για την Ελλάδα, αναλυτικό πρόγραμμα απόλυτα κοστολογημένο και αναρτημένο στο διαδίκτυο, το οποίο βελτιώνεται συνεχώς, καθώς επίσης ικανότατα στελέχη για να το εφαρμόσουν.

Ακριβώς εξαιτίας όλων αυτών έχει πειστεί το σύστημα για την άνοδο της, κατανοώντας πως είναι η μοναδική παράταξη που είναι σε θέση να το απειλήσει σοβαρά – ενώ οι επιθέσεις του δεν κάνουν τίποτα άλλο, από το να ενδυναμώνουν τον πρόεδρο, τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους, καθώς επίσης τους εκατοντάδες χιλιάδες υφιστάμενους και μελλοντικούς εκλογείς της Ελληνικής Λύσης.

Όσο για εκείνα τα ΜΜΕ που άρχισαν ξανά να αδιαφορούν για την ύπαρξη της, αλλάζοντας προφανώς στρατηγική, η Ελληνική Λύση διαθέτει αρκετούς άλλους τρόπους επικοινωνίας με τους Έλληνες – οπότε δεν ανησυχεί καθόλου, όσον αφορά τον επόμενο στόχο της: τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης στις Εθνικές Εκλογές, για να επιστρέψει η Ελλάδα στους Έλληνες με την ανάκτηση της Εθνικής της κυριαρχίας.

loading...