Έριξε βόμβα ο Σαμαράς: «Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο Ρασπούτιν»

Ο Αντώνης Σαµαράς, πέρασε σε μία αποκάλυψη-βόμβα, καθώς όπως είπε, πίσω από το προσωνύµιο «Ρασπούτιν» είναι ο αναπληρωτής υπουργός ∆ικαιοσύνης, αρµόδιος για
θέµατα ∆ιαφθοράς.

Μία αποκάλυψη που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις κάνει κατ’ αποκλειστικότητα στα «Π» ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαµαράς. Για πρώτη φορά από την ηµέρα που για την υπόθεση Novartis δηµοσιοποιήθηκαν καταγγελίες εισαγγελικών λειτουργών για κυβερνητικές µεθοδεύσεις, που οργάνωσαν την πολιτική συνωµοσία κατά της αντιπολίτευσης, καθώς και για τον σκοτεινό ρόλο συγκεκριµένου µέλους της κυβέρνησης, ο πρώην πρωθυπουργός αποκαλύπτει πλέον επώνυµα ότι ο γνωστός µε το προσωνύµιο «Ρασπούτιν» είναι ο αναπληρωτής υπουργός ∆ικαιοσύνης, αρµόδιος για θέµατα διαφθοράς, κ. ∆ηµήτρης Παπαγγελόπουλος.

Η συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη από τον κ. Αντώνη Σαµαρά έρχεται σχεδόν ταυτόχρονα µε την αναφορά του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, για την ανάσυρση των µηνύσεων του πρώην πρωθυπουργού, καθώς και του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Ευρωπαίου επιτρόπου ∆ηµήτρη Αβραµόπουλου. Ο κ. Αγγελής, ο οποίος είχε θέσει στο αρχείο τις µηνύσεις, επικαλείται νέα στοιχεία, ενώ µε σχετική παραγγελία προς τον εισαγγελέα Εφετών ζητεί τη διερεύνηση των καταγγελλοµένων από τους τρεις πολιτικούς, προτείνει να εξεταστούν ως µάρτυρες, ενώ ταυτόχρονα ζητά να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκάλυψη της ταυτότητας του «Ρασπούτιν».

loading...

1 thought on “Έριξε βόμβα ο Σαμαράς: «Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο Ρασπούτιν»

  1. Ε, τότε Τσάρος Νικολαος Β' ο κωλοτούμπας και Τσαρίνα Αλεξάνδρα η…παπαδιά !
    Επιτέλους, τώρα συννενοηθήκαμε!

Comments are closed.