Αφοπλιστική παραδοχή Γιούνκερ!Αναγνωρίζει το έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος των φτωχών Ελλήνων και προσθέτει -τώρα που αποχωρεί, βέβαια, και κατόπιν εορτής...- ότι η Ελλάδα δεν κόστισε και πολλά στους δανειστές της!«Η Ελλάδα μπήκε στην ευρωζώνη με “μαγειρεμένα” στοιχεία, αλλά μέχρι στιγμής η βοήθεια στην Ελλάδα δεν έχει κοστίσει σε κανέναν ούτε ένα ευρώ σε πραγματικούς όρους» δήλωσε ευθέως στη γερμανική φυλλάδα «Bild», που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος του αγώνα εναντίον των Ελλήνων.

«Μέχρι στιγμής, η ελληνική βοήθεια δεν έχει κοστίσει σε κανέναν ούτε ένα ευρώ σε πραγματικούς όρους» δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δικαιώνοντας όσους διαφωνούσαν με τα απάνθρωπα Μνημόνια που επιβλήθηκαν από τις γερμανικές Αρχές κατοχής στην Ελλάδα.

«Βλέποντας τα πράγματα από σημερινή σκοπιά, είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα έγινε μέλος της ευρωζώνης παραποιώντας τα στατιστικά στοιχεία» ανέφερε, για να παραδεχτεί πάντως ότι του αναλογεί μέρος της ευθύνης. «Το καταλογίζω μέχρι σήμερα στον εαυτό μου: ως υπουργός Οικονομικών ανήκα σε εκείνους οι οποίοι δεν ήθελαν να ελέγχονται οι εθνικές στατιστικές Αρχές από ανεξάρτητες ευρωπαϊκές, γι' αυτό και το αλλάξαμε» είπε.

Ανατρέχοντας στο παρελθόν και στα χρόνια της δεινής κρίσης στην οποία καθήλωσαν τους Ελληνες οι αδίστακτοι δανειστές, ο πρόεδρος της Κομισιόν παραδέχτηκε ηχηρά: «Η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού ποδοπατήθηκε τότε από μερίδα Γερμανών πολιτικών και των γερμανικών μέσων ενημέρωσης. Λες και όλοι οι Ελληνες ήταν τεμπέληδες και διεφθαρμένοι. Αυτό επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις διαπραγματεύσεις με διάφορους Έλληνες ηγέτες».

dimokratianews.gr/
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

  1. Ας αποδείξει λοιπόν ο γιούνκερ το αν έκανε λάθη προς την αγαπημένη του Ελλάδα(!). Για κάποιες πολεμικές αποζημιώσεις, ανεξόφλητα δάνεια των ναζίδων, "μάρμαρα" κλπ έχει ακούσει τίποτα; Είπε τίποτα γι΄αυτά μέχρι τώρα και δεν το αντιληφθήκαμε; Στους λύκους ανήκεις γιούνκερ και ΄συ, ό,τι και να μας λες καημένε....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ 75% ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!! ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΣΗΓΝΟΜΕΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή