ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ

Ανιαρές και γραφικές πλέον οι συνεχείς εμφανίσεις απόστρατων Αξιωματικών που εμφανίζονται κατόπιν εορτής ειδικοί στις αλλαγές που οφείλουν να γίνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας αλλά ήταν ανίκανοι οι ίδιοι να τις πραγματοποιήσουν όταν ήταν κάποτε Αρχηγοί. Αποτέλεσμα των συνεχών ολιγωριών των πολιτικών και στρατιωτικών ηγεσιών επί έτη πολλά, σε βαθμό παρεξηγήσεως, η διεθνής κατάταξη του Ελληνικού Στρατού πολλές θέσεις πίσω από τον Τουρκικό και τον Πολωνικό, μεταξύ άλλων.

Δημοκρατία έχουμε έστω και ελαττωματική και ο καθένας μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα κόσμια αλλά ναδιαβάζουμε τον καθ’ύλη αρμόδιο για την Εθνική Άμυνα επί έτη πολλά κ.Κωσταράκο να αναφέρεται σε αύξηση της στελέχωσης των Μονάδων σε 80% τώρα όταν ο ίδιος σύμφωνα με τις δημόσιες αποκαλύψεις Καμμένου το 2015 με την ανάληψη της εξουσίας ανεχόταν τραγικά ποσοστά σε ακριτικές περιοχές, αυτό αποτελεί πρόκληση.

Ο κ.Κωσταράκος καταρχάς οφείλει να μας διαφωτίσει ως Διευθυντής Γραφείου του Αρχηγού-Παναγιωτάκη που καταδικάστηκε αμετάκλητα για οικονομικές ατασθαλίες αν γνώριζε και σιωπούσε, αν όφειλε να γνωρίζει αλλά δεν γνώριζε ή τέλος ούτε γνώριζε ούτε όφειλε να γνωρίζει. Έπειτα να μας πει πώς φιλοξενούσε στο υπηρεσιακό αυτοκίνητό του έναν βασανιστή των ΕΣΑ και περιέφερε κατά τη διάρκεια επίσημων εκδηλώσεων επί ηγεσίας του, τον Έλληνα “Γκιουλέν”. Επίσης ωφέλιμο θα ήταν να μας πει τη γνώμη του για την άποψη κάποιων στο στράτευμα ότι δημιούργησε και αυτός μεταξύ άλλων ένα σύστημα Αξιωματικών κάποιοι εκ των οποίων έλαβαν νευραλγικές θέσεις κατά τις τελευταίες κρίσεις αναμένοντάς τον ίσως στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με υπουργικά καθήκοντα. Αυτά την ώρα που στο παρελθόν εις βάρος κάθε δεοντολογίας επιτίθετο εναντίον αρίστων αξιωματικών βασιζόμενος σε ανώνυμες επιστολές και χωρίς το θάρρος να τους αντικρίσει ο ίδιος από κοντά.

Ο κ.Κωσταράκος και όλοι αυτοί οι ανώτατοι αξιωματικοί που όταν αποστρατεύονται μιλούν δημόσια για τραγικές παραλείψεις της εθνικής άμυνας καλά θα ήταν να επιτελούν πρώτα την αυτοκριτική τους και τη ζημιά που έκαναν παρουσιάζοντας μία ψεύτικη εικόνα ενός στρατού που δεν υπήρχε.

Τα υπόλοιπα περί Ναυπηγείων και εθνικού πλοίου ας μη τα σχολιάσουμε καλύτερα. Ισχύει η παροιμία για τα φύκια και τις μεταξωτές κορδέλες εκτός αν πιστεύει ότι θα φτιάξουμε πολεμικό πλοίο με καμία ΙΚΕ, ντόπια ή διεθνή και ευπατρίδες των κρατικών προμηθειών…

Η Ελλάδα χρειάζεται ηγέτες παντού και είναι υποχρέωση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τους αναδείξει από τα μπουντρούμια όπου το παρακράτος τους έκλεισε επί δεκαετίες. Χρειάζεται να το κάνει αυτό για να επιβιώσει και ο ίδιος πολιτικά, να ανασάνει η χώρα και να ευημερίσει ο λαός.

Λ.ΚΑΛ.

loading...

2 thoughts on “ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ

  1. ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ.Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ………….

Comments are closed.