Το ΓΕΕΘΑ βαπτίζει «μετανάστες» και «πρόσφυγες» τους παράνομα εισερχόμενους στη χώρα αλλοδαπούς!

Συνεχίζουν οι ΕΔ το έργο της εξυπηρέτησης των παράνομων μεταναστών διαθέτοντας πόρους και ανθρώπινο δυναμικό, την ώρα που “βαπτίζουν” τους παράνομα εισερχόμενους στη χώρα αλλοδαπούς ως “πρόσφυγες” και “μετανάστες”.

Έτσι το ΓΕΕΘΑ έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη μια εβδομαδιαία αναφορά για το «έργο» εξυπηρέτησης πάσης φύσεως αλλοδαπών στα κέντρα που διατηρούν οι ΕΔ, αναφέροντάς τους ως “πρόσφυγες” και “μετανάστες”.

Τι και αν μπήκαν παράνομα στη χώρα χωρίς να υπολογίζουν τίποτα. Για το ΓΕΕΘΑ αυτό δεν έχει καμία; απολύτως σημασία.

Έτσι σύμφωνα με την ανακοίνωση στις 30 Μαΐου 2019 διέμεναν  σε 32 «δομές» και «διαχείρισης»  (δύο από τις αγαπημένες λέξεις της κυβέρνησης) 28.659 παράνομοι μετανάστες, με δυνατότητα παραμονής 26.447 ατόμων για να μας πουν ότι οι αλλοδαποί είναι… υπεράριθμοι.

Και πώς να μην είναι αφού κάθε μήνα μπαίνουν παράνομα στη χώρα εκατοντάδες αλλοδαπών που ουδεμία σχέση έχουν πλέον με πρόσφυγες.

Όλα αυτά σε κέντρα εξυπηρέτησης σε Λέσβου, Σάμου, Κω και Διαβατών. Ταυτόχρονα το ΓΕΕΘΑ μας πληροφορεί για τις μερίδες προς τους αλλοδαπούς οι οποίες έφτασαν τις 13.725.

Παράλληλα για  την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.

Για την ιστορία δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ με προσεκτικά επιλεγμένες και «όμορφες» λέξεις, εμπνεύσεως υπουργείου «μεταναστευτικής πολιτικής» για να ωραιοποιήσουν την δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού, μια κατάσταση που πριν από κάποια χρόνια θα έμοιαζε αποκύημα μυθιστορήματος πολιτικής φαντασίας.

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων, σας γνωρίζεται ότι για τις 30 Μαΐου 2019 διαμένουν σε 32 δομές διαχείρισης ΕΔ, 28.659 πρόσφυγες/μετανάστες, με δυνατότητα φιλοξενίας 26.447 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Κω και Διαβατών έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς).

Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για τις 30 Μαΐου 2019 ανέλαβαν το έργο της παροχής 13.725 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 230 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ), λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους πρόσφυγες/μετανάστες. Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.»

Έτσι την ώρα που ακόμη ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης τους αποκαλεί παράνομους μετανάστες, όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο, το ΓΕΕΘΑ υποτασσόμενο πλήρως στο σχεδόν ανεξέλεγκτο υπουργείο «μεταναστευτικής πολιτικής» συνεχίζει να αποκαλεί τους αλλοδαπούς «πρόσφυγες» και να λέει πόσες μερίδες φαγητού τους «μαγείρεψε» κάθε εβδομάδα.

loading...

2 thoughts on “Το ΓΕΕΘΑ βαπτίζει «μετανάστες» και «πρόσφυγες» τους παράνομα εισερχόμενους στη χώρα αλλοδαπούς!

  1. Θά κάνω ότι μπορώ γιά νά μήν πάνε οί δύο γιοί μου στό στρατό όσο κυβερνούν τήν χώρα προδότες.
    Σπουδές μέχρι τά 35 τους.

  2. Εάν οι λαθρεπιβάτες, που εισέρχονται στο δικό σου μεταφορικό μέσο, σου έλεγαν ότι είναι νόμιμοι και δεν χρειάζεται να πληρώσουν εισιτήριο, τι θα απαντούσες;

    Εάν οι λαθροθεατές, που εισέρχονται στο δική σου θεατρική αίθουσα, σου έλεγαν ότι είναι νόμιμοι και δεν χρειάζεται να πληρώσουν εισιτήριο, τι θα απαντούσες;

Comments are closed.