Ν.Μπαχτσελί: «Έλληνες θα σας βυθίσουμε όπως σας ρίξαμε στη θάλασσα της Σμύρνης – Κουτσή πάπια είναι ο Τσίπρας»

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο άνθρωπος που έχει συνασπιστεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και είναι ο κυβερνητικός εταίρος του Τούρκου προέδρου προχώρησε σήμερα σε ακραίες πολεμικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας και του Έλληνα πρωθυπουργού Α.Τσίπρα.
Μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός του, ο Μπαχτσελί ξεπέρασε κάθε όριο, επιτέθηκε στην Ελλάδα και απείλησε ευθέως τον Έλληνα πρωθυπουργό. Τον χαρακτήρισε «κουτσή πάπια» μετά τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από την Κύπρο πως αν η Τουρκία δεν σταματήσει τις προκλήσεις θα «πληρώσει το τίμημα» και έκανε μια ακόμα αισχρή αναφορά στη Μικρασιατική Καταστροφή.

«Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής, ο Τσίπρας, με θράσος δήλωσε πως θα έχουμε τίμημα αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις. Η κουτσή πάπια ο Τσίπρας είπε πως θα μας εμποδίσουν», τόνισε ο Μπαχτσελί.

«Η Ελλάδα πρέπει να ξέρει πως δεν έχει γεννηθεί ο πειρατής που να μπορεί να μας εμποδίσει στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.

O Tσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να ασχοληθεί με την ιστορία.

Πρέπει να πάρει μάθημα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη. Αν δεν το κάνει τότε από τώρα πρέπει να είναι έτοιμος να τσακιστεί, να βυθιστεί στη θάλασσα».

Κλείνοντας ο Τούρκος πολιτικός επεσήμανε: «Προκαλώ! Ο Τσίπρας να βγει μπροστά μας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο και να δει το τι θα πάθει».

loading...

2 thoughts on “Ν.Μπαχτσελί: «Έλληνες θα σας βυθίσουμε όπως σας ρίξαμε στη θάλασσα της Σμύρνης – Κουτσή πάπια είναι ο Τσίπρας»

  1. αυτό θά πεί εθνική πολιτική….όλα τά κόμματα λένε τό ίδιο πράγμα
    ενώ εμείς……

  2. Κουτσή πάπια, μόνο; Και κουτσή κότα, και κουτσή φραγκόκοτα, και κουτσός λαγός.

Comments are closed.