Σάλος με το μοντέλο που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό – Έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τον καβγά στο ξενοδοχείο

Το μοντέλο από τη Βραζιλία που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό, έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό και μίλησε πρώτη φορά για την σεξουαλική επίθεση, που όπως υποστηρίζει, δέχθηκε από τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

Στη συνέντευξή της, που προβλήθηκε από το κανάλι TV SBT, η Σόουζα είπε ότι «αισθάνθηκε έλξη» για τον ποδοσφαιριστή και είχε συμφωνήσει να κάνει σεξ μαζί του. Πήγε στην Γαλλία για να τον συναντήσει, αλλά τα πράγματα πήραν βίαιη τροπή όταν, όπως υποστηρίζει, αρνήθηκε να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό.

«Τον ρώτησα αν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικό και είπε όχι. Έτσι του είπα ότι δεν θα συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας. Δεν με άκουσε και προχώρησε στην πράξη. Του είπα “Σταμάτα! Σταμάτα! Όχι!”. Εκείνος δεν μιλούσε, απλά έκανε ό,τι έκανε», είπε το μοντέλο στη συνέντευξή της.

«Το μόνο που θέλω είναι δικαιοσύνη. Η εμπειρία με έχει τραυματίσει ψυχολογικά. Θέλω να πληρώσει για αυτό που έκανε», ανέφερε.

Ο Νεϊμάρ, που έχει παραδεχτεί ότι είχε συναντήσει την καταγγέλλουσα στη Γαλλία, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Σόουζα. Δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφίες, για να αποδείξει ότι η σχέση του με την Σόουζα ήταν συναινετική, κάτι που ωστόσο δεν αρνήθηκε ούτε η ίδια στη συνέντευξή της.

«Ανταλλάζαμε μηνύματα στο Instagram και με ρώτησε πότε μπορώ να πάω στο Παρίσι. Του απάντησα ότι μπορώ ακόμη και τώρα αλλά δεν έχω λεφτά. Μου είπε ότι θα αναλάμβανε εκείνος τα έξοδα και πλήρωσε για το αεροπορικό μου εισιτήριο και το δωμάτιο στο ξενοδοχείο».

O Globo δημοσίευσε βίντεο, το οποίο δείχνει τον Νεϊμάρ και την κοπέλα να τσακώνονται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, κατά τη δεύτερή τους συνάντηση, μετά τον φερόμενο βιασμό. H γυναίκα ακούγεται να λέει εξοργισμένη στον ποδοσφαιριστή: «Θα σε χτυπήσω! Ξέρεις γιατί; Γιατί εχθές μου επιτέθηκες και με άφησες εδώ μόνη». Η νεαρή εμφανίζεται στην κάμερα να χτυπάει τον Νεϊμάρ με τον ίδιο να αμύνεται.

Δείτε το βίντεο:

loading...

1 thought on “Σάλος με το μοντέλο που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό – Έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τον καβγά στο ξενοδοχείο

  1. Sigoura einai mia apo aftes tis ilithies pou gia na tou ksafrisei xrima i o,ti allo mporei, tou ekane katagelia. Kai epipleon an travmatistike psyxologika, na kleistei se psyxiatreio. Gnosta kolpa apo gynaikes pou myrizoun xrima kai pane na to fan me kathe tropo.

Comments are closed.