ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ…

ΜΑΣ ΑΝΤΕΤ,ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ…

Χαμός! Η Ελλάδα πανηγυρίζει! Σάλος στα ραδιόφωνα, στις ειδήσεις, στις γειτονιές. Βραβεύτηκε στην Αμερική ο μπασκετμπολίστας μυικός Αντετακούμπο! (Που βέβαια μόλις ανέβηκε, πούλησε τις
εδώ ομάδες και πήγε σε Αμερικάνικες…)

Ωστόσο, μπράβο στο Αφροελληνικό παλικάρι και εις ανώτερα. Η ΕΡΤ μάλιστα τον προσομοίωσε και με εθνικό ευεργέτη και ήρωα. “Είναι ο σύγχρονος Λόρδος Βύρων” είπε… (25/6/19).

Σημερινοί ήρωες ίσως…… ( Γιατί υπάρχει και εκείνο που είχε πει ο Ελύτης:  Ότι μερικές φορές «οι λέξεις δεν υπακούουν στο νόημά τους”!)

Θυμάστε κάποτε στην Καβάλα το 14χρονο αγόρι που όρμησε στις φλόγες να σώσει τα δυο αδελφάκια του και κάηκε κι αυτό;…

Θυμάστε τον πατέρα που όρμησε να σώσει τα παιδιά του και πνίγηκε κι αυτός; Για αυτούς μιλιά βέβαια! Δεν ήταν ήρωες αυτοί. Δεν… φανάτιζαν και δεν αποκοίμιζαν τις μάζες…

Κώστας Χατζιδάκης, συγγραφέας  δημοσιογράφος*

loading...

3 thoughts on “ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ…

  1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΝΑ ΚΙΛΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ.Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΙ ΣΕ ΑΦΙΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΑΝΟ.Α,ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ….

  2. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη και ενδοξότερη ημέρα στην ιστορία της Ελλάδος.
    Σήμερα βιώνει πρωτοφανή ευτυχία, πρωτοφανή ευημερία. Ανεργία δεν υπάρχει πλέον, τα ευρώ τρέχουν από τα μπατζάκια μας.

  3. Επιβραβευουν τον Αντετακουμπο,αλλα δεν ακουσα απο τα Συριζοσκυλα να κανουν το ιδιο και για τουσ αλλους αθλητες που διαπρεπουν με χρυσα μεταλια.α βεβαια οι αλλοι ειναι Ελληνες.Συγχαριτηρια στο Γιαννη,τον αγαπαμε και ειμαστε περιφανοι που απεκτησε ελληνικη παιδεια και τον εκπαιδευσαν και προωθησαν Ελληνες προπονητες.

Comments are closed.