Λ.Γρηγοράκος: «Θα κοστίσει στις εκλογές ο διωγμός Βενιζέλου»


Θα τεθεί θέμα ηγεσίας αν δεν πάμε καλά στις εκλογές, δήλωσε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος στον ΣΚΑΙ, σχολιάζοντας την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να μην συμπεριλάβει τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.


Ο κ. Γρηγοράκος αναφέρθηκε στα θετικά πεπραγμένα του κ. Βενιζέλου, ανέφερε ότι «η χώρα δεν μπορεί να μείνει χωρίς κυβέρνηση» και ότι το ΠΑΣΟΚ έχει συνδράμει πάντα σε αυτή την κατεύθυνση, ενώ αναφέρθηκε και στην άποψη του κ. Βενιζέλου για συνεργασία με τη Ν.Δ. σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας.

Επίσης τόνισε ότι ο κόσμος που ψήφισε το ΚΙΝΑΛ είναι αντισύριζα και εκτίμησε ότι "θα κοστίσει στις εκλογές ο διωγμός Βενιζέλου", προσθέτοντας ότι αυτή η τακτική στέλνει τον κόσμο στη Ν.Δ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε δημοσιογράφος στον ΑΝΤ1, ο κ. Γρηγοράκος θα κάνει εκ νέου αίτημα να είναι επικεφαλής στο Επικρατείας ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνεδρίαση των κομματικών οργάνων σήμερα το απόγευμα. Ωστόσο δεν έλαβε συγκεκριμένη απάντηση από τον κ. Κεγκέρογλου, πέρα από το ότι θα συζητηθούν όλα στην σημερινή Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :