Ο «ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ» Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!


ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΟΝ «ΠΑΤΕΡΑ» ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ!






ΒΙΝΤΕΟ

Επιβεβαιώνοντας τους αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας που αποκαλούν τον πάπα «αιρεσιάρχη» και «υιό του διαβόλου», ο πάπας
Φραγκίσκος αποφάσισε την αλλαγή μιας φράσης της Κυριακής Προσευχής ή αλλιώς του πασίγνωστου «Πάτερ Ημών».

 Η αλλαγή του «αιρεσιάρχη» εγκρίθηκε ήδη από τη σύνοδο των επισκόπων που έγινε στη Ρώμη και θα δημοσιευθεί στο βιβλίο που περιέχει τους κανόνες για τη λειτουργία στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

Πρόκειται για τη φράση «μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν»  (στα αγγλικά «lead us not into temptation» ), την οποία αλλάζει σε «μην μας αφήσεις να υποκύψουμε στον πειρασμό» («do not let us fall into temptation»).

Υποτίθεται ότι η αλλαγή γίνεται για να είναι πιο κοντά στο πνεύμα της φράσης αφού όπως εξηγεί και ο παπικός ιερέας στο βίντεο αναμασώντας την φράση του ίδιου του πάπα Φραγκίσκου που είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι:

 «Δεν είναι καλή μετάφραση, επειδή μιλάει για έναν Θεό που σε προτρέπει στον πειρασμό. Εγώ είμαι αυτός που υποκύπτω στον πειρασμό. Δεν με σπρώχνει ο Θεός για να δει αν θα υποκύψω. Ένας πατέρας δεν το κάνει αυτό. Ο πατέρας σε βοηθά να σηκωθείς αμέσως. Αυτός που σε οδηγεί στον πειρασμό είναι ο Σατανάς. Αυτός είναι δικός του ρόλος».

Δηλαδή σύμφωνα με τον πάπα κι αν ακόμα δεν θέλει ο Κύριος ο διάβολος μπορεί να μας οδηγήσει στον πειρασμό…Είναι δηλαδή ίσος ή και ανώτερος από τον Κύριο!!!

ΑΠΑΓΕ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

2 thoughts on “Ο «ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ» Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!

  1. ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ. ΑΜΑ ΜΠΛΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ [ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ] ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

  2. Ο ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΛΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΟΝ!!! Ο ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΙΝΑ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ Η ΣΑΤ ΑΝΑ!!!!!!!!!!!!! ΑΠΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΗΔΙΕΤΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟΝΗΜΟ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΙΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΑ!!!. ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΙΟ ΠΟΣ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΥΝΟΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΞΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ!!! ΟΛΛΑ 100% ΑΛΕΙΘΕΙΑ!!!

Comments are closed.