ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά
Στην Ελλάδα η Μαντάμ “Ο”, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ετοιμάζει την ενσωμάτωσή της στον πυρήνα Μητσοτάκη για την επόμενη μέρα της χώρας. Από σκληρή υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα και της κινέζικης φιλοσοφίας τώρα μεταλλάσσεται, όπως κάθε φορά, σε καρκινογόνο κύτταρο της νέας εξουσίας. Την εξουσία που ο ελληνικός λαός για πρώτη φορά ίσως και παρά το βομβαρδισμό προπαγάνδας από καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης επιλέγει ελεύθερα για μία καλύτερη ζωή. Οι Κυρίες των Κυρίων όπως πάντα ο πρώτος στόχος. Το τι θέλει μία γυναίκα το ξέρει καλύτερα από όλους και η μεταμόρφωση των αριστερών Κυριών με τα αμπέχονα σε ελιτίστικες αστές εξουσίας ήταν το καλύτερο παράδειγμα. Η πρόσβαση στην εξουσία να είναι ανοικτή τα βράδυα και όλα τα άλλα κατευθύνονται όπως είθισται.

Το βαθύ Κράτος της Ελλάδας, των ολιγαρχών και εμπόρων αγαθών από τη Κεντρική Ασία και τη Λατινική Αμερική με τα καράβια των πατριωτών δεν έχει σκοπό να αφήσει την Ελλάδα να αναπνεύσει. Μία χώρα παραγωγός,transit και πελάτης του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος με πρωταγωνιστικό ρόλο μάλιστα ως παγκόσμια γέφυρα αναζητεί τους διαύλους εξουσίας για να ελέγξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η ένωση Κράτους-Παρακράτους αποτελεί θεμελιώδη λίθο υποδούλωσης της Ελλάδας από την εποχή της Χούντας αιτία και αποτέλεσμα της τραγικής κατάστασης της σημερινής ζωής των Ελλήνων.


Πέρα από το διαμελισμό της Ελλάδας αντίστοιχο της Κύπρου του ΄74 και με την ίδια μέθοδο πρωταρχικό σκοπό αποτελεί η επίσημη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών σε λιμάνια και άλλες ακτές για τη μεταφορά των εμπορευμάτων. Επιχειρήσεις βιτρίνες ευπατρίδων με δεκάδες ονόματα για τη σύγχυση των ελεγκτικων αρχών αποτελούν το εισητήριο διείσδυσης στο ταξίδι χωρίς επιστροφή για τη χώρα και τους πολίτες της. Εταιρείες φαντάσματα μερικών χιλιάδων ευρώ κεφαλαίου η βιτρίνα. Βρώμικο χρήμα η υπόσχεση ανάπτυξης του τόπου με εκτυφλωτικά σύντομα αποτελέσματα μέσα από προκατασκευασμένη προβολή που τους θαμπώνει όλους. Ανθρώπινες ασπίδες δύσμοιρων Ελλήνων που ψάχνουν απεγνωσμένα για δουλειές η ασπίδα των διακινητών. Στον πυρήνα το διεθνές οργανωμένο έγκλημα που κατέκτησε την Ευρώπη μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού της ΕΣΣΔ μετατρέποντας τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελλάδα, την Τουρκία και όλο τον πλανήτη σε χορηγούς μεταφοράς ουσιών υποδούλωσης και διάλυσης των κοινωνιών και των Κρατών.

Τα στοιχεία είναι σοκαριστικά και αποκαλυπτικά για τη θανατική καταδίκη της Ελλάδας ερήμην του λαού της. Εκτελέστηκε από πρόθυμους ντόπιους ολιγάρχες με χιλιάδες συνενόχους που εθίστηκαν στο “μαύρο” χρήμα. Το 20% της μαύρης τρύπας της ελληνικής κοινωνίας που κατέχει αξιώματα και εξουσίες με αντάλλαγμα μία χειρότερη ζωή για τους υπόλοιπους Έλληνες από τους Βουλγάρους και τους Ρουμάνους. Τόσο πολύ πατριωτισμός!


Δικαιοσύνη, Άμυνα, Ναυτιλία, Δημόσια Τάξη τα προπύργια για το βαθύ Κράτος της Ελλάδας και η Μαντάμ “Ο” είναι εδώ για να εξασφαλίσει τον έλεγχό τους και μετά την 7η Ιουλίου 2019 ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού. Μέχρι και Στρατηγούς από το καφενείο επιστρατεύει για να επανέλθουν και να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο του παρακράτους αναθέτοντας προμήθειες σε ανύπαρκτους επιχειρηματίες για το θαλασσινό ξέπλυμα της χώρας. Μαζί και η ξεπεσμένη αυτοκρατορία που οδεύει στην αυτοκαταστροφή της, δυστυχώς.

Ας προσδεθούμε και ας κρατηθούμε λοιπόν σ’αυτά που θα έρχονται στην επιφάνεια από το Μεταπολιτευτικό οχετό που εξαγόρασε Έλληνες σωρηδόν. Βασάνισε, ταλαιπώρησε, ρήμαξε, αρρώστησε, χώρισε και εξόρισε ό,τι πιο υγιές είχε η πατρίδα μας σε ανθρώπους και επιχειρήσεις.
Όσοι είναι λιγόψυχοι παρακαλούνται να κατέβουν από το τρένο της εξουσίας ή να μην ανέβουν ποτέ. Η ενότητα Κράτους – Παρακράτους τελειώνει ανεπιστρεπτί. Τα ανέκδοτα φιλοπατρίδων εφοπλιστών που ξεχειλίζουν από αγάπη για την πατρίδα με το εμπόρευμα της αλλοδαπής εις βάρος της ζωής μας τελείωσαν.

loading...