Athens Pride Ποια Υπερηφάνεια?- Βγήκε τσίτσιδος στην Πανεπιστημίου φορώντας την Ελληνική σημαία ως μπέρτα!

Όσοι βρέθηκαν στο Athens Pride που γίνεται και φέτος στην Αθήνα, έγιναν μάρτυρες ενός και -πολυ πιθανόν περισσότερων- ντροπιαστικών περιστατικών. Ένας νεαρός, δεν έδειξε κανέναν σεβασμό και εκτός από το ότι ήταν γυμνός, είχε ως μπέρτα την ελληνική σημαία.
Ο νεαρός άνδρας, με την ελληνική σημαία σαν… μπέρτα, εμφανίστηκε ολόγυμνος και ξυπόλητος στην Πανεπιστημίου, να συμμετέχει στην παρέλαση για το φετινό Athens Pride!

Φυσικά, όσοι τον είδαν να κατεβαίνει την Πανεπιστημίου, προς την Ομόνοια, όπως τον… γέννησε η μαμά του, δεν μπορούσαν παρά να παρακολουθούν την πορεία του.

Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την εξέγερση του Stonewall Inn και 15 χρόνια από το πρώτο Athens Pride Parade. Το φετινό Athens Pride είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου και με κεντρικό σύνθημα «Ο δρόμος έχει την δική μας ιστορία».

Το παρών και φέτος έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος καθώς και οι Ρένα Δούρου, Νάσος Ηλιόπουλος, Παύλος Γερουλάνος και χιλιάδες κόσμου, που συμμετείχαν στη γιορτή κατά της ομοφοβίας.

loading...

17 thoughts on “Athens Pride Ποια Υπερηφάνεια?- Βγήκε τσίτσιδος στην Πανεπιστημίου φορώντας την Ελληνική σημαία ως μπέρτα!

  1. Αυτά τα αποβράσματα χρειάζονται ψυχιατρικής βοήθειας. Και εσείς με τη σειρά σας,δείχνοντας αυτά τα εσχει βλάπτεται την κοινωνία. Αίσχος για εσάς και αίσχος για τούς ανώμαλος.Και αίσχος για τούς πουστιδες πού μας κυβερνάνε.

  2. Oι Συριζαιοι πρωτοι με τους ανωμαλους.Για τις συγκεντρωσεις της Μακεδονιας ολοι φασιστες και ακροδεξιοι
    .Ελατε τωρα να παρετε ψηφο.

  3. exeis kai esy parmenh kolotypida anomale poustarako?

  4. ΦΑΝΜΤΑΣΟΥ ΤΩΑ ΤΙ ΒΡΩΜΑ ΕΧΕΙ Η ΣΑΠΙΑ ΚΩΛΟΤΥΠΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΟΞΥΤΕΝΗ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΣΘΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΝΟΡΕΙΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ…

  5. Φτούου!…, Φτούου!…, Φτούουουου!!!……….. Αυτό θα πεί δημοκρατία!!!!!…….., Απόλαυσε τα αγαθά της ξεφτιλισμένε νεο-ψευτο-έλληνα!!!…….., ΞαναΦΦΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!……………… …Ε.

  6. Αυτό λέγεται Προσβολή του Δημόσιου ΑΙΣΘΉΜΑΤΟς. ΚΑΙ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΑΥΤΟΔΊΚΑΙΑ Στό κορυδαλλό, όταν Υπάρχει Κυβέρνηση με ήθος και όχι ψηφοθηρικού τύπου,

  7. ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΗΝΑΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ? ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ?

    ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕ? ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ?

  8. Sfaires rixnoun mono osoi theloun na skotosoun, diladi oi dolofomoi.

  9. ΚΟΥΙΖ:οι τερψιπρωκτοι πωs πολλαπλασιαζονται αφου δεν γεννανε;;;
    Ραντεβου με τον βαη….Γρηγορηs Κουβαλλιανατοs…
    ο πρωην ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων και προωθητηs μανεκεν βαψωμαλλιαs ερωτυλοs παρ'ολιγο διγαμοs με την ζωηρη ξανθια και το"εξωγαμο στιγμιαιο λαθοs-μουλικο μικρο σπυρο"Καρατζαφερηs στο καναλι μαs εχουμε ομοφυλοφιλουs κανουν μαλιστα πολυ καλη δουλεια…
    οπωs ελεγε η συγχωρεμενη η ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΑΛΒΙΝΑ ΩΞΩ Π@ΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!

  10. ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΞΕΙ.ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΞΟΡΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

  11. Φλογοβόλα δεν έχει η αστυνομία??????????
    Δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο….. ειλικρινά με ξεπερνά σαν άνθρωπο .
    Όταν για κάποιους η απόληξη του σωλήνα αποβολής των περιττωμάτων του ανθρώπινου σώματος, αποτελεί το κέντρο του κόσμου,τότε έχουμε αυτό που βλέπουμε.-

  12. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΚΟΛΟΓΡΙΕΣ…
    ΒΓΗΚΕ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΒΓΗΚΕ ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΟΥΜΕ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΝΑΓΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΑΣ ΚΟΡΙΣΤΑΡΟΣ ΓΥΜΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ!!

  13. ΑΠΟ ΤΙ ΒΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ?

    ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ??

    ΕΣΥ ΤΙ ΟΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ?
    ΤΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤV ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΑΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?
    ΑΡΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ?

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ GAY ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ GAY ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ GAY ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΤΣΟΥΞΕΙ!!

Comments are closed.