Παρά τις ατελείωτες προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ. που προσπαθούσε να τους σταματήσει: 80-100 μέλη του Ιερού Λόχου ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ απόψε στη Θεσσαλονίκη ΕΝΑΝΤΙΑ στο gay pride.


Tο ΄χουμε ξαναγράψει:
Όταν δεν φτάνει το μικρόφωνο του δημοσιογράφου
και το παλούκι του αποκαλούμενου (με την κακή έννοια) “μπάτσου”,
επιστρατεύονται τα πάντα χρήσιμα τσιράκια που αυτοαποκαλούνται “αναρχικοί” (γόνοι πλουσίων οικογενειών στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης).

Έτσι έγινε και απόψε, Σάββατο 22/6/2019 στην Θεσσαλονίκη.
Το Thessaloniki Pride σήμερα ΕΠΡΕΠΕ να ολοκληρωθεί ΧΩΡΙΣ επεισόδια, για να αποτελέσει εγγύηση για το πανευρωπαϊκό που προγραμματίζεται για του χρόνου στην Θεσσαλονίκη.

Στις 5 το απόγευμα, ένας γελοίος αχταρμάς μόλις 30-40 ατόμων (άπλυτων και ξεβράκωτων που παρίσταναν τους gay), με την προστασία της αστυνομίας, “κατέλαβε” την πλατεία Αριστοτέλους, τον χώρο όπου είχαν προγραμματίσει εκδήλωση οι “ενωμένοι μακεδόνες”.
Δείτε πόσο ελάχιστα άτομα αποτέλεσαν αφορμή για να ΜΗΝ επιτρέψει η ΕΛ.ΑΣ. την εκδήλωση του “straight pride” :

Αυτά τα ρατσιστικά φυλλάδια εναντίον των Ελλήνων πετούσαν και μοίραζαν
στην κατειλημμένη πλατεία Αριστοτέλους,
(πάντα με την ανοχή της ΕΛ.ΑΣ.) :

Δεν θα μπορούσε να λείψει και η βεβήλωση προτομών εθνομαρτύρων (πάντα με την ανοχή της ΕΛ.ΑΣ.), σε “ροζ” χρώμα.
Δείτε βεβηλωμένη την προτομή του μητροπολίτη Γρεβενών Αιμιλιανού (βρίσκεται στην πλ.Αριστοτέλους), που στα χρόνια του Μακεδονικού Αγώνα σφαγιάστηκε ανηλεώς επειδή γυρνούσε στα χωριά εμψυχώνοντας τον ντόπιο ελληνικό πληθυσμό
.


ο μητροπολίτης Αιμιλιανός νεκρός, στον θρόνο του, μαζί με χιλιάδες Έλληνες που πηγαίνουν να τον θάψουν.
Αλλά που να τα ξέρουν αυτά τα κακομαθημένα ανθελληνικά και αντίχριστα πλουσιόπαιδα που παριστάνουν άλλοτε τους αναρχικούς και άλλοτε τους gay, ανάλογα με τι θα τους προτάξουν.


Παλαιότερη βεβήλωση του εθνομάρτυρα, είδαμε τυχαία εδώ.

ΝΑ και οι φυσικοί αυτουργοί με ένα ακόμη ρατσιστικό σύνθημα
εναντίον της οικογένειας και της πατρίδας
(πάντα με την απόλυτη προστασία της ΕΛ.ΑΣ.) :

Και τότε ξεκίνησε ο πραγματικός πονοκέφαλος της Νέας Τάξης:
Έπρεπε να εντοπιστούν και να εμποδιστούν τα μέλη του “Ιερού Λόχου 2012”, για να μην τους χαλάσουν τη “γιορτή” (για αυτονόητους λόγους δεν είχαμε ανακοινώσει που θα συγκεντρωνόμασταν).

ΚΟΝΤΡΑ στα τριπλάσια ΜΑΤ
ΚΟΝΤΡΑ στις 50 περίπου δικάβαλες μηχανές ΔΙΑΣ, Ζήτα, ΟΠΚΕ κλπ
ΚΟΝΤΡΑ στους ατελείωτους ασφαλίτες που είχαν διασκορπιστεί σε όλη την πόλη
ΚΟΝΤΡΑ στα ΣΧΕΔΙΑ τους,

80-100 μέλη του Ιερού Λόχου 2012, αφού προηγουμένως έπαιξαν κυνηγητό για αρκετή ώρα στους δρόμους της πόλης με τα ΜΑΤ, και παρά το προκλητικό ξύλο που τους έριξαν κάποιοι πρόθυμοι “πραιτωριανοί” όταν κάποια στιγμή με την βοήθεια των μοτοσικλετιστών τους εγλώβισαν, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΟΡΕΙΑ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Σας βεβαιώνουμε ΚΑΝΕΙΣ δημοσιογράφος δεν θα προβάλει τίποτε. Εδώ και μέρες έχει πέσει εντολή: “θάψτε” τις ανακοινώσεις για τις αντιδράσεις.
Η εντολή δεν είναι να μας δυσφημούν. Είναι να μην κάνουν ΚΑΜΙΑ αναφορά σε εμάς. Οι “ραγιάδες δεν πρέπει να μάθουν ότι κάποιοι ΔΕΝ σκύβουν το κεφάλι.

Θα ακολουθήσουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο που θα δείχνουν τόσο την τεράστια αστυνομική δύναμη που κινητοποιήθηκε όσο και την εμμονή και το πείσμα των μελών μας να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ στο δρόμο.

Βίντεο :

ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ TOY GAYPRIDE 2019
https://vimeo.com/344056424
from ΙερόςΛόχος 2012 «Ιερός Λόχος 201 on Vimeo.
(Σας ενημερώνουμε ότι το youtube μας ενημέρωσε ότι
ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ απροειδοποίητα το κανάλι μας)

Προηγήθηκε το ΚΑΛΕΣΜΑ μας, εδώ:
https://ierosloxos2012.blogspot.com/2019/06/thessaloniki-gay-pride.html

Αξίζει να διαβάσετε την ανάλυση “Το αναπάντεχο του Ιερού Λόχου 2012”, του ιστογράφου Λευτέρη Πανούση, εδώ: http://panusis.blogspot.com/2019/06/2012.html?m=1
Ιερός Λόχος 2012

loading...

2 thoughts on “Παρά τις ατελείωτες προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ. που προσπαθούσε να τους σταματήσει: 80-100 μέλη του Ιερού Λόχου ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ απόψε στη Θεσσαλονίκη ΕΝΑΝΤΙΑ στο gay pride.

  1. Qi Ellines pou einai enantia sti nea taksi den akoun sataniki rock mousiki, alla laika me mpouzouki.Yperaspisi ton Ellinikon paradoseon me apaisia rock. An einai dynaton.

  2. Ξέρεις ανώνυμε
    υπάρχουν 1.500.000 Θεσσαλονικείς.

    80-100 πήγαμε αιφνιδιαστικά να διαμαρτυρηθούμε. Αφήσαμε και τα παιδιά και τις γυναίκες μας. Αν γινόταν κάποια σύλληψη, έπρεπε να ψάχνουμε βραδιάτικα δικηγόρο, χρήματα κλπ. Μετά έπρεπε να γραφτεί η ανάρτηση, να μαζέψουμε υλικό από τον καθένα, να γίνει και το βίντεο (εκεί να δεις χρόνο που χρειάζεται, γιατί ούτε επαγγελματίες είμαστε ούτε επαγγελματία κάμεραμαν έχουμε, ο καθένας τραβάει κάτι με το κινητό του).
    Δεν μας περισσεύει λεπτό. Θέλουμε και μεις να πάμε στη Χαλκιδική για μπάνιο αλλά δεν πήγαμε για να κάνουμε το χρέος μας.

    Την επόμενη φορά που θα κάνουμε κάλεσμα, αντί να κάθεσαι στον καναπέ και να ψάχνεις να βρεις τι δεν σου άρεσε, ΕΛΑ ΜΑΖΙ μας, να σου δώσουμε να κάνεις εσύ το βίντεο και εν λευκό από τώρα, βάλε ότι μουσική θέλεις.

Comments are closed.