Καταργήθηκε το άρθρο 74 του ΠΚ για απέλαση αλλοδαπών – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεχνά τους… ψηφοφόρους του


Άλλη μια πράξη που αποσκοπεί σε προεκλογικό κέρδος του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ, είναι και η κατάργηση του άρθρου 74 του Ποινικού Κώδικα για την απέλαση αλλοδαπών μετά από έκτιση
ποινής. Κανένα δικαστήριο δεν θα μπορεί να διατάξει την απέλαση μετά από έκτιση ποινής για έγκλημα.

Η αριστερή κυβέρνηση, δηλαδή, θέλει να επιτρέψει σε εγκληματίες να ζουν στη χώρα μας σε βάρος ελληνικών οικογενειών, μέσω των αλλαγών της τελευταίας στιγμής στον Ποινικό Κώδικα, οι οποίες αλλαγές περιέχουν πολλές αντιφάσεις και αντισυνταγματικά στοιχεία.

Άλλη μία εγγύηση της δικαστικής αμεροληψίας πάει περίπατο, μαζί με την αξιοπιστία μας ως κράτος, όλα στο βωμό των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης εθνομηδενιστικής πολιτικής.

Τι προέβλεπε το άρθρο 74 του Ποινικού Κώδικα:

«Με την επιφύλαξη των σχετικών διατάξεων που περιλαμβάνονται σε διεθνείς συμβάσεις που έχουν κυρωθεί από τη χώρα, το δικαστήριο μπορεί να διατάξει την απέλαση αλλοδαπού που καταδικάσθηκε σε κάθειρξη.


Εάν κρίνει ότι η παραμονή του στη χώρα δεν συμβιβάζεται προς τους όρους της κοινωνικής συμβίωσης, λαμβάνοντας υπόψη ιδίως το είδος του εγκλήματος για το οποίο καταδικάστηκε, το βαθμό της υπαιτιότητάς του, τις ειδικές συνθήκες τέλεσης της πράξης, τις συνέπειες αυτής, το χρόνο παραμονής του στο ελληνικό έδαφος, τη νομιμότητα ή μη της παραμονής του, την εν γένει συμπεριφορά, τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την ύπαρξη οικογένειας και γενικότερα το βαθμό ένταξης αυτού στην ελληνική κοινωνία.

Αν ο αλλοδαπός κατά το χρόνο τέλεσης της πράξης ήταν ανήλικος, για την απέλαση του λαμβάνεται υπόψη και η τυχόν νόμιμη εγκατάσταση και παραμονή της οικογένειάς του στη χώρα ή στην περίπτωση που η οικογένεια του διαμένει στην αλλοδαπή, ο υφιστάμενος στη χώρα προορισμού σοβαρός κίνδυνος κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας ή της προσωπικής ή γενετήσιας ελευθερίας του.

Η απέλαση εκτελείται αμέσως μετά την έκτιση της ποινής ή την απόλυση από τις φυλακές. Το ίδιο ισχύει και όταν η απέλαση επιβλήθηκε από το δικαστήριο ως παρεπόμενη ποινή. (Καταργήθηκε με τον νέο νόμο)».

Υπενθυμίζουμε πως, οι μετανάστες δηλώνουν ένθερμοι υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα. Επίσημα πλέον, ζούμε υπό ένα αριστερό καθεστώς που παραβιάζει κάθε αξία της Δημοκρατίας και ισοπεδώνει το Έθνος και ό,τι πρεσβεύει η ταλαιπωρημένη χώρα μας. Η ελληνική κυβέρνηση ευνοεί τους παράνομους μετανάστες σε βάρος των ελληνικών οικογενειών.

Όπως οι ίδιοι δηλώνουν, είναι ένθερμοι υποστηρικτές του Τσίπρα και αποκτούν παράνομα τα δικαιώματα που έχουν οι Έλληνες πολίτες, με μοναδικό σκοπό την εκλογική στήριξη της αριστερής κυβέρνησης.

Δείτε τι λένε οι μετανάστες για τον Τσίπρα:
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

7 σχόλια :

 1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙΑ,ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΜΜΜ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ,ΕΘΝΙΚΙΑ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ.ΕΝ ΟΨΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΡΘΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΕΙΣ ΚΑΙ ΨΑΞΙΜΟ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟ-ΑΠΛΥΤΟΥΣ....ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΥΝΗΓΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΓΑΝΤΙΑΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΑΧΕΙ ΣΚΑΦΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ....ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ Π.Χ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΙΑ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΛΕΝΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΜΙΑ ΛΥΒΙΟΣ ΜΙΑ ΤΥΝΗΣΙΟΣ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΑΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ...ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΚΟΠΑΝΗΣΜΑ ΜΕ ΣΠΑΣΙΜΟ ΓΟΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΚΩΝΕΣ ΟΧΙ ΧΑΔΙΑ ΕΤΣΙ? ΜΕ ΤΟΥΣ 10-20 ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΝΕΡΑΚΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΜΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ....ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΚΑΘΛΗ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τίποτα Δεν θα κάνει κανένας αλητοπολιτικάντης!.... Όλα αυτά τα βρώμικα απόβλητα της Ασίας καί της Αφρικής θα τα φάνε στη μάπα οι νεογραικύλοι-νεοραγιάδες καί θα περιφανεύονται κιόλας για τον πολυπολιτισμό, πολυφυλετισμό, πολυθρησκευτισμό, πολυδιαφορετικότηα καί την ΠΟΛΥΜΑΛΑΚΙΑ τους!...... ΑΙΣΧΟΣ!!!....., Απελπισία!!!.... η Ελλάδα μας ψυχορραγεί εγκαταλελειμμένη από όλα τα παιδιά της!!!....... Κανένας πλέον σ' αυτή την Χώρα, Δεν είναι άξιος να λέγεται Έλληνας!!!.............. Φτού!!!............................................................. ...Ε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΥΡΙΖΑ......ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο ΣΥΡΙΖΑ προστατεύει τους εγκληματίες.

  Με το νέο ποινικό κώδικα η εγκληματική αμέλεια που προκάλεσε 100 και πλέον θανάτους στο Μάτι, από κακούργημα που ετιμωρείτο με ποινή κάθειρξης μέχρι 10 χρόνια, μετατρέπεται σε πλημμέλημα με ποινή 5 το πολύ χρόνια φυλάκιση.

  Αυτό σε συνδυασμό με τον νόμο Παρασκευόπουλου, σημαίνει ότι η Δούρου και οι συγκατηγορούμενοι της δεν θα παραμείνουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΥΛΑΚΗ.
  Γι αυτό και ψηφίστηκε άρον-άρον σε μία μόνο συνεδρίαση.
  Με τον νέο ποινικό κώδικα και τον νόμο Παρασκευόπουλου σύντομα θα αφεθούν ελεύθεροι χιλιάδες βαρυποινίτες, γιά να συνεχίσουν την δράση τους.

  Γι αυτό και στις τελευταίες εκλογές στις φυλακές,
  ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε πολύ υψηλά ποσοστά (60 - 75%).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Στην βουλή δεν υπάρχει κόμμα που να μην ανήκει στο "τόξο της παγκοσμιοποίησης" Αυτό σημαίνει ότι ο Κούλης και Αρχηγός της ΧΑ θα υπακούσουν στο σύστημα που τους έχει στο χέρι.Ένα εκατομμύριο μουσουλμάνοι ετοιμάζουν κόμμα. Αν σκεφθούμε ότι:το 50% απέχει των εκλογών, και ότι το πρώτο Κόμμα έλαβε 17% (1/2 του 34%) τότε οι δολοφόνοι, βιαστές λαθρομετανάστες θα είναι βουλευτές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή