Από μικρός ήταν «ΑΡΙΣΤΟΣ»: Στα 6 του χρόνια απέκτησε ακίνητο στο Λονδίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Είναι γνωστό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με όλη την οικογένεια του φυσικά, ανήκει στις πολιτικοοικονομικές, ολιγαρχικές ελίτ της χώρας.Παρ’ ότι αρέσκεται να μιλά συνεχώς περί αριστείας και της ανόδου του ανθρώπου μέσα από τις ικανότητες, του ο κ. Μητσοτάκης οφείλει την θέση του πρώτα και πριν από όλα στο βαρύ του επώνυμο και την οικονομική δύναμη της οικογένειας του, μαζί με τις πολλές διασυνδέσεις του.

Μέχρι που φτάνει αυτή η «αριστοκρατική» ευμάρεια του κ. Μητσοτάκη; Δείτε την παρακάτω δήλωση ακινήτων, όπου φαίνεται να αποκτά το πρώτο του ακίνητο, συγκεκριμένα στο Λονδίνο, το 1974, δηλαδή σε ηλικία… 6 ετών!

Τι σχέση έχει αυτός ο κροίσος με τον μέσο Έλληνα πολίτη; Από ποια θέση μπορεί να αφουγκραστεί και να κατανοήσει τα προβλήματα του;

Ο ψηφοφόρος θα κρίνει…

loading...

9 thoughts on “Από μικρός ήταν «ΑΡΙΣΤΟΣ»: Στα 6 του χρόνια απέκτησε ακίνητο στο Λονδίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

  1. Επειδή πάντα πίσω από ΗΛΙΘΙΕΣ σκέψεις , συλλογισμούς και μικρότητες κρύβετε κάποιος ΗΛΙΘΙΟΣ , θα του απαντήσω με δύο απλά επιχειρήματα , αν και ξέρω εκ των προτέρων είναι άδικος κόπος , κατ΄αρχήν αν διαβάσεις ιστορία θα δεις ότι πάρα πολλοί αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων ,υπήρχαν πάμπλουτοι και οι οποίοι προσέφεραν τεράστιο έργο όχι μόνο στην χώρα τους αλλά και στον κόσμο ολόκληρο και δεύτερον ένας χορτάτος πρωθυπουργός ενδιαφέρεται να προσφέρει στην χώρα του και στους πολίτες και όχι να φάει ή να κάνει κρουαζιέρες με κότερα και φυσικά χωρίς ανταλλάγματα , ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΟΗΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , γιατί είναι χορτάτος και δεν τσιμπάει σαν πεινασμένη μύγα , ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ; ΜΠΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ …..

  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ Ο ΤΕΡΗΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ;;; ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ;;;;

  3. ΕΣΥ 10.17 ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ,ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΣΑΝ ΔΩΡΟ.ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΗ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΛΗ.

  4. Εις τετοιους χαλεπους καιρους που διαγωμεν η Μαλαξις της ποσθης με τας δυα παλαμας ταυτοχρονως ειναι εκτος απο μη ενδεικνειωμενη πραξις αλλα και ανθυειγεινη προκαλει τσουτσουνικη κεφαλαγια εις την ακροιποσθην διαυτον τον λογο πριν τον μαλαξεισ στον ρυθμο του χλιτσι χλιτσι πρεπει να λαβεις υποψη και τις παρενεργειες που μπορουν να προκυψουν απο την ακαταπαυστον πεοκρουσιαν..οπως λουμπαγκο ορχεων τσαταλοψωλιτιδα και αλλες παρενεργειες οδυνηρες δια το οργανον..

  5. Όσο και να το προσπαθείτε, το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ ευτυχώς μετρά λίγες μέρες ακόμη.

  6. Όσα πήρε ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΎΜΕΝΟΣ για τις διακοπές στο κότερο

  7. https://youtu.be/qU4cxyv-K3w

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν ειρωνευόταν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αποκαλούσε λαϊκιστή, βαθύπλουτο γόνο του πολίτικου συστήματος.

    Είναι το απόλυτο, τριτοκοσμικό παράδειγμα οικογενειοκρατίας στην Ελλάδα και ζητά ψήφο για να καθίσουν αυτός και η οικογένειά του πιο καλά στον σβέρκο του ελληνικού λαού. Θεωρεί την διακυβέρνηση περίπου ιδιοκτησία, την οποία δικαιούται κληρονομικώ δικαίω.

  8. Αντί ο Μιζοτάκης να Αδωνομαλακίζεται, καλό θα ήταν να δώσει εξηγήσεις για τα ακίνητα της Μαρέβας, για τους όμορους «γείτονες» και «φίλους» Μιζοφοράκιδες και του εσμού των φοροφυγάδων , οφσοριάκιδων “εταίρων” της Παπασταύριδων, Κυρκινίδων κτλ , που συνεργαζότανε τόσα χρόνια …

    Η Νέα Μαρεβοκρατία διασύρεται και είναι απαράδεκτο να κρύβεται…

  9. Όποιος συμμαχεί, η υποστηρίζει, η υπηρετεί τα ύπουλα σχέδια της Oσίας Οικογένειας του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ πρέπει να είναι πολύ μαζοχιστής … η υπόλογος … η οικονομισάριος …πάντως σίγουρα γραικύλος…

Comments are closed.