Κλείνει μετά από 45 χρόνια το εργοστάσιο που παράγει το «Γάλα Βλάχας» στο ΠλατύΣύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΛΤΑ, η μονάδα «εμφανίζει μεγάλες ανάγκες κτιριακού και μηχανολογικού εκσυγχρονισμού» - Το «Γάλα Βλάχας εβαπορέ» θα παραμείνει στο portfolio της εταιρείας
Σε παύση της λειτουργίας του εργοστασίου στο Πλατύ Ημαθίας, όπου παράγεται το Γάλα Βλάχας Εβαπορέ προχωρά η ΔΕΛΤΑ. Όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η μονάδα, που λειτουργεί εδώ και 45 χρόνια, «εμφανίζει μεγάλες ανάγκες κτιριακού και μηχανολογικού εκσυγχρονισμού. Η αντιμετώπιση της παραγωγικής διαδικασίας μελετάται από την εταιρεία και θα ενταχθεί σε επόμενα επενδυτικά πλάνα», αναφέρει η ΔΕΛΤΑ.

Προσθέτει πως προκειμένου «να εξασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του 'Γάλα Βλάχας εβαπορέ', βρίσκεται σε επικοινωνία με ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής γάλακτος εβαπορέ στην Ευρώπη».Όσον αφορά στα στελέχη και τους εργαζομένους στο εργοστάσιο, η Διοίκηση της ΔΕΛΤΑ «θα αντιμετωπίσει το όλο θέμα με τη δέουσα πρόνοια όπως πάντα. Η εταιρία έχει εκπονήσει προνομιακό πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία και συμφωνία με τους εργαζομένους».

Τέλος η εταιρεία διαβεβαιώνει πως «το Γάλα Βλάχας εβαπορέ, ένα ξεχωριστό σήμα και ένα ξεχωριστό προϊόν για δεκαετίες για τις ελληνικές οικογένειες, θα παραμείνει στο portfolio της ΔΕΛΤΑ μιας και αντικατοπτρίζει μια μεγάλη αξία και μια ξεχωριστή ιστορία»

Πηγή: newmoney.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. Η υπερφορολόγιση συσσώρευσε χρέη προς το δημόσιο. Μιά ακόμα υγιής άλλοτε εταιρία, όπως χιλιάδες άλλες, κλείνει και μεταφέρεται σε χώρα με πολύ μικρότερο φορολογικό συντελεστή.
    Νέοι άνεργοι.
    Η κυβέρνηση μάλιστα παρέτεινε γιά μία εβδομάδα το βίο της γιά προλάβει να διορίσει τους δικούς της σε προνομιούχες θέσεις όπως ο σύντροφος Βούτσης την πρώην γυναίκα του. Επίσης η συντρόφισσα κυρά Τασία την κορούλα της.

    Υπολογίζεται ότι συνολικά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν διορίσει από το παράθυρο πάνω από 45.000. Το μισθολογικό κόστος ανέβηκε, παρά τις μειώσεις μισθών, κατά 2,1 δις, που καλύπτεται βέβαια με την αύξηση της φορολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή