Οι δημοσκόποι δίνουν ΝΔ 37% – ΣΥΡΙΖΑ 26 % = 63% …Μα καλά .. αριθμούμε τοσους πολλούς μαλ@κες στην Ελλάδα ?

Οι δημοσκοπικές εταιρίες πιστές στο προπαγανδιστικό τους καθήκον …
Μετά απο όσα εχει περάσει αυτός ο ερμος λαός απο δαύτους ..υπάρχουν άτομα που ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ να ψηφίσουν τους λεηλάτες αυτούς προδότες του κοσμάκη?
Ρέ..λέτε να είμαστε όντος τόσοι πολλοί μαλάκες μαζεμένοι στην ίδια χώρα? …

loading...

5 thoughts on “Οι δημοσκόποι δίνουν ΝΔ 37% – ΣΥΡΙΖΑ 26 % = 63% …Μα καλά .. αριθμούμε τοσους πολλούς μαλ@κες στην Ελλάδα ?

  1. Δεν υπάρχει σωτηρία γι' αυτήν τη χώρα. Ο λαός βγάζει μόνος του τα μάτια του.

  2. ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΠΟΡΔΟΒΟΥΛΩΜΑ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑΟΥΚ ΚΙΟΤΣΟΥΚ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΕΜΕΤΙΚΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ…ΝΑ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΡΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΛΑΜΕΝΤΕΝ ΤΕ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟ-ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ

  3. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ Ο ΓΚΙΩΡΓΚΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΚΙΝΑΛ …ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΚΙ'ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ…ΑΑ ΧΑΑΑΑ ΤΣΟΥΝΚΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙς ΤΟ ΓΚΙΟΡΓΚΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ

  4. Ποτέ δεν σχημάτισα την εντύπωση ότι ο κόσμος εκπολιτίστηκε. Δείτε σε όλον τον κόσμο το μέγεθος της βαρβαρότητας που εκδηλώνεται και τι σαπίλα υπάρχει.

  5. σκηνοθετημενα ειναι ολα ρε παιδια…αν ειναι δυνατον …οποις εχει τα λαλα εχει και την καρεκλα

Comments are closed.