Στις 23 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη Ταγίπ Ερντογάν , θα ανασηκωθεί ο ¨Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ¨ και θα προσκυνήσεις

Στις 23 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη , θα διεξαχθούν οι σημαντικότερες εκλογές για τον απανταχού Ελληνισμό , αλλά και για το μέλλον της ΕΕ .

Δυστυχώς  η νοημοσύνη των Πολιτικών μας , ( σε Ελλάδα και ΕΕ ) δεν μπορεί να συλλάβει την γεωπολιτική σημασία που έχουν αυτές οι εκλογές .

Στην Κωνσταντινούπολη , πρέπει ξανά να ¨μυρίσει Ελλάδα ¨  , να ανοίξει ο δρόμος , Έλληνες να κυριαρχήσουν πάλι με την ακατανίκητη Πολιτισμική τους δύναμη , η Πόλη να ξαναγίνει Ελληνική διοικητικά αρχικά , η Ευρωπαϊκή Τουρκία έτσι ( μόνο αυτή) θα αποκτήσει τη δυνατότητα να μπει στην ΕΕ το 2023 γεγονός που θα προσελκύσει τεράστια Ευρωπαϊκά κονδύλια ( υπό Ελληνική διαχείριση ) ενώ η Ασιατική Τουρκία αποκομμένη, θα αναλώνεται αρχικά στο να αντιτείνεται στη δημιουργία κουρδικού έθνους-κράτους στη Μεσοποταμία .

Έκανες ένα μεγάλο λάθος Ταγίπ Ερντογάν , ¨κάνεις¨ πολύ φασαρία σε Αιγαίο και Κύπρο και ξύπνησες τον ¨Μαρμαρωμένο Βασιλιά ¨

Βάλτε στην καρδιά σας το αναπόφευκτο Έλληνες !!

Δύο πράγματα θα σώσουν την Ελλάδα , η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ και η Κωνσταντινούπολη  . Τούτο σας το υπόσχονται οι ¨φύλακες ¨

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήδη το κάνει , η Πόλη , έρχεται !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής ) 

loading...

1 thought on “Στις 23 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη Ταγίπ Ερντογάν , θα ανασηκωθεί ο ¨Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ¨ και θα προσκυνήσεις

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ. ΘΑ ΚΑΤΕΒΗ Ο ΘΕΟΣ ..ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!

    ΣΤΙΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΗΚΩΘΗ.

    ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΑΝΑΣΗΚΩΘΗ" Η ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ…

Comments are closed.